این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    پای هلو

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    پای هلو را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه پای هلو ساده، خوشمزه و مجلسی با شیر مرحله به مرحله

    پای هلو یکی از انواع پای می باشد که در تابستان همزمان با رسیدن هلو تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. پای ها از لایه خمیر و میوه خرد شده و مجدد کمی خمیر تهیه می شوند و گزینه خوبی برای مهمانی و پذیرایی هستند.

    طرز تهیه پای هلو ساده، خوشمزه و مجلسی با شیر مرحله به مرحله

    طرز تهیه پای هلو ساده، خوشمزه و مجلسی با شیر مرحله به مرحله دستور پخت پای هلو

    پای هلو یکی از انواع پای می باشد که در تابستان همزمان با رسیدن هلو تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. پای ها از لایه خمیر و میوه خرد شده و مجدد کمی خمیر تهیه می شوند و گزینه خوبی برای مهمانی و پذیرایی هستند. شما می توانید با انواع قالب های پای در هر سایزی که دوست دارید این پای را تهیه کنید و به دلخواه تزئین کنید. بهتر است از هلوهای رسیده و تازه استفاده کنید. امروز در پارسی دی پای هلو خوشمزه با شیر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    مواد لازم برای تهیه خمیر پای

    آرد ۲۵۰ گرم کره سرد ۱۱۵ گرم شیر ۸۰ میلی لیتر نمک ۱ پینچ

    شکر آسیاب شده ۳۰ گرم

    زرده تخم مرغ ۱ عدد

    وانیل ۱/۴ ق چای خوری

    مواد لازم برای مواد میانی پای هلو

    هلو ۴ عدد شکر ۳ ق غذا خوری

    نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری

    وانیل نوک ق چای خوری

    آب لیموترش ۱/۲ ق چای خوری

    طرز تهیه پای گیلاس خوشمزه و مجلسی با دستور تهیه آسان

    پای گیلاس یکی از انواع پای ها و تارت ها می باشد که بسیار خوشمزه است این پای مخصوص فصل تابستان می باشد و همزمان …

    طرز تهیه پای هلو ساده و خوشمزه با شیر

    مرحله اول: تهیه خمیر پای

    ابتدا کره سرد یخچال را با آرد الک شده داخل غذاساز یا کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید وانیل را اضافه کنید تا دانه آرد درشت تر شود و به اصطلاح کره به خورد آرد برود در ادامه شکر آسیاب شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بعد زرده تخم مرغ را اضافه کنید.

    مرحله دوم: استراحت خمیر پای

    حالا باید شیر را اضافه کنید بسته به نوع آرد مصرفی ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آرد مصرف شود پس حتما کم کم بریزید تا خمیر جمع شود برای جمع کردن خمیر دستکش انداخته و با نوک انگشت کمی خمیر را جمع کنید و اصلا نباید ورز دهید وگرنه در انتها خمیر سفت می شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود اگر از غذاساز استفاده می کنید خمیر سرد باقی می ماند و نیازی نیست استراحت کند.

    مرحله سوم: تهیه مواد میانی

    هلو ها را خوب بشورید و آن از وسط به دو نیم کنید و هسته هلو را خارج کرده و برش های منظم بزنید برش ها نباید نه خیلی نازک باشد و نه خیلی ضخیم بعد داخل کاسه ریخته و به آن شکر و آب لیموترش و وانیل و نشاسته ذرت اضافه کنید و هم بزنید.

    مرحله چهارم: پخت پای هلو

    خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه پهن کرده و در قالب مورد نظر اندازه کنید و اضافه های اطراف را برش بزنید و مواد هلو را داخل پای ریخته و مابقی خمیر را قالب گل یا قلب بزنید و روی خمیر قرار دهید و به دلخواه با زرده زده شده یا زعفران رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پای طلایی شود. نوش جان

    طرز تهیه پای توت فرنگی خانگی فرانسوی خیلی خوشمزه در فر

    پای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین ها از خانواده پای می باشد که همان طور که مشخص است با توت فرنگی و خمیر …

    نکات کلیدی در تهیه پای هلو

    می توانید از فر برقی و توستر و سولاردم استفاده کنید ولی دقت کنید دما را روی ۱۶۵ درجه تنظیم کنید.

    اگر نیاز بود خمیر را با نوک انگشت ورز دهید.

    اگر قالب مخصوص ندارید می توانید از هر نوع ظرفی برای تهیه این پای استفاده کنید.

    شکر را حتما آسیاب کنید.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه پای شاتوت ساده و خوشمزه همراه با آموزش خمیر پای

    طرز تهیه پای کدو حلوایی ساده و خوشمزه با دارچین و بدون ماست

    طرز تهیه پای گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    5 (100%) 1 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه کوکی گردویی بدون فر و شکر قهوه ای نرم و خوشمزه با پیمانه

    طرز تهیه مافین آلبالو با طعمی بی نظیر و پف زیاد و خوش طعم به روش قنادی

    طرز تهیه براونی خرما و گردو مقوی و خوشمزه و شکلاتی به روشی آسان

    طرز تهیه دونات بدون تخم مرغ قالب و فر خوشمزه و ساده و فوری در خانه

    طرز تهیه مافین کدو سبز و هویج فوق العاده خوشمزه و ساده با فر و بدون فر

    طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ با پف زیاد و طعمی بینظیر

    طرز تهیه کیک موز و نسکافه با طعم فوق العاده و پف زیاد مرحله به مرحله

    طرز تهیه سه مدل کاپ کیک با یک دستور خیلی ساده و خوشمزه برای مهمانی

    طرز تهیه کیک با سفیده تخمه مرغ عالی و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه کیک زعفران و گردو با طعمی بینظیر و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه کیک تابستانی خانگی خوشمزه و ساده با میوه های تابستانی

    طرز تهیه کیک با شیر کاکائو خیلی خوشمزه و ساده و راحت با فر و بدون فر

    0 دیدگاه

    آخرین مطالب

    طرز تهیه کوکی گردویی بدون فر و شکر قهوه ای نرم و خوشمزه با پیمانه

    طرز تهیه نان هات داگ خانگی در فر فوق العاده نرم و لطیف به روشی آسان

    طرز تهیه مافین آلبالو با طعمی بی نظیر و پف زیاد و خوش طعم به روش قنادی

    طرز تهیه پاپ کورن در ماکروفر و سولاردم سریع و خوشمزه با روغن و بدون روغن

    طرز تهیه براونی خرما و گردو مقوی و خوشمزه و شکلاتی به روشی آسان

    طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ با طعم بی نظیر و مجلسی و خوشمزه گام به گام

    طرز تهیه بستنی معجون خانگی ویتامینه و مخصوص به روش کافی شاپی

    طرز تهیه فتوچینی ساده و خوشمزه و لذیذ با سس آلفردو و مرغ و قارچ

    طرز تهیه دونات بدون تخم مرغ قالب و فر خوشمزه و ساده و فوری در خانه

    طرز تهیه مافین کدو سبز و هویج فوق العاده خوشمزه و ساده با فر و بدون فر

    طرز تهیه پنینی گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و لذیذ با ساندویج ساز و تابه

    خواص هسته زردآلو چیست؟ فواید هسته تلخ و شیرین زردآلو برای پوست و کودکان

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه پای هلو با طعم قنادی + طرز تهیه خمیر پاستری

    مواد لازم و طرز تهیه کیک پای هلو. مواد لازم و طرز تهیه خمیر پاستری برای درست کردن انواع شیرینی پای. تفاوت شیرینی پای با تارت را می‌دانید؟

    طرز تهیه پای هلو با طعم قنادی + طرز تهیه خمیر پاستری

    19 شهریور 1401 . زمان مطالعه: 9 دقیقه

    روز ۲۴ آگوست هر سال روز جهانی شیرینی لذیذ پای هلو و اصلا ماه آگوست ماه خوردن میوه هلو است. پای هلو در کنار پای سیب در میان انواع شیرینی پای جزو محبوب‌ترین‌هاست. به همین مناسبت طرز تهیه آسان کیک پای هلو  را در مجله کوروش بخوانید. با سرویس آشپزی همراه باشید.

    طرز تهیه پای هلو

    مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه

    مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه

    مواد لازم برای کیک پای هلو

    شکر سفید: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

    شکر قهوه‌ای: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

    هلو اسلایس شده: ۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار

    پودر جوز‌ هندی: ۱/۴ قاشق چایخوری فرانسوی دسته‌دار

    دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری

    نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

    خمیر پاستری برای پای دو لایه: به مقدار لازم

    آب لیموترش: ۲ قاشق چایخوری

    کره: ۱ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای تهیه خمیر پاستری

    آرد سفید: ۵۰۰ گرم

    کره سرد بدون نمک خرد شده و سرد: ۵۰۰ گرم

    آب یخ: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

    نمک ریز‌دانه: ۱ قاشق چایخوری

    مراحل طرز تهیه خمیر پاستری

    خمیر پاستری یک خمیر ترد و لطیف برای درست کردن انواع تارت، پای و شیرینی ساده و سریع و خانگی محسوب می‌شود که شیرینی شما را ترد و لطیف‌تر می‌کند. با این دستور برای تمام انواع تارت و پای و شیرینی می‌توانید خمیر پاستری درست کنید.

    اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار

    مرحله اول؛ ترکیب کردن مواد خمیر

    برای تهیه خمیر پاستری ابتدا آرد را داخل یک سینی بریزید و آن را به صورت یک تپه دربیاورید. با نوک انگشت یک فرورفتگی در این تپه آرد درست کنید و تکه‌های کره خرد شده و نمک را داخل آن بریزید. آرد، کره و نمک را با هم مخلوط کنید و ورز دهید.

    مرحله دوم؛ استراحت دادن به خمیر

    وقتی که این مواد مقداری با هم ترکیب شدند، آب یخ را اضافه کنید و آن‌قدر ورز بدهید تا حالت خمیری و یکدست پیدا کند. یادتان باشد خمیر انواع پای را نباید زیاد ورز داد، همین که خمیر یکدست شد و جای انگشتان روی آن ماند کافی است. خمیر آماده شده را در یک کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال نگهدارید.

    مرحله سوم؛ پهن کردن خمیر

    در خمیر پاستری، چون کره به صورت خرد شده اضافه می‌شود رگه‌های چربی دیده می‌شود و این نشانه بدی نیست. در مرحله بعد روی سینی مقداری آرد بپاشید و خمیری را که آماده کرده بودید روی سینی پهن کنید و با وردنه صاف کنید.

    مرحله چهارم؛ آماده کردن خمیر در قالب

    ظرفی را که می‌خواهید پای را در آن درست کنید را با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید. خمیر را با احتیاط و حتی‌المقدور به وسیله وردنه به ظرفی که می‌خواهید پای را در آن درست کنید منتقل کنید و در ظرف پهن کنید. خمیر را تا بالای ظرف بکشید، با انگشت خوب به سطح ظرف بچسبانید و صاف کنید و قسمت‌های اضافی خمیر را با چاقو بگیرید.

    حتما بخوانید  طرز تهیه املت مرغ به 2 روش با پنیر یا سبزیجات

    قسمت‌های اضافی خمیر را در یک کیسه پلاستیک بگذارید تا خشک نشوند چون آن‌ها را برای قسمت بالای پای هلو نیاز داریم.

    بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای توت فرنگی خامه‌ای

    مراحل طرز تهیه کیک پای هلو

    مرحله اول؛ آماده کردن مواد داخل پای هلو

    برای تهیه کیک پای هلو، ابتدا در یک کاسه بزرگ شکر سفید و قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید. سپس برش‌های هلو را اضافه کنید و به آرامی با شکرها مخلوط کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت به همین حالت بماند. در ظرفی که می‌خواهید پای هلو را در آن درست کنید به همان روشی که در بالا گفتیم خمیر پاستری را پهن کنید و اضافی خمیر را نگه دارید.

    مرحله دوم؛ درست کردن سس پای هلو

    در این مرحله از طرز تهیه پای هلو باید برش‌های هلو را که با شکر طعم‌دار شده‌اند روی خمیر پاستری بچینید. در یک قابلمه کوچک آرد ذرت، پودر جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت ملایم گاز نگهدارید و مرتب هم بزنید.

    بعد از دو دقیقه قابلمه از روی شعله بردارید، کره و آب لیموترش را به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. ترکیب به دست آمده را روی تمام قسمت‌های برش‌های هلو چیده شده روی خمیر پاستری بریزید.

    مرحله سوم؛ پختن پای هلو در فر

    خمیرهای اضافه پاستری را رول و کمی صاف کنید و به صورت نواری روی هلوها بچینید یا اینکه اضافه خمیر را با وردنه صاف کنید و به صورت یک لایه خمیر نازک روی هلوها قرار دهید. روی پای هلو را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

    ۳۰ دقیقه از زمان پخت که گذشت، پای هلو را در فر چک کنید و اگر طلایی شده بود بعد از ۴۰ دقیقه از فر بیرون بیاورید. انواع میوه‌های تابستانی مثل تمشک، شلیل، بلوبری یا هر میوه دیگری را می‌توانید با هلو مخلوط و به مواد داخل این شیرینی خوشمزه اضافه کنید. پای هلو را می‌توانید با چای، قهوه یا بستنی میل کنید.

    منبع مطلب : blog.okcs.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید