این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    پیتزا خونگی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    پیتزا خونگی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه 7 نوع پیتزا خانگی لذیذ با نکات ریز کلیدی!

    طرز تهیه انواع پیتزای خانگی را در اینجا بخوانید. طرز تهیه پیتزا مخلوط و خمیر مخصوص نان پیتزا به همراه پیتزاهای دیگر...

    آشپزیفست فود و فینگر فود

    طرز تهیه ۷ نوع پیتزا خانگی لذیذ با نکات ریز کلیدی!

    Hediye piran۱۳ دی ۱۴۰۰۶

    خواندن این مطلب 8 دقیقه زمان میبرد

    پیتزا غذای لذیذی است که بر روی یک نان گرد و صاف پخته می‌شود و اکثراً روی آن با سس گوجه فرنگی و پنیر و مواد دلخواه دیگر( ژانبون، مرغ، فلفل، قارچ، پیاز، زیتون و … )پوشانده می شود. پیتزا اولین بار در قرن دهم میلادی در ایتالیا به ثبت رسید. امروزه پیتزا یکی از پر طرفدارترین غذاهای دنیا به حساب می‌آید و به عنوان متداول‌ترین فست فود در اروپا و آمریکا استفاده می شود.

    ما در این مقاله شما را با طرز تهیه ۷ نوع پیتزا خوشمزه و لذیذ به همراه عکس و آموزش مرحله به مرحله آشنا می‌کنیم. با ما در اکالا بلاگ همراه شوید.

    ۱- پیتزا مرغ و قارچ

    پیتزا مرغ و قارچ یکی از پیتزاهای لذیذ است و برای افرادی که دوست ندارند در پیتزا آنها ژامبون استفاده شود، پیشنهاد بسیار مناسبی است.برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ به مواد زیر نیاز دارید:

    مواد لازم برای پیتزای مرغ:

    سینه مرغ ۱ عدد

    فلفل دلمه ای نصف یک عدد

    قارچ ۲-۳ عدد ذرت ۲ قاشق غذاخوری کالباس ۳-۴ ورق

    سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری

    پیاز ۱ عدد

    نمک فلفل آویشن به مقدار لازم

    پنیر پیتزا به مقدار لازم

    خمیر پیتزای خانگی به تعداد لازم

    ۱- یک عدد پیاز رو با کمی روغن داخل قابلمه تفت بدین تا کمی سبک بشه.

    ۲- سینه مرغ رو به پیاز ها اضافه کنید و هر دو طرفش رو با حرارت متوسط خوب تفت بدین تا تغییر رنگ بده و سفید رنگ بشه.

    ۳- کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مرغ رو پشت رو کنید تا کاملا یکدست تفت بخوره و بعد آب جوش رو به مرغ اضافه کنید و حرارت رو کم کنید در قابلمه رو بذارید و اجازه بدین مرغ کاملا بپزه.

    ۴- خمیر پیتزای خانگی و آماده‌مون رو رو صفحه کار به شکل دایره با وردنه به ضخامت دلخواه باز کنید.

    ۵- خمیر رو داخل قالب پهن کنید. بسته به ذائقه و سلیقه میتونید خمیر رو نازک یا ضخیم پهن کنید.

    ۶- یک قاشق سس کچاپ رو روی خمیر بریزین و با پشت قاشق روی خمیر پخش کنید.

    برای ادامه طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ بر روی لینک کلیک کنید.

    ۲- پیتزا گوشت و قارچ

    پیتزا گوشت و قارچ یکی از محبوب‌ترین پیتزاها میان افراد با انواع سلیقه ها می‌باشد که به راحتی می‌توانید این پیتزا خوشمزه را در منزل تهیه کنید. برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ به مواد زیر نیاز داریم:

    مواد لازم برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ

    گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

    پنیر پیتزا ۵۰۰گرم خمیر آماده ۱بسته قارچ ۴عدد

    فلفل دلمه ایی رنگی به مقدار لازم

    گوجه فرنگی فیله شده ۲ عدد

    پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه

    نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    سس تند گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری

    سوسیس ( اختیاری) ۲عدد

    ۱- ابتدا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و سپس همراه با گوشت چرخ کرده، ادویه، نمک در تابه به کمک یک قاشق غذا خوری روغن تفت دهید.

    ۲- در انتهای پخت دو قاشق رب و نمک را اضافه و مخلوط کنید. می توانید خمیر پیتزا را خودتان درست کنین که در انتها رسپی خمیر را هم اضافه می کنم.

    ۳-  ابتدا روی خمیر مقداری سس می‌ریزیم و بعد سس را در همه جای نان کاملا پخش می کنیم.

    ۴- حالا یک لایه پنیر پیتزای رنده شده روی نان آغشته به سس می ریزیم. به صورتی که همه جای آن کاملا پوشانده شود.

    ۵- لایه بعدی از گوشت تفت داده شده را اضافه میکنیم. گوشت رو کاملا روی پنیر پیتزا پخش و صاف کنین. مقدار خیلی کمی پنیر روی گوشت بپاشین.

    برای ادامه طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ بر روی لینک کلیک کنید.

    ۳- پیتزا ترکی( پیده)

    پیده غذای خوشمزه ترکی می‌باشد که با پیتزا ترکی هم شناخته می شود و میتوانید به راحتی در منزل این پیتزا لذیذ را تهیه نمایید. برای تهیه پیتزا ترکی به مواد زیر نیاز داریم:

    مواد لازم برای خمیر پیده و رومال کردن آن

    آرد ۴۰۰ گرم

    خمیر مایه فوری ۱ قاشق سوپ خوری یا ۱۰ گرم

    آب ولرم ۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه

    روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

    نمک ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

    شکر ۱ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای ترکیبات داخلی پیده مرغ

    سینه مرغ ۱ عدد

    فلفل دلمه ای خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

    ذرت ۳ قاشق غذاخوری

    جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

    پیاز ۱ عدد رب ۱ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و زرچوبه و آویشن به مقدار لازم

    برای تهیه خمیر پیده، خمیر مایه رو داخل ظرفی بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید.

    آب ولرم رو اضافه کنید.  دمای آبی که اضافه میکنید باید حدود ۴۰ درجه باشه و اگه دماسنج ندارین، باید طوری باشه که وقتی نوک انگشت رو داخل آب میزنید گرمی آب رو کاملا حس کنید اما انگشت رو نسوزونه.

    روغن مایع رو هم اضافه و مواد رو مخلوط کنید.

    آرد رو کم کم اضافه کنید؛ بسته به نوع و کیفیت آرد ممکنه همه آرد مصرف بشه یا کمی از اون باقی بمونه. بنابراین آرد رو یکجا اضافه نمیکنیم.

    برای ادامه طرز تهیه پیتزا ترکی (پیده) بر روی لینک کلیک کنید.

    ۴- مینی پیتزا با نان همبرگر

    ساده ترین و آسان‌ترین پیتزا مینی پیتزا با نان همبرگر است که نیاز به زمان طولانی برای درست کردن خمیر نیست. برای تهیه این پیتزا خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

    منبع : blog.okala.com

    طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر با طعم خوشمزه فست فودی

    طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر با طعم خوشمزه فست فودی در میان غذا های فست ‌فودی و انتخاب‌ های متنوعی که در این زمینه وجود دارند، پیتزا

    طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ با قارچ با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ خوراک سنگدان مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ در …

    طرز تهیه قاتق ماهی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی قشم

    طرز تهیه قاتق ماهی قاتق ماهی یکی از انواع غذاهای سنتی و پر طرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در جنوب کشورمان با …

    طرز تهیه شامی لبنانی خوشمزه و مخصوص با گوشت

    طرز تهیه شامی لبنانی شامی لبنانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور لبنان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی لبنانی در ادامه با سایت آموزشی چی …

    طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

    در میان غذا های فست ‌فودی و انتخاب‌ های متنوعی که در این زمینه وجود دارند، پیتزا همیشه حرف اول و آخر را می‌ ز‌ند و طرفداران پر و پا قرصی نیز در میان گروه‌ های سنی مختلف دارد. برای درست کردن پیتزای خانگی در مواقعی که دسترسی به فر وجود ندارد و برای پخت پیتزا می توان از توستر استفاده کرد. در این دستور العمل طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر آموزش داده شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

    پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم پیتزا خانگی در توستر

    خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم

    گوشت چرخ کرده یا مرغ ۳۰۰ گرم

    قارچ ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم

    فلفل دلمه ای ۱ عدد پیاز ۱ عدد

    نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم

    پنیر پیتزا به مقدار لازم

    طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

    مرحله اول

    برای تهیه پیتزای خوشمزه و خانگی با توستر در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می ‌کنیم. در ادامه یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

    مرحله دوم

    سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها سبک و طلایی شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب تفت می ‌دهیم.

    مرحله سوم

    سپس قارچ ‌ها را شسته و به صورت ورقه ‌ای خرد می ‌کنیم. در ادامه قارچ‌ های خرد شده را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می ‌دهیم تا آب قارچ ها به طور کامل تبخیر شود. شعله را زیاد می‌کنیم تا قارچ آب نیندازد.

    طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

    پیتزا مخلوط به عنوان محبوب ترین پیتزا در سراسر جهان شناخته می شود که با مواد بسیار متنوعی طبخ می شود

    مرحله چهارم

    توجه داشته باشید که برای حرارت دادن قارچ‌ ها از ظرف تفلون استفاده نمی‌ کنیم، زیرا ظروف تفلون اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب خواهند دید. سپس فلفل دلمه ای های نگینی یا حلقه شده را نیز تفت می‌ دهیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله ظرف مخصوص آون توستر را با کمی روغن چرب کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می ‌دهیم. مقداری پودر آویشن روی خمیر می‌ پاشیم. بعد مقداری سس پیتزا روی خمیر می ‌زنیم و کمی پنیر پیتزا روی سس می‌ ریزیم.

    مرحله ششم

    گوشت سرخ شده را به پیتزا اضافه می‌ کنیم. قارچ ‌ها و فلفل دلمه ای ها را نیز روی سطح پیتزا قرار می ‌دهیم. می ‌توان از چند عدد زیتون سیاه حلقه شده نیز برای روی پیتزا استفاده کرد. در لایه آخر پنیر پیتزا را اضافه می‌ کنیم.

    طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

    پیتزا قارچ و گوشت یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود

    مرحله هفتم

    حدود سه چهار دقیقه قبل از قرار دادن پیتزا در توستر آن را روشن می‌ کنیم تا فضای آن گرم شود. المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می ‌کنیم و روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار می ‌دهیم. اگر قدرت توستر بالاست ۱۳۰ درجه کافی است.

    مرحله هشتم

    سپس المنت بالا را خاموش کرده و فقط المنت پایین را روشن می ‌گذاریم. حالا سینی مخصوص توستر را که حاوی پیتزاست داخل طبقه وسط توستر می‌ گذاریم. بسته به نوع خمیر پیتزا، بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان برای آماده شدن پیتزا لازم است.

    مرحله نهم

    پس از پخت پیتزا، المنت پایین را خاموش و المنت بالا را روشن می ‌کنیم تا روی پیتزا گریل شود. یک تا دو دقیقه برای این کار کافی است. اگر نمی ‌خواهیم پیتز خشک شود، می‌توان یک لیوان آب هم داخل توستر قرار داد تا بخار آن از خشک شدن پیتزا جلوگیری کند.

    طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص فست فودی آمریکایی

    پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد.

    مرحله دهم

    توجه داشته باشید که در صورت تمایل برای کش آمدن بیشتر پنیر پیتزا می ‌توان روی پنیر پیتزا را با اسپری کمی آب بپاشیم. اگر توستر کانوِکشن یا فن گردش هوا دارد آن را روشن می ‌کنیم و در این صورت نیازی به روشن کردن المنت بالا نخواهد بود.

    منبع : chishi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید