چه کسی اولین اسباب بازی کارگاه لوپتو را ساخت
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
چه کسی اولین اسباب بازی کارگاه لوپتو را ساخت را از این سایت دریافت کنید.
درباره انیمیشن «لوپتو» که این روزها روی پرده سینما است
محمدحسین صادقی تهیه کننده انیمیشن «لوپتو» گفت: این انیمیشن داستان یک آسایشگاهی است که مدیر این آسایشگاه به نام آقای کمالی بیماران خود را با ساخت اسباب بازی درمان میکند.
فرهنگ سینما و تئاتر
درباره انیمیشن «لوپتو» که این روزها روی پرده سینما است | درمان بیماران با ساخت اسباب بازی
اشتراک گذاری: کد خبر: ۱۳۳۳۷۴
۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
محمدحسین صادقی تهیه کننده انیمیشن «لوپتو» گفت: این انیمیشن داستان یک آسایشگاهی است که مدیر این آسایشگاه به نام آقای کمالی بیماران خود را با ساخت اسباب بازی درمان میکند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ توجه به انیمیشن در ماههای اخیر افزایش یافته است، به طوری که پس از موفقیت انیمیشن «پسر دلفینی» در اکران داخلی و خارجی، شورای صنفی نمایش تصمیم به اکران انیمیشنی دیگر گرفته است.از این رو انیمیشن «لوپتو» به تهیهکنندگی محمدحسین صادقی و کارگردانی عباس عسکری از چهارشنبه ۱۱ آبان در سینماهای سراسر کشور اکران عمومی خود را آغاز کرده است.
تهیه کننده انیمیشن «لوپتو» گفت: این انیمیشن داستان یک آسایشگاهی است که مدیر این آسایشگاه به نام آقای کمالی بیماران خود را با ساخت اسباب بازی درمان میکند.
انیمیشن لوپتو
محمد حسین صادقی تهیه کننده انیمیشن طنز و کمدی لوپتو گفت: تولید انیمیشن لوپتو از تابستان سال ۱۳۹۵ شروع شد که ما در استدیوی انیمیشن فراسوی ابعاد کرمان در سال ۱۳۹۴ تصمیم به ساخت پروژه سینمایی گرفتیم. پس از بررسی طرحهای مختلف و داستانهایی که داشتیم در نهایت داستان لوپتو را انتخاب کردیم.
او افزود: فیلم نامه کار انیمیشن لوپتو در تابستان ۱۳۹۵ آماده شد و ما از همان زمان تولید پروژه را آغاز کردیم. تولید انیمیشن لوپتو تا زمستان ۹۸ طول کشید، یعنی پروژه به مدت ۳۰ ماه به طول انجامید و در این مدت تقریبا ۵۰ نفر از بچههای کرمان در تولید این انیمیشن کمک کردند.
این تهیه کننده بیان کرد: همچنین قرار بود انیمیشن لوپتو در نوروز ۱۳۹۹ در سینماها اکران شود ولی با شروع کرونا و تعطیلی سینماها اکران به تعویق افتاد. اما درحال حاضر شرایط فراهم شد و اکران اتفاق افتاد.
داستان انیمیشن لوپتو
محمد حسین صادقی گفت: لوپتو یک انیمیشن طنز و موزیکال با فضای عمدتا کمدی است. این انیمیشن داستان یک آسایشگاهی است که مدیر این آسایشگاه به نام آقای کمالی بیماران خود را با ساخت اسباب بازی درمان میکند. یعنی روش درمان بیماران با ساخت اسباب بازی است و چون اسباب بازیهای خاصی را تولید میکنند که این اسباب بازیها بین مردم محبوب هستند.
وی افزود: اسم برند این اسباب بازی ها لوپتو است که دلیل نامگذاری انیمیشن هم همین است. داستان فیلم درباره مشکلاتی است که درباره اسباب بازیها پیش میآید که علی پسر آقای کمالی سعی میکند مشکلات آسایشگاه و کارگاه اسباب بازی پدرش را حل کند.
انتخاب اسم لوپتو
صادقی در مورد کلمه لوپتو گفت: لوپتو در واقع کلمهای در گویش کرمانی به معنی اسباب بازی است. در گذشتهها مادرها با وسایلی که در دسترسشان بود برای کودکان خود اسباب بازی میساختند. این اسباب بازیها عموما عروسکهایی از جنس پارچه بود که اسم این عروسکهای دست ساز لوپتو نام داشت.
این تهیه کننده اظهار کرد: همچنین چون ساخت اسباب بازی در فیلم ما موضوع محوری است ما اسم لوپتو را برای این فیلم انتخاب کردیم و امیدوار هستیم کلمه لوپتو زنده شود و در جامعه و گفتوگوها از این کلمه استفاده شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
عضو شوید: آخرین اخبار کشور را در این صفحه اینستاگرام دنبال کنیدلینک کوتاه: https://shrr.ir/000YhC
0 گزارش خطا
برچسب ها: انیمیشن سینمای ایران اکران
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی خبرنامه اخبار مرتبط
رضا عطاران با «انفرادی» از پژمان جمشیدی و جواد عزتی سبقت گرفت
«لوپتو» در مناطق فاقد سینما اکران می شود
«گودزیلا»ی جدید ژاپنی سال ۲۰۲۳ ساخته میشود
نگاهی به بهترین کمدیهای ۲۰۲۲
«لوپتو» از «پسر دلفینی» سبقت گرفت
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
اواخر هفته بارانی در خراسان رضوی (٢۴ اسفندماه ١۴٠١)
تغییر ساعت کاری ادارات، دانشگاهها و مدارس در سال ۱۴۰۲+ جزئیات و فیلم
ملیپوشان پرسپولیس رسما مشخص شدند
ویدئو | تصادف هولناک در خیابان مصلی مشهد
جزئیات واریز مرحله دوم سود سهام عدالت اعلام شد
نرخ دیه سال ۱۴۰۲ مشخص شد
طحاننظیف: طرح ساماندهی کارکنان از نظر شورای نگهبان دارای ابهاماتی است| ایرادات شورای نگهبان به بودجه ۱۴۰۲+ فیلم
نزاع خونین در بجنورد| یک نفر کشته شد (۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱)
نتیجه و ویدیو خلاصه بازی منچسترسیتی و لایپزیگ| صعود قهرمانانه پپ!
تیزر فصل چهارم سریال «نون خ» منتشر شد
ویدیو خلاصه بازی برگشت پورتو و اینترمیلان در لیگ قهرمانان اروپا
جزئیات جدید حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) از زبان متهم ردیف سوم| نحوه پشتیبانی از عوامل داعش در ایران چگونه بود؟
کشف و توقیف ۱.۵تن گوشت فاسد در مشهد
بازی «کلش آف کلنز» (Clash of Clans) فیلتر شده یا تحریم؟ + روش ورود به بازی
خیانت اینستاگرامی به دلیل بی تفاوتیهای شوهر
وزیر آموزش و پرورش: پرداخت حقوق معلمان بر مبنای رتبهبندی در سال آینده| اعتراض حق همکارانم است+ فیلم
کمکهای ایرانی قلعه نویی مشخص شدند
یکی از عوامل اصلی ترور سردار سلیمانی دستگیر شد | تصویر پاسپورت حاج قاسم سلیمانی با نام مستعار حسین محمودی
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت را ۴۰ برابر میکنیم| اختلال امروز (۲۴ اسفند ۱۴۰۱) بهعلت حمله سایبری نبود+ فیلم
بازدید پدر مسی از اقامتگاه لیونل در ریاض! + عکس
چندرسانه ای بیشتر
عوامل تولید "لوپتو": ساخت انیمیشن را ۲۰ سال قبل از مسجد شروع کردیم
انیمیشن لوپتو پشتکار و تلاش را لازمه موفقیت بچهها میداند و محصول کار گروهی از کرمان است. گروهی که کار خود را از یک مسجد شروع کردند و بدون وابستگی به تهران یا خارج از کشور، یک پویانمایی جذاب ساختند.
قدس آنلاین ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵ کد خبر: 831655
عوامل تولید "لوپتو": ساخت انیمیشن را ۲۰ سال قبل از مسجد شروع کردیم
انیمیشن لوپتو پشتکار و تلاش را لازمه موفقیت بچهها میداند و محصول کار گروهی از کرمان است. گروهی که کار خود را از یک مسجد شروع کردند و بدون وابستگی به تهران یا خارج از کشور، یک پویانمایی جذاب ساختند.
به گزارش قدس آنلاین، پویانمایی «لوپتو» جدیدترین فیلم انیمیشن کشور است که در مدت زمان کوتاهی توانست فروش بالای 5 میلیارد داشته باشد. این پویانمایی بعد از پسر دلفینی، دیگر انیمیشنی بود که با فروش خوبی مواجه شد و توانست صدرنشین گیشه سینمای ایران باشد.
لوپتو محصول گروهی از انیمیشنسازان کرمانی است که بیش از 5 سال روی این فیلم کار کردهاند و با حمایت سازمان سینمایی سوره حوزه هنری آن را تکمیل و راهی سینماهای ایران کردند.
لوپتو داستان یک آسایشگاه بیماران روحی است که با تولید اسباببازی درمان میشوند. علی و آقای کمالی پدرش، این آسایشگاه و کارگاه تولیدی را در دست دارند اما یک نفر با ورود به این کارگاه خط تولید را بهم میزند و برای کارگاه لوپتو دردسر ایجاد میکند. اما فرشتهای که تنها علی میتواند او را ببیند به او کمک میکند تا بتواند کارگاه را به روزهای خوب بازگرداند.
عباس عسگری کارگردان و ایمان زاده نویسنده فیلم درباره ساخت این انیمیشن، ملاک و معیار محتواهای مورد نظر در ساخت فیلم، مسائل فرعی چون مهاجرت و استعدادهای شهرستانها و همینطور تحلیلشان از اتفاقات اخیر و نسبت آن با نسل نوجوان و فقر محتوا، بیان کردند.
*پویانمایی «لوپتو» داستان پرفراز و نشیبی دارد و به نظر میرسد که مضامین و پیرنگهای گوناگونی برای آن در نظر گرفته شده است؛ ایده اولیه داستان چگونه شکل گرفت و به چه صورتی به این نقطه رسید که در سینماها شاهد آن هستیم؟عسگری: در مؤسسه فراسوی ابعاد گروه طرح و ایدهای داریم که در سال 1394 تصمیم بر این گرفتیم که اولین کار سینماییمان را تولید کنیم. بنابراین شروع کردیم به جمع کردن ایدهها و فراخوان زدیم و در نهایت 50 تا 60 ایده بررسی شد. اما ایدههایی که از بیرون بود چندان راضی کننده نبود و خودمان ایده مطرح کردیم. کارمان اینگونه بود که دور هم نشستیم و ایدهها را مطرح کردیم و بعد از آن هر ایدهای که جذاب باشد و دوست داشته باشیم که ادامه آن را بدانیم را انتخاب میکنیم. ایده اولیه «لوپتو» این بود که چه میشود یک پسربچه یک فرشته را ببیند درحالی که باقی نمیتوانند آن را ببینند؟ دیدیم که این ایده پیش رفت و میتواند جلو برود. در نهایت ادامه پیدا کرد تا قصه شکل گرفت.
عسکری: بله، برای طرح اساب بازیها به یک بستر نیاز داشتیم. برای ایجاد این داستان موضوع ناامیدی و شکست در جایی باید اتفاق میافتاد که بعداً اضافه شد. برای بستر داستانی چندتا سوژه داشتیم، اسباب بازی یکی از آنها بود که با کودکان ارتباط خوبی داشت، بحث تولید هم جذاب بود و در فیلمنامه وارد شد. این شد که فیلمنامه شکل گرفت.
این کار برای 6 سال قبل است که بعد از تأیید ایده به آن رسیدیم. پسری که فرشتهای را میبیند. کم کم جزئیاتی را به آن اضافه کردیم. تازه من و آقای عسگری نشستیم و 7 ماه فیلمنامه نوشتیم که در آن صحنهها و سکانسها همهچیز مشخص بود.
عسکری: این را باید بگویم که اسکلت داستانی را باید بیرون بیاوریم. به طور کلی میدانیم که قهرمان کیست و اطرافیانش کیست و پایان چیست. این اسکله دو سه ماه زمان برد و 4 ماه هم شرح صحنهها و دیالوگها و شخصیتهای فنی اضافه شد.
*در مورد نگارش فیلمنامه برخی از کارشناسان این ایراد را مطرح میکنند که فیلمنامه نویسی پویانمایی در ایران دارای مشکلات عدیدهای است. به عنوان مثال در صنعت پویانمایی دنیا تمام داستان یکبار به صورت استوری برد پیاده میشود و سپس وارد مراحل بعدی تولید میشود که گویا این مرحله در پویانمایی وجود ندارد. آیا واقعا چنین است؟ایمانزاده: مشکل متن و فیلمنامه فقط در پویانمایی نیست و در فیلمهای رئال ما نیز وجود دارد؛ نمود آن تمام فیلمهایی است که امتیازات آن پایین است. ما خیلی تلاش کردیم که داستانی داشته باشیم که افت نکند و در یک ساعت و نیم مدت فیلم حداقال پایان راضی کنندهای داشته باشد. استوری برد و حتی مرحلهای بالاتر از آن یعنی «شوریل» که انیمیت سادهای است که با حرکت دوربین همراه است، فیلم را قبل از مرحله مدلسازی آماده میکند تا آن را ببینیم و نظر بدهیم و برای ایرادات آن تصمیم بگیریم.
*این مراحل کاملا رعایت میشود؟ایمانزاده: بله، در همین شوریل کلی کار بهتر شد و برای تدوین نهایی آماده شد.
عسگری: حتی فیلمنامه بعد از شوریل نهایی میشود اما به صورت خیلی ساده. مثلا کاراکتر خیلی ساده طراحی شده است. یا جایی سکوت بیشتر است و یا ایراد دیگری وجود دارد که اینها را میتوان اصلاح کرد. یعنی تا زمان شوریل هم مهر پایان را نمیزنیم. اصلاً سختی کار این بود که فیلمنامه بعد از شوریل تمام میشود و انیماتور به سراغ بخشهای ظریفتر میرود. اما ما این را در هیچ کتاب و منبعی ندیدیم بلکه خودمان طی سالها به این رسیدیم که انیمیشن باید اینگونه تولید شود. عملاً تدوین قبل از تولید انجام میشود مانند فیلم رئال نیست که راش داشته باشیم تا از آن خروجی بگیریم.
ایمانزاده: اصلاً یکی از مشکلات پویانمایی ایران همین است، ما اولین گروهها هستیم که تولید میکنیم و عقبهای وجود نداشت.
*با کسانی که در خارج از ایران کار میکنند، ارتباط صورت نگرفته بود؟تیمسار فکر کنم اره تیمسار. هنوز به جوابم شک دارم ولی فکر کنم درسته
تیمسار
سوال منم همینه اولین اسباب بازی کار گاه لوپتو را کی ساخت؟
لطفن جواب بدید
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
فکر کنم تیمسار