این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    پژو پارس xuvp elx

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    پژو پارس xuvp elx را از این سایت دریافت کنید.

    مشخصات پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P

    بررسی پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P به همراه تصاویر، مزایا و معایب پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P،لیست آپشن ها و قیمت روز پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P،نظرات مالکان و کارشناسان در مورد پژو پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P

    خانه ایران خودرو پژو پژو پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P

    پژو پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P

    بروزرسانی در: دوشنبه 19 دی 01 ساعت 16:22

    ۶

    ارزش خرید

    ۶.۰ /۱۰

    نقاط قوت

    مصرف سوخت بهتر نسبت به مدل های دارای موتور XU7

    فراوانی قطعات یدکی

    هزینه تعمیر و نگهداری پایین

    فضای کابین جادار

    امکانات رفاهی نسبتا مناسب

    نقاط ضعف

    افت شتاب نسبت به XU7

    کیفیت ساخت نامطلوب طراحی قدیمی

    نامشخص بودن قابلیت اطمینان موتور XU7P در طولانی مدت

    بررسی پژو پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P

    کسی فکرش را نمی کرد شرکتی فرانسوی که در قرن نوزدهم میلادی کار خود را با ساخت ابزار آلات و لوازم آشپزخانه آغاز کرد، روزی به یکی از بزرگترین بازیگران صنعت خودروی ایران بدل شود. به هر حال امروزه خودروهای پژو در بازارهای جهانی چندان هم پر طرفدار نیستند. شروع همکاری پژو با ایران خودرو به بیش از 30 سال پیش باز می گردد. البته این همکاری همیشه هم بی حاشیه نبوده است. پژو با مدل 405 پای خود را به صنعت خودروسازی ایران باز کرد. ایران خودرو مدل پارس را که در واقع فیس لیفتی از پژو 405 بود و نباید یک خودروی جدید به حساب می آمد، در سال 1379 به بازار عرضه نمود که با استقبال بسیار خوبی نیز مواجه شد. طبق سایت ایران خودرو، این شرکت معتقد است که پژو پارس نخستين خودروي لوكس در ايران مي باشد. البته مشخص نیست که با چه ملاک و معیاری این خودرو لوکس معرفی شده است ولی لوکس نامیدن پارس حتی 20 سال قبل، فکاهی به نظر می رسید. در ابتدا این خودرو با نام پرشیا به بازار عرضه شد ولی به دلایلی نام پارس جایگزین نام قبلی شد. در سال 1383، پارس ELX برای اولین بار معرفی شد که امکانات خوبی نسبت به خودروهای آن سال ها ارائه می کرد و از موتور قوی تری نیز بهره می برد اما به دلیل قیمت گذاری و بازاریابی نامناسب نتوانست چندان موفق عمل کند. پس از گذشت بیش از 20 سال از معرفی پارس، ایران خودرو پارس ELX سفارشی با موتور XU7P را معرفی کرده است، خودرویی که با مقایسه آن با نمونه های 20 سال پیش و نیم نگاهی به تغییرات صورت گرفته در این سال ها در دنیای خودرو، به خوبی وضعیت درجازدن صنعت خودروی کشورمان را نشان می دهد. به هر حال در اردیبهشت ماه 1401، ایران خودرو 7 نوع پارس با نام های پارس سال، سال XU7P، LX، LX سفارشی TU5، سال سفارشی XU7P، ELX سفارشی XU7P و ELX سفارشی TU5 را با 3 موتور و رده های تجهیزاتی گوناگون به بازار عرضه می کند. گرچه این 7 مدل به عنوان مدل های روی خط تولید شرکت عنوان شده اند اما تمامی آن ها در طرح های فروش ارائه نمی شوند. امروز قصد داریم به پژو پارس ELX سفارشی با موتور XU7P بپردازیم که مدتی است از سوی ایران خودرو به بازار عرضه شده است.

    نقد کارشناسی پژو پارس سال سفارشی ELX با موتور XU7P

    نمای ظاهری

    نمای ظاهری این خودرو همان نمای آشنای همیشگی است. پارس دارای همان نمایی است که از پژو 405 سراغ داشتیم با تغییراتی در کاپوت و صندوق عقب، سپرها، جلو پنجره و البته چراغ های جلو و عقب که باعث ارتقای ظاهر این خودرو نسبت به 405 شده است. پارس ELX سفارشی نسبت به سایر مدل ها دارای تفاوت های اندکی است، از جمله این تفاوت ها می توان به چراغ های عقب دودی، چراغ خطر سوم سقفی، رینگ های آلومینیومی 15 اینچی (تنها پارس سال و پارس سال XU7P از رینگ فولادی استفاده می کنند) و شیشه های دودی عقب (در تمامی مدل های سفارشی) اشاره کرد. به هر حال ظاهر پارس هنوز هم طرفداران خود را دارد.

    کابین و امکانات رفاهی

    در داخل کابینELX سفارشی نیز تقریبا همه چیز مانند قبل است. جلو داشبورد، همان نمونه ارتقا یافته است که زمانی به جلو داشبورد سوناتایی معروف شد. تریم دو رنگ مشکی-کرم و طرح چوب باعث می شود که نمای داخلی قدری لوکس تر احساس شود، البته کیفیت متریال کابین چندان مطلوب نیست. طراحی کلی داشبورد نسبتا قابل قبول است و فرمان به خوبی در دست قرار می گیرد. چیزی که نسبت به مدل های دیگر جلب توجه می کند، مانیتور و سیستم مالتی مدیای خودرو است، آمپرهای پشت فرمان دیجیتال و دسته راهنمای جدید از دیگر تفاوت های نمونه ELX سفارشی با دیگر مدل های پارس است.

    پژو پارس در تمامی مدل ها به امکاناتی همچون تهویه اتوماتیک، آینه جانبی برقی راهنمادار، چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ نقشه خوان، ایموبلایزر، قفل مرکزی به همراه ریموت، کمربند جلو با تنظیم ارتفاع، سنسور دنده عقب، دماسنج، شیشه های برقی چهار درب، روکش صندلی پارچه ای و تریم دو رنگ با تزئینات طرح چوب مجهز است. در مدل های LX، LX سفارشی TU5 و مدل های ELX سفارشی علاوه بر تجهیزات فوق آینه های جانبی با قابلیت تا شوندگی و تنظیم برقی پشتی صندلی جلو نیز وجود دارد. مدل های ELX سفارشی به آمپرهای پشت فرمان دیجیتال، دسته راهنمای طرح جدید و شیشه های عقب دودی (تمامی مدل های سفارشی)، سیستم مالتی مدیا، دوربین دنده عقب و سیستم اخطار کاهش باد لاستیک ها هم مجهز هستند. مدل ELX سفارشی TU5 تنها مدل پارس است که به کروز کنترل مجهز شده است. بنابراین اگر از کروز کنترل صرفنظر کنیم، پارس ELX سفارشی با موتور XU7P، مجهزترین نمونه پارس به حساب می آید. در مجموع باید تجهیزات پارس ELX سفارشی XU7P را قابل قبول ارزیابی کرد اما نباید فراموش کرد که پارس ELX عرضه شده توسط ایران خودرو در سال 1383 به تجهیزاتی نظیر گرمکن و سردکن صندلی هم مجهز بود که اگرچه این سیستم ها بدون ایراد نبودند و کاستی هایی داشتند، امروز پس از گذشت نزدیک به 2 دهه، نمونه های تولیدی بعضی از آن تجهیزات را ندارند.

    بررسی و مشخصات فنی         

    پارس ELX سفارشی XU7P به همراه پارس سال XU7P و پارس سفارشی سال XU7P، نمونه هایی هستند که از موتور XU7P یا همان "XU7 پلاس" بهره می برند. این موتور در واقع موتور اصلاح شده نمونه قدیمی XU7 است. با تغییراتی که در موتور قبلی اعمال شده، به نظر می رسد تنها یک هدف مورد نظر ایران خودرو بوده است و آن هم کاهش مصرف سوخت و آلایندگی موتور می باشد. در واقع با یک موتور پیشرفته و پر بازده سر و کار نداریم و اساس کار همان موتور XU7 است که سال ها روی نمونه های مختلف پارس، سمند و حتی پژو 405 به کار رفته است. حتی توان، گشتاور و شتاب پارس مجهز به موتور XU7P نسبت به پارس سال که اکنون تنها نمونه ارائه شده با موتور XU7 می باشد نیز کاهش داشته است اما مصرف خودرو طبق اعداد اعلامی ایران خودرو حدود 22 درصد کاهش یافته است که عدد قابل توجهی به حساب می آید. این پیشرانه از نوع 8 سوپاپ با حجم 1761 سی سی بوده و می تواند 97 اسب بخار توان در 5500 دور و 146 نیوتن متر گشتاور در 4500 دور تولید کند (100 اسب بخار در 6000 دور و 153 نیوتن متر در 3000 دور برای موتور XU7). نیروی موتور از طریق گیربکس 5 سرعته دستی به چرخ های جلو منتقل می شود، همچنین مصرف ترکیبی پارس با موتور XU7P برابر 7.06 لیتر در هر 100 کیلومتر (9.1 برای موتور XU7) و شتاب 0-100 پارس مجهز به این موتور 12 ثانیه (11 ثانیه با موتور XU7) توسط ایران خودرو عنوان شده است. علاوه بر موتورهای عنوان شده، پارس با موتور TU5 نیز عرضه می شود. این موتور 16 سوپاپ تنفس طبیعی که در پارس LX، LX سفارشی TU5 و ELX سفارشی TU5 مشترک است، با حجم 1587 سی سی قادر است به توان تولیدی 105 اسب بخار در 5600 دور و گشتاور 142 نیوتن متر در 4000 دور دست یابد. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز 7.24 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شده است. پارس با موتور TU5 شتاب 0-100 رسمی 13.2 ثانیه ای دارد.

    منبع مطلب : z4car.com

    همه چیز درباره پژو پارس سال سفارشی با موتور XU7P ایران خودرو

    معرفی کامل پژو پارس سال سفارشی با موتور XU7P و تفاوت های آن با نسخه ELX و TU5. آیا این خودرو ارزش خرید دارد؟ رقبای آن کدامند و چه قیمتی دارند؟

    ایران خودروپژو

    پژو پارس سال سفارشی با موتور XU7P

    پژو پارس سال سفارشی با موتور XU7P مشخصات فنی، تجهیزات، قیمت، رقبا و هر آنچه باید بدانید

    ۱۹ بهمن ۱۴۰۱۱۲۹ خواندن این مطلب 6 دقیقه زمان میبرد

    پژو پارس یا همان پرشیا یکی از قدیمی‌ترین محصولات ایران‌خودرو است که حالا با قیمت‌های نجومی در نسخه سال جولان می‌دهد. پارس به عنوان فیس لیفتی ماژور از ۴۰۵ معرفی شد و در زمان خود جزو شاخص‌ترین محصولات ایران‌خودرو محسوب می‌شد.

    آنچه در این مطلب می‌خوانید:

    پارس را می‌توان بهترین حرکت این شرکت در طی این چند دهه دانست که این خود از ضعف دردناک صنعت خودروی کشور در ارائه محصولات روز و مدرن حکایت دارد. نکته عجیب و جالب اینکه ایران‌خودرو از پارس به عنوان خودرویی لوکس نام می‌برد، خودرویی که از هر جنبه و استانداردی جزو محصولات از رده خارج و منسوخ شده در بازارهای جهانی خواهد بود. پارس از سال ۷۹ تاکنون روی خط تولید قرار دارد و طی این سال‌ها با نسخه‌های مختلفی همچون سال، دوگانه‌سوز، ELX، LX و… تولید شده است. طی هفته‌های آتی نسخه جدیدی از این خودرو با نام سال سفارشی و سفارشی ELX در دسترس خواهد بود که مهم‌ترین تغییر آن نصب پیشرانه بهبود یافته با نام XU7P است. با ما همراه باشید تا این خودرو را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم.

    طراحی خارجی پژو پارس سال سفارشی با موتور XUP7

    ظاهر پارس سال سفارشی تفاوتی با نسخه‌های استاندارد ندارد. همان‌طور که گفته شد پارس جدی‌ترین و بهترین تلاش ایران‌خودرو در فیس لیفت ساخته‌های قدیمی خود است ولی آنچه به‌طور واضح به چشم می‌آید قدیمی بودن ظاهر این خودرو در مقایسه با محصولات روز دنیاست. البته باید اذعان کرد طراحی پارس در مجموع نسبت به آنچه هر روزه در خیابان‌ها می‌بینیم هماهنگ‌تر است. پارس از پلتفرم و بدنه مشترکی با ۴۰۵ سود می‌برد ولی دارای چراغ‌ها و زه‌های متفاوتی نسبت به آن است. از موارد قابل‌ذکر در پارس سال سفارشی ELX می‌توان به رینگ‌های آلومینیومی و شیشه‌های دودی اشاره کرد. بدنه این خودرو در نهایت سادگی طراحی شده است و خبری از خطوط منحنی روی آن نیست که اگرچه این موضوع باعث کهنگی طراحی آن می شود اما از طرفی کاهش هزینه‌های صافکاری و رنگ‌آمیزی در صورت تصادفات را در پی دارد. نکته تأسف‌برانگیز که اخیراً نیز بحث‌برانگیز جلوه می کند افت محسوس کیفیت بدنه است و مالکان با انتشار ویدیوهای متعددی از نازکی ورق بدنه و کیفیت نازل آن شکایت داشته‌اند.

    طراحی داخلی پژو پارس سال سفارشی

    مهم‌ترین تغییر پارس از سال ۹۳ تاکنون در بخش داخلی آن رخ داده است یعنی جایی که شاهد داشبوردی به اصطلاح سوناتایی (!) هستیم. اگرچه طراحی این بخش انتقاد خاصی ندارد ولی از نظر کیفیت نسبت به قبل پسرفت داشته است و با گذشت زمان به سر و صدا می‌افتد. در پارس سال سفارشی جدید مواردی همچون پشت آمپرهای متفاوت، دسته راهنمای جدید و تریم دو رنگ دیده می‌شوند.

    مشخصات فنی پژو پارس XU7P

    مهم‌ترین تغییر پارس سال سفارشی جدید به پیشرانه ارتقا یافته موسوم به XU7P مربوط می‌شود که اگرچه از نظر مصرف سوخت و آلایندگی بهبود یافته است اما قدرت و گشتاور کمتری نسبت به پیشرانه قدیمی XU7 تولید می‌کند. ایران‌خودرو مدعی است این پیشرانه قدرت ۹۷ اسب بخاری و گشتاور ۱۴۶ نیوتون متری (پیشرانه قدیمی XU7 قدرت ۱۰۰ اسبی و گشتاور ۱۵۳ نیوتون متری تولید می‌کند) دارد که این قدرت و گشتاور به لطف ایجاد تغییراتی در برخی قطعات همچون میل‌سوپاپ، سرسیلندر و… ایجاد می‌شود. طبق اظهارات ایران‌خودرو، دور پیشرانه در دنده نهایی کاهش یافته است تا علاوه بر کمتر شدن سر و صدای پیشرانه مصرف آن نیز کاهش یابد. همچنین گفته می‌شود یکی از مهم‌ترین معضلات پیشرانه قدیمی XU7 یعنی خرابی واشر سرسیلندر در پیشرانه XU7P رفع شده است هرچند این موضوع باید در عمل ثابت شود.

    ایران‌خودرو می‌گوید مصرف سوخت ترکیبی این پیشرانه اصلاح شده به حدود ۷ لیتر در هر صد کیلومتر رسیده است که کاهش قابل‌توجهی را نسبت به مصرف ۹ لیتری پیشرانه XU7 نشان می‌دهد.

    مشخصات فنی پژو پارس سال سفارشی با پیشرانه XU7P

    کد کلاس (های) خودرو ۳۵۱۰۳

    نوع موتور XU7 P حجم موتور (cc) ۱۷۶۱

    حداکثر توان موتور (hp) ۹۷ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور در دقیقه

    حداکثر گشتاور (Nm) ۱۴۶ نیوتن متر در ۴۵۰۰ دور در دقیقه

    نسبت تراکم ۹.۳ تعداد سوپاپ ۸

    نوع سوخت سازگار بنزین بدون سرب اکتان ۸۷ و ۹۵

    سیستم انژکتوری پاشش چندنقطه‌ای

    حداکثر سرعت (km/h) ۱۸۵

    شتاب صفر تا ۱۰۰ (ثانیه) ۱۲

    سیستم انتقال قدرت ۵ دنده دستی

    مصرف سوخت ترکیبی (Lit/100 km) ۷.۰۶

    طول خودرو (mm) ۴۴۹۸ عرض خودرو (mm) ۱۷۰۴

    ارتفاع خودرو (mm) ۱۴۱۰

    فاصله بین دو محور چرخهای عقب و جلو (mm) ۲۶۶۹

    وزن خودرو بدون سرنشین با مخزن سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی (kg) ۱۱۶۵

    حجم فضای صندوق‌عقب (Lit) ۴۷۰

    گنجایش مخزن سوخت (Lit) ۶۶

    گارانتی ۳ سال یا ۶۰/۰۰۰ کیلومتر (هرکدام زودتر فرا برسد)

    امکانات و تجهیزات پژو پارس سال

    پژو پارس سال سفارشی XU7P و پژو پارس سال سفارشی ELX از نظر تجهیزات تفاوت زیادی با نسخه عادی ندارد و تنها برخی موارد همچون پشت آمپرهای جدید، دسته راهنمای متفاوت، سنسور نور و باران و… به آن افزوده شده‌اند. در جدول زیر می‌توانید امکانات و تجهیزات این دو مدل را مشاهده کنید:

    پژو پارس سال سفارشی با پیشرانه XU7P پژو پارس سال سفارشی ELX با پیشرانه XU7P

    کد کلاس (های) خودرو ۳۵۱۰۳ ۳۵۱۰۲

    ترمز سیستم ترمز ضد قفل (ABS و EBD)، ترمزهای جلو دیسکی و ترمز عقب دیسکی سیستم ترمز ضد قفل (ABS و EBD)، ترمزهای جلو دیسکی، ترمز عقب دیسکی

    کیسه هوای ایمنی کیسه هوای راننده و سرنشین جلو کیسه هوای راننده و سرنشین جلو

    منبع مطلب : www.pedal.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 2 روز قبل
    0

    پژو پارس xuvp eli همان پژو پارس tu 5 است

    مهدی 2 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید