این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    چیز کیک خرمالو

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    چیز کیک خرمالو را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه چیز کیک خرمالو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیز کیک خرمالو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی چیز کیک خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار بین المللی

    طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه مخصوص با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه چیز کیک دولسه دلچه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

    طرز تهیه چیز کیک خرمالو

    چیز کیک خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک خرمالو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

    مواد لازم چیز کیک خرمالو

    پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم

    خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم

    وانیل ۲ قاشق چایخوری

    بیسکوییت پتی پور ۱ و نیم بسته

    کره ۱۵۰ گرم پوره خرمالو ۱ لیوان خرمالو ۲ عدد

    پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه چیز کیک خرمالو

    مرحله اول

    برای تهیه چیز کیک خرمالو خوشمزه ابتدای کار کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد. در ادامه بیسکوییت پتی پور را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم.

    مرحله دوم

    حالا زمانی که بیسکوییت کاملا پودر شد، کره را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم. در ادامه کره ذوب شده را درون بیسکوییت می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم، سپس یک قالب کمربندی انتخاب می کنیم.

    مرحله سوم

    در این مرحله کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مخلوط بیسکوییت و کره را درون قالب می ریزیم و با لیسک پخش می کنیم. توجه داشته باشید این قسمت برای در آمدن چیز کیک از قالب خیلی مهم است.

    مرحله چهارم

    حالا با پشت لیوان بیسکوییت را فشار می دهیم تا فشرده و منسجم شود، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. در ادامه ۲ ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس پودر ژلاتین را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله هر قسمت پودر ژلاتین را با ۱ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط می کنیم، سپس روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا بنماری شود. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پنیر خامه ای را اضافه می کنیم.

    مرحله ششم

    حالا خامه صبحانه را به همراه شکر و وانیل به پنیر خامه ای اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم تا بافت پنیر باز شود و مواد با هم ترکیب و یکدست شود. حالا پودر ژلاتین را اضافه می کنیم.

    مرحله هفتم

    در این مرحله مخلوط پنیر خامه ای را مجددا با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه خرمالو را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت حلقه ای برش می زنیم و قالب را از یخچال خارج می کنیم.

    مرحله هشتم

    حالا برش های خرمالو را اطراف قالب می چینیم، سپس مخلوط پنیر خامه ای را روی بیسکوییت ها می ریزیم و با لیسک روی آن را صاف می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

    مرحله نهم

    در این مرحله پوره خرمالو را درست می کنیم. برای این منظور خرمالو را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و گوشت خرمالو را درون غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم، سپس میکس و مخلوط می کنیم تا پوره شود.

    مرحله دهم

    حالا پس از گذشت ۱ ساعت قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس پودر ژلاتین باقی مانده را به پوره خرمالو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس درون قالب می ریزیم و قالب را چند بار آرام روی سطح کار می کوبیم.

    مرحله یازدهم

    در نهایت قالب را مجددا درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۴ ساعت درون یخچال بماند. پس از گذشت این مدت قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس چیز کیک را درون ظرف مورد نظر سرو می کنیم . نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 آذر 1400

    منبع :kimiya__heydarii

    مطالب جدید

    طرز تهیه ماقوت به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر سوپانگل به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر پان اسپانیا مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیز کیک یلدایی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه محلبی ساده به روش عربی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر شیری به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کرم باواریا به روش فرانسوی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر به مجلسی با طعم و رنگ بسیار عالی

    طرز تهیه دیگچه مشهدی به روش سنتی و طعم بسیار عالی

    طرز تهیه سوتلاچ به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه سمنو به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیز کیک انبه مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیز کیک سوخته مخصوص با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بستنی سنتی فوری به روش خانگی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کادایف محلبی به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه مشکوفی به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک بستنی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر ماست و آناناس مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بستنی کیم به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بستنی وگان به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه تارت پنیری به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر لیوانی فوری مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه محلبی قهوه به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کمپوت سیب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر فروت مرنگ به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کوکی پرتقالی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    طرز تهیه چیز کیک ژاپنی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

    مدل سرویس طلا جدید بدون نگین + مدل سرویس طلا ظریف عروس

    عکس شب یلدا مبارک با کیفیت بالا + عکس تبریک شب یلدا

    طرز تهیه لوکوم هندوانه دسر خوشمزه برای شب یلدا

    منبع مطلب : darnahayat.ir

    طرز تهیه چیز کیک خرمالو

    چیز کیک خرمالو یکی از انواع چیز کیک‌های میوه‌ای است که میوه خرمالو از ترکیبات اصلی آن است و به همین دلیل طعم و مزه بسیار دلچسبی دارد.

    لینک کوتاه کپی شد

    کد خبر: 1292459 ۱۴۰۱/۰۸/۰۹ ۱۴:۱۱:۳۴ A

    خانه | سایر رسانه‌ها

    طرز تهیه چیز کیک خرمالو

    چیز کیک خرمالو یکی از انواع چیز کیک‌های میوه‌ای است که میوه خرمالو از ترکیبات اصلی آن است و به همین دلیل طعم و مزه بسیار دلچسبی دارد.

    به گزارش ایلنا، چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند که در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. چیز کیک خرمالو یکی از انواع چیز کیک‌های میوه‌ای است که همزمان با فرا رسیدن فصل پاییز و رسیدن میوه خرمالو می‌توانید این چیز کیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

    چیز کیک خرمالو برای افرادی که عاشق خرمالو هستند، طعم بسیار دلچسبی دارد و برای پذیرایی بسیار زیبا و مجلسی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه چیز کیک خرمالو همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه چیز کیک در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

    مواد لازم برای تهیه کیک شیفون پایه چیز کیک

    آرد سفید قنادی: ۱ لیوان

    تخم مرغ: ۳ عدد شکر: نصف لیوان

    بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

    وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    مواد لازم برای تهیه لایه پنیری چیز کیک

    پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه‌ای کم نمک): ۲۰۰ گرم

    خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

    پوره خرمالو: ۱ لیوان

    پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

    آب ولرم: یک سوم لیوان

    نکات مربوط به مواد اولیه۱ ـ نکات مربوط به پنیر خامه‌ای

    پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

    ۲ ـ نکات مربوط به پودر ژلاتین

    ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

    طرز تهیه کیک شیفون پایه چیز کیک

    ۱ ـ زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید؛ سپس سفیده را با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا حسابی کف کند و فرم بگیرد. یک سوم شکر را کم کم به سفیده‌ها اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا جایی که وقتی کاسه را بر می‌گردانید، سفیده به ظرف چسبیده باشد و بیرون نریزید.

    ۲ ـ زرده‌های تخم مرغ را در ظرفی جدا همراه با وانیل و بقیه شکر هم بزنید تا کرمی رنگ و شفاف شود؛ سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید. بعد روغن مایع را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و بعد همزن را خاموش کنید.

    ۳ ـ آرد قنادی را با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس آرد را کم کم و طی سه مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی از یک جهت هم بزنید.

    ۴ ـ در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنید و با همان لیسک یا همزن دستی آرام هم بزنید تا سفیده کاملا در مایه کیک مخلوط شود. حالا مایه کیک را در یک قالب گرد ۲۳ سانتی‌متری بریزید (حتما کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و با کمی روی کاغذ را چرب کنید) و قالب را در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک کاملا بپزد. بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کنید تا خنک شود؛ سپس کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید.

    طرز تهیه مواد پنیری چیز کیک

    ۱ ـ ابتدا پودر ژلاتین را با ولرم مخلوط کنید و آن را روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری حل شود. اجازه بدهید ژلاتین کاملا شفاف شود؛ سپس آن را از روی کتری بردارید.

    ۲ ـ خامه قنادی را که بیست دقیقه قبل از فریزر خارج کرده‌اید، داخل یک کاسه بریزید و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا یکدست شود. حالا پوره خرمالو و پودر ژلاتین حل شده را که به دمای محیط رسیده و خنک شده است، به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید و سی ثانیه دیگر با همزن برقی بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شوند.

    مرحله نهایی آماده کردن چیز کیک خرمالو

    در این مرحله کیک شیفون را که حسابی خنک شده است، روی صفحه کار یا میز بگذارید. روی کیک را با چاقو به صورت خیلی نازک برش بزنید تا سطح کیک صاف باشد. حالا یک عدد طلق ۳۰ در ۴۰ سانتی را از طول برش بزنید و دور کیک شیفون ببندید و با چسب آن را ثابت کنید تا تکان نخورد. مایه پنیری را روی کیک شیفون بریزید و با لیسک یا قاشق کاملا روی آن را کاملا صاف کنید. حالا کیک را به آرامی بلند کنید و به مدت ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود و خودش را بگیرد. بعد از اینکه چیز کیک خرمالو را از یخچال خارج کردید، طلق دور آن را به آرامی ببرید و کنار بگذارید. می‌توانید با مقداری پوره خرمالو روی سطح چیز کیک را تزیین کنید. چیز کیک خرمالو خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

    منبع مطلب : www.ilna.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید