این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    کیک در ماهیتابه رژیمی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    کیک در ماهیتابه رژیمی را از این سایت دریافت کنید.

    دستور پخت کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    دستور پخت کیک در تابه دو طرفه رژیمی توسط خانم آقا میلاد - این کیک در عین اینکه راحت تهیه میشه هم بافتش عالیه هم طعمش. در ضمن میتونید به جای همزن برقی از همزن دستی استفاده کنید.

    سرآشپز پاپیون انواع کیک

    کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    ۲۵۳ ۱۰k خانم آقا میلاد

    این کیک در عین اینکه راحت تهیه میشه هم بافتش عالیه هم طعمش. در ضمن میتونید به جای همزن برقی از همزن دستی استفاده کنید.

    مواد لازم

    کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    ۸ مواد اصلی آرد ۱.۵ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱/۳ پیمانه کاکائو ۱ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱/۳ قاشق چای خوری روغن مایع ۳/۴ پیمانه شکر ۳/۴ پیمانه نمک ۱ پنس کلمات کلیدی

    کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    کیک ساده کیک رژیمی طرز تهیه

    کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    درجه سختی زمان تهیه ۳۰ دقیقه زمان پخت ۳۰ دقیقه ۱

    ابتدا روی شعله بزرگ اجاق گاز شعله پخش کن قرار دهید . سپس واشر دور درب تابه دو طرفه را در بیاورید تا کیک حین پخت خمیر نشود. تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید تا کامل داغ شود.

    ۲

    تخم مرغ ها و وانیل و شکر را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

    ۳

    روغن را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    ۴

    آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید.

    ۵

    مخلوط آرد و شیر را با هم کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    ۶

    یک سوم مایع کیک را جدا کنید به آن پودر کاکائوی الک شده اضافه کنید و به دو سوم دیگر مایع کیک یک قاشق غذاخوری آرد الک شده (به غیر از آنچه در مواد لازم گفته شد) اضافه کنید. فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    ۷

    تابه را از دو طرف کامل چرب کنید. ابتدا مایع سفید کیک را داخل تابه بریزید . سپس مایع کاکائویی را روی کیک بریزید و با قاشق به صورت ابر و بادی پخش کنید. (میتوانید به شکل زبرا هم بریزید)

    ۸

    تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و حرارت را تاجایی که ممکن است کم کنید. تا ۳۰ دقیقه اول درب تابه را باز نکنید بعد از آن چک کنید اگر یه طرفش طلایی شد تابه را را برگردانید و طرف دوم را ۵ ال ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی طلایی شود.

    تصاویر مراحل تهیه

    کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    بیشتر

    سایر نکات

    کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    دقت کنید مایه کیک باید نصف تابه را پر کند .

    بهتره بعد از پخت، تابه را کمی روی حرارت با در باز قرار دهید تا بخار داخل آن کامل تبخیر شود

    عکس و تصاویر ارسالی از کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    بیشتر

    farah.foroughi

    فاطمه جهان پیما

    سمانه

    دریا

    A & S

    *پرنیا*

    ☆☆رایانا☆☆

    محب اهل البیت نظرات دستور پخت

    کیک در تابه دو طرفه رژیمی

    برای ارسال نظر ابتدا وارد شوید

    منبع مطلب : sarashpazpapion.com

    کافه بـــانـــــــــــــو

    راستش بعد از پخت کیک قابلمه ای که دستورش رو براتون گذاشتم اونقدر ایمیل و نظرات برام فرستاده شده که خودمم اصلا باورم نمی

    35 دنبال کننده

    کافه بـــانـــــــــــــو

    نی نی وبلاگ > این وبلاگ > کیک بدون فر (پخت کیک در ماهیتابه رژیمی)

    خرید فالوور

    فالوور اینستاگرام

    memberpars.com

    کیک بدون فر (پخت کیک در ماهیتابه رژیمی)

    1394/5/15 11:18 نویسنده : بانو 444,395 بازدید اشتراک گذاری

    راستش بعد از پخت کیک قابلمه ای که دستورش رو براتون گذاشتم

    اونقدر ایمیل و نظرات برام فرستاده شده که خودمم اصلا باورم نمیشد یه هچین کیک ساده ای این همه طرفدار داشته باشه

    از همه عزیزانی که به من لطف داشتن تشکر ویژه میکنم ممنون از لطف همه دوستان

    چون یه سری نظرات خصوصی برام ثبت کردن نمیشد ازشون تشکر کنم به نظرم همینجا بهترین فرصت هست

    و جالبتر اینکه دستور پخت کیکم رو تو خیلی از سایت ها و وبلاگها و گروهای آشپزی دیدم  واقعا برای خودمم جای تعجب داشت

    با توجه به استقبالی که از اون کیک شد تصمیم گرفتم از این دسته کیکها بیشتر بپزم و براتون بزارم

    این کیک رو توی تابه رژیمی درست کردم بافتش واقعا عالییییییه

    به نظرم از کیک قابلمه ای هم بهتر شد جوری که آقای همسر باورش نشد توی تابه درست شده

    امیدوارم  مثل اون کیک این هم برای عزیزانی که فر ندارن یا حوصله کار کردن با فر رو ندارن مفید باشه

    بافت این کیک اصلا خمیری نیست و کاملا پوک و اسفنجی هست توی عکس ها کاملا بافت کیک معلومه به شرطی که همه نکاتی رو که میگم رعایت کنید اینم بافت کیک

    مواد لازم :

    آرد : دو لیوان

    شیر : سه چهارم لیوان

    تخم مرغ : 4 عدد

    روغن مایع  : یک چهارم لیوان

    شکر: 1 لیوان سرخالی

    بکینگ پودر : 2  قاشق چایخوری سرصاف

    وانیل : نصف قاشق چایخوری

    نمک : نوک قاشق چایخوری (یه پنس)

    پیمانه اندازه گیری من لیوان دسته دار فرانسویه

    طرز تهیه :

    مواد رو از نیم ساعت قبل بیرون از یخچال بزارید تا با هم ،هم دما بشن

    آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید

    تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم و کشدار بشه (حتما 5 دقیقه بزنید کمتر نشه )

    ( استفاده از همزن برقی باعث میشه نتیجه کارمون بهتر و مطلوب تر باشه در صورتی که همزن برقی ندارید میتونید از همزن دستی یا همزن غذاساز استفاده کتید)

    بعد روغن رو اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن بزنید

    این مرحله به هم زدن زیاد احتیاجی نداره در حد مخلوط شدن کافیه

    بعد نصف شیر رو اضافه کنید و باز با همزن در حد مخلوط شدن بزنید

    همزن رو کنار بزارید

    مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کردیم در سه مرحله اضافه کنید وبا لیسک یا قاشق چوبی یا قاشق معمولی آروم از یک جهت مخلوط کنید تا با هم ترکیب بشن

    این هم زدن مهمه نباید خیلی هم بزنید که پف موادمون بخوابه حالتی مثل تا زدن ، مواد رو از یه طرف به طرف دیگه تا کنید

    بعد از اینکه دو سوم آرد رو ریختین مابقی شیر رو هم بریزین و مخلوط کنید بعد آرد باقی مونده رو اضافه کنید

    می تونید داخل این مواد مقداری کشمش و گردو بریزین من حدودا سه قاشق غذاخوری گردو نگینی خرد شده و سه قاشق هم کشمش ریختم

    کشمش رو بشورید و اجازه بدین تا آبش بره و خشک بشه بعد استفاده کنید

    من یه قاشق از آرد دستور رو برداشتم و با کشمش و گردو مخلوط کردم بعد به مواد کیکم اضافه کردم این کار باعث میشه

    کشمش و گردو داخل کیک ته نشین نشن

    بعد اماده شدن مواد 4 قاشق از موادم رو برداشتم حدود دو قاشق چایخوری سرپر پودر کاکائو توش الک کردم با قاشق هم زدم تا یکدست شد

    بعد از ریختن مواد سفیدم مواد کاکائویی رو ریختم وسطش

    حالا نکته ی کلیدی پخت کیک با این ماهیتابه اینه که باید لاستیک (واشر )دور ظرف رو بردارین

    قبل از در اوردن لاستیک دقت کنید که لاستیک چه جوری روی در قرار گرفته چون بعد از باز کردن بتونید باز سرجاش بزارید

    بعد کف و در آن را با روغن کمی چرب میکنیم  تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه

    مایه ی کیک رو داخلش میریزیم  نباید مایه ی کیک از نصف ارتفاع ظرف بیشتر بشه...

    بعد روی یک شعله ی پهن گاز و با کمترین درجه با شعله بسیار کم (خیلی مهمه) قرار میدیم....

    ظرف مدت بیست و پنج دقیقه تا نیم ساعت کیکتون آماده میشه

    اگر بخواین طرف دیگر هم برشته بشه ، با چنگال یا خلال دندون تست ميكنيم كه کیکمون مغز پخت شده يا نه

    منبع مطلب : cafebanoo.niniweblog.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید