این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ژله پاناکوتا

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ژله پاناکوتا را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی خوشمزه به روش مجلسی

    طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی خوشمزه به روش مجلسی پاناکوتا ژله بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که با مواد و دستورهای متنوعی

    طرز تهیه تیرامیسو موزی ساده و خوشمزه به روش ایتالیایی

    طرز تهیه تیرامیسو موز تیرامیسوی موزی یکی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه کشور ایتالیا است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه کرم کارامل آماده با طعم بسیار خوشمزه و بدون فر

    طرز تهیه کرم کارامل بدون فر کرم کارامل یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

    طرز تهیه چیز کیک انبه خوشمزه و مخصوص با بیس کیک

    طرز تهیه چیز کیک انبه چیز کیک یکی از انواع دسر های خوشمزه بین المللی است که به خاطر بافت و طعم خوبی که دارد طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. چیز …

    طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی

    پاناکوتا ژله بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که با مواد و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

    پاناکوتا شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم پاناکوتا ژله بستنی

    ژله پرتقال ۱ بسته بستنی وانیلی ۵۰ گرم شیر ۲٫۵ پیمانه شکر ۶ قاشق غذاخوری

    پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

    خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

    آب جوش ۱٫۵ لیوان + ¼ پیمانه

    طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی

    مرحله اول

    برای تهیه پاناکوتا ژله بستنی خوشمزه در ابتدای کار از ۱ ساعت قبل بستنی را از یخچال خارج کرده، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه ژله را به همراه یک و نیم لیوان آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

    مرحله دوم

    در ادامه کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گذاشته و بنماری می کنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود. زمانی که ژله کاملا شفاف شد آنرا از روی کتری برداشته، سپس اجازه می دهیم با دمای محیط کاملا هماهنگ شود.

    مرحله سوم

    پس از اینکه بستنی و ژله به دمای محیط رسیدند، بستنی را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

    طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید

    پاناکوتای وانیلی یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه…

    مرحله چهارم

    حالا مایع ژله بستنی را به قالب اضافه کرده و درون یخچال می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم ژله بستنی به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا نیم بند شود، سپس شیر و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

    مرحله پنجم

    در ادامه اجازه می دهیم ذرات شکر درون شیر حل شود. در همین حین ژلاتین را با یک چهارم آب جوش باقی مانده مخلوط کرده و بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین حل شود. زمانی که ذرات شکر درون شیر حل شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

    مرحله ششم

    حالا ژلاتین بنماری شده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم مخلوط شیر با دمای محیط هماهنگ شود. زمانی که مخلوط شیر به دمای محیط رسید، خامه را با چنگال هم می زنیم تا بافت آن باز شود.

    طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی خوشمزه یک دسر شیک و لاکچری

    پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که بدون بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود

    مرحله هفتم

    در ادامه خامه را به مخلوط شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مخلوط شیر را روی ژله بستنی نیم بند می ریزیم و مجددا قالب را به یخچال بر می گردانیم.

    مرحله هشتم

    در این مرحله اجازه می دهیم پاناکوتا به مدت ۲ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و پاناکوتا را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 31 خرداد 1401

    منبع :saeedeh.kh63

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

    مطالب جدید

    طرز تهیه دسر کازان دیبی با بافت پنبه ای به روش ترکیه ای

    طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه و ساده به روش رستورانی

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار و خامه به روش ساده برای یلدا

    پاناکوتای وانیلی با ژله انار یکی از انواع دسرها می باشد امروز در پارسی دی طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار و خامه به روش ساده برای یلدا را به شما آموزش خواهیم داد

    طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار و خامه به روش ساده برای یلدا

    طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار و خامه به روش ساده برای یلدا دستور تهیه پاناکوتای وانیلی با ژله انار

    پاناکوتا وانیلی با ژله انار یکی از انواع دسرها می باشد که می توانید برای شب یلدا تهیه کنید و یا برای انواع مهمانی در زمان های مختلف این دسر خوشمزه را آماده کنید. ولی برای سرو این دسر می توانید از لیوان های مختلف با ارتفاع گوناگون استفاده کنید و این دسر خوشمزه را با ژله انار یا ژله های دیگر و برش انواع میوه ها تهیه کنید. اما این دسر از دو لایه تشکیل شده لایه اول را پاناکوتا می باشد که یک دستور جدا دارد و لایه دیگر را ژله شکل می دهد. شما می توانید به دلخواه هر کدام از لایه ها را اول بریزید و بعد لایه دیگر یا می توانید در سه رنگ مختلف تهیه کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار و خامه به روش ساده برای یلدا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    مواد لازم برای تهیه پاناکوتا وانیلی با انار

    ژله انار ۱ بسته

    انار دان شده ۱/۴ پیمانه

    شیر ۲.۵ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه

    پودر ژلاتین ۲.۵ ق غذا خوری

    خامه صبحانه ۴ ق غذا خوری

    وانیل نوک ق چایخوری

    طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ لیوانی خوشمزه و مجلسی به روشی ساده

    پاناکوتا سه رنگ یکی از روش های تهیه پاناکوتا می باشد که در سه رنگ مختلف تهیه شده و با هم سرو می شود …

    طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار و خامه

    مرحله اول: تهیه لایه ژله انار

    ابتدا ژله انار را آماده می کنیم برای این کار پودر ژله انار را به همراه ۱.۵ پیمانه آبجوش مخلوط کنید و بن ماری کنید بدین صورت که روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دانه های ژله حل شود و یا می توانید برای ۱ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید سپس ژله را در ظرف های مورد نظر بریزید و یا می توانید در یک قالب بزرگ بریزید.

    مرحله دوم: تهیه پاناکوتا

    در ادامه ۱/۲ پیمانه شیر سرد را با ژلاتین ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بن ماری شود و خامه را نیز با بخار کتری بن ماری کنید تا گرم شود سپس در ادامه ۲ پیمانه باقی مانده شیر را در قابلمه ریخته تا وقتی که شیر گرم شود سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد ژلاتین و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    مرحله سوم: تهیه پاناکوتا وانیلی با انار

    در ادامه وقتی پاناکوتا خنک شد قالب ژله انار را از یخچال خارج کنید و پاناکوتای خنک شده را اضافه کنید و در انتها کمی دانه انار روی ژله ریخته و برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و به دلخواه در انتها تزئین کنید. شما می توانید یک قالب بزرگ بردارید و مواد را دو برابر کنید و این دسر را تهیه کنید. نوش جان

    طرز تهیه پاناکوتا انبه ساده و خوشمزه با شیر و خامه و ژلاتین

    پاناکوتا انبه یکی از دسرهای جذاب و بسیار خوشمزه است که با میوه انبه تهیه می شود و می توانید به صورت دو رنگ و …

    نکات کلیدی در تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار برای شب یلدا

    می توانید از انواع ژله ها استفاده کنید.

    به دلخواه می توانید پاناکوتا را نیز رنگی کنید و یا در طعم های مختلف استفاده کنید و یا پاناکوتا را به صورت آماده از بیرون تهیه کنید.

    باید پاناکوتا خنک شده باشد و ژله انار کمی خودش را گرفته باشد سپس اضافه کنید تا بهم بچسبند اگر پاناکوتا خیلی داغ باشد با ژله قاطی می شود.

    ژلاتین را حتما با شیر سرد بن ماری کنید تا اسفنجی شود سپس داخل مایکروفر یا کتری قرار دهید.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی ساده و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

    طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و مجلسی ایتالیایی به صورت ژله ای

    طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی خوشمزه و مجلسی با شیر و خامه

    4 (80%) 6 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه دسر فیت و فان شکلاتی با بیسکویت پتی بور و موز شیک و مجلسی

    طرز تهیه دسر کدو حلوایی قالبی با شیر و ژلاتین خوشمزه و مجلسی مناسب برای مهمانی

    طرز تهیه باسلوق رژیمی و خوشمزه و ساده و کشدار ویژه شب یلدا

    طرز تهیه فرنی برای سرماخوردگی و گلو درد با نشاسته برای کودکان بزرگسالان

    طرز تهیه حلوا با آب هویج خوشمزه و خوشرنگ و مجلسی به صورت قالبی

    طرز تهیه باسلوق گردویی با شیره انگور ساده و سنتی بدون ژلاتین به روش بازاری

    طرز تهیه ماست و خیار قالبی با ژلاتین فوق العاده شیک و مجلسی برای مهمانی

    طرز تهیه دسر نارنگی ساده و خوش طعم و مجلسی به صورت قالبی

    طرز تهیه شکلات نارگیلی راحت و سریع بدون شیر عسلی با شیر و خامه

    طرز تهیه پاناکوتا نسکافه ای (قهوه ای) قالبی و شیک با بیسکویت برای 6 نفر

    طرز تهیه پاناکوتا خرمالو ساده و مجلسی و قالبی با پودر ژلاتین به روشی ساده

    طرز تهیه مشکوفی قالبی زعفرانی و ساده با طعم فوق العاده عالی برای 4 نفر

    0 دیدگاه

    آخرین مطالب

    طرز تهیه دسر فیت و فان شکلاتی با بیسکویت پتی بور و موز شیک و مجلسی

    طرز تهیه کیک شکلاتی با کرمفیل و پف زیاد خوشمزه و مجلسی و ساده گام به گام

    طرز تهیه نان قلیفی (غلیفی) زابلی با پف عالی و طعم بی نظیر در تابه به روش سنتی

    طرز تهیه کدو حلوایی با عسل و دارچین فوق العاده خوش طعم و مجلسی و ساده

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی با مرغ خیلی خوشمزه و ساده + سس مخصوص

    طرز تهیه بورک تابه ای بدون گوشت و مرغ با ژامبون خوش طعم و راحت برای شام

    طرز تهیه سالاد مرغ و نخود خیلی ساده و سریع و خوش طعم + سس مخصوص

    طرز تهیه دسر کدو حلوایی قالبی با شیر و ژلاتین خوشمزه و مجلسی مناسب برای مهمانی

    طرز تهیه باسلوق رژیمی و خوشمزه و ساده و کشدار ویژه شب یلدا

    طرز تهیه پاستا پنیری با مرغ خوشمزه و لذیذ و دلچسب با پنیر پیتزا در فر

    طرز تهیه خوراک گوشت چرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده لذیذ و فوری برای شام

    منبع مطلب : parsiday.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید