نون برنجی قزوین
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
نون برنجی قزوین را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه شیرینی برنجی قزوین خوشمزه به روش سنتی بازاری
طرز تهیه شیرینی برنجی قزوین خوشمزه به روش سنتی بازاری شیرینی برنجی یا به عبارتی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی است
طرز تهیه کیک دینگ دانگ خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه کیک دینگ دانگ کیک دینگ دانگ یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه لاوا کیک خوشمزه و ساده به روش قنادی
طرز تهیه لاوا کیک لاوا کیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات و طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کیک هویج و دارچین خوشمزه و ساده مناسب پذیرایی
طرز تهیه کیک هویج و دارچین کیک هویج و دارچین یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه شیرینی برنجی قزوین
شیرینی برنجی یا به عبارتی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی است که به عنوان سوغات کرمانشاه و قزوین معروف است. دستور پیش رو، طرز تهیه شیرینی برنجی قزوینی است. برای پخت این شیرینی، کیفیت آرد برنج تاثیر زیادی دارد. اگر آرد برنج الک نشده و دارای خرده های درشت باشد، نتیجه مطلوبی به دست نمی آید و شیرینی ترد نمی شود. این شیرینی به دلیل سادگی و خوش طعم بودن آن و عطر برنج در آن، و همچنین قیمت مناسب آن، طرفدار زیادی دارد و معمولا به عنوان یکی از شیرینی های عید نوروز از طرف مردم اقبال می شود.
طرز تهیه شیرینی نان چرخی
شیرینی نان چرخی که با نام شیرینی چرخی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی ها اصیل و خوشمزه ایرانی است
مواد لازم شیرینی برنجی قزوین
آرد برنج 250 گرم پودر قند 70 گرم روغن جامد 125 گرم
پودر هل ½ قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
تخم خرفه به مقدار کافی
دستور پخت شیرینی برنجی قزوینی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی برنجی خوشمزه به روش قزوینی ابتدا روغن جامد را داخل یک کاسه می ریزیم و روی بخار کتری گذاشته تا آب شود اما دمای آن بالا نرود. به محض اینکه روغن کامل آب شد، آنرا از روی بخار بر می داریم.
مرحله دوم
پودر قند را الک کرده و به روغن آب شده اضافه می کنیم و هم می زنیم. بهتر است برای تهیه این شیرینی از همزن استفاده نشود و با دست یا همزن دستی کمی مخلوط شود. سپس پودر هل نیز به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را به طور کامل اضافه می کنیم. اما تنها یک سوم سفیده را به مواد اضافه می کنیم. بعد از اینکه زرده و سفیده نیز با مواد مخلوط شد، آرد برنج را اضافه می کنیم.
طرز تهیه شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود
مرحله چهارم
سپس با دست هم می زنیم تا خمیر گلوله گلوله ای و غیر منسجم بدست آید. در ادامه گلاب را قاشق قاشق اضافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم. نکته قابل ذکر این که اگر گلاب بیش از حد اضافه شود باعث سفت شدن شیرینی می شود.
مرحله پنجم
بنابراین دو قاشق را با احتیاط و کم کم اضافه کنید. برای آرد برنج مرغوب دو قاشق گلاب نیاز است. با دست ورز می دهیم تا خمیر منسجمی بدست آید. خمیر را نصف کرده و به نصف آن زعفران دم کرده غلیظ به مقدار کم اضافه می کنیم تا رنگ بگیرد.
مرحله ششم
داخل یک کیسه فریزری قرار داده و هوای آن را به طور کامل خارج کرده و خمیر را حدود 12 ساعت خارج از یخچال و در محیط استراحت می دهیم فر را حدود 10 تا 15 دقیقه از قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
طرز تهیه شیرینی نان چای
شیرینی نان چای یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به قزوین می باشد
مرحله هفتم
در این فاصله کاغذ روغنی را کف سینی فر پهن کرده و کمی چرب می کنیم. سپس مقداری خمیر سفید برداشته (تقریبا به اندازه نصف گردو) و اندازه نخود از خمیر رنگ زرد برداشته و روی خمیر سفید قرار می دهیم.
مرحله هشتم
سپس با مهر یا قالب روی شیرینی را نقش می دهیم و روی سینی فر می چینیم. این کار را با عوض کردن رنگ خمیر ها تکرار می کنیم تا شیرینی ها دو رنگ شوند. در ادامه کمی تخم خرفه هم روی آن می پاشیم.
مرحله نهم
در این مرحله شیرینی ها را داخل فر گذاشته و حدود 20 تا 25 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی گراد می گذاریم تا کامل پخته شود. توجه داشته باشید که اگر شیرینی ها را بزرگ برداریم وسط آن خمیر می ماند و پخته نمی شود.
طرز تهیه شیرینی نان برنجی
شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار است که از شیرینی ها اصیل ایرانی می باشد
مرحله دهم
بعد از این که شیرینی ها پخته شد سینی فر را خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم. توصیه می شود قبل از خنک شدن از سینی جدا نشود وگرنه شیرینی ها می شکند یا خرد می شود.
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 بهمن 1399
منبع :img from bluelife29
مطالب مرتبط
علائم اولیه بارداری + آشنایی با ریزترین نشانه های حاملگی
طرز تهیه شیرینی برنجی سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی ها
شیرینی برنجی قزوین بسیار معروف و جزو سوغاتی های شهر قزوین حساب می شود. شیرینی برنجی قزوین به نام عروس شیرینی ها نیز شهرت دارد آن هم به دلیل حساس بودن خمیر شیرینی برنجی است. شیرینی برنجی به دلیل وجود آرد برنج است که کمی عمل آوردن خمیرش مشکل است ولی با دستور پخت و […]
کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی برنجی سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی ها
توسط میترا جولایی - 27 فوریه 2022 0
مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی قزوین با پیمانه:
آرد برنج ۲ لیوان روغن جامد ۱ لیوان پودر قند ۱ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای خوری سر صاف
زعفران ۱ استکان کمر باریک
گلاب ۱ استکان کمر باریک
خلال پسته برای تزئين
تخم مرغ ۲ عدد(۱ عدد کامل و ۱ عدد سفیده)
طرز تهیه شیرینی برنجی قزوینی با لیوان و روغن:
مرحله اول: روغن و پودر قند
در یک ظرفی روغن را بریزید و گرم کنید در حدی که روغن آب شود ولی دست را نسوزاند. سپس در یک ظرف گود بریزید و پودر قند را به همراه هل الک کرده و به روغن اضافه کنید. با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
طرز تهیه شیرینی برنجی (نان برنجی) خوشمزه و مجلسی اصیل قزوینی
مرحله دوم: تخم مرغ و گلاب
تخم مرغ را با گلاب ترکیب کرده و هم بزنید تا از لختگی در بیاید و به ترکیب روغن اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله سوم: آرد برنج
آرد برنج حتما باید از برنج ایرانی باشد. آرد برنج را می توانید خودتان در منزل تهیه کنید و یا آماده از لوازم قنادی ها تهیه کنید. ۱ یا ۲ لیوان از برنج مرغوب ایرانی را برداشته و به مدت ۲ شب خیس کنید. سپس آبکش کرده و زمان دهید تا آب اضافه اش برود. نم دار بودن برنج در تهیه آرد برنج بسیار مهم است، به طوری که برنج نباید خشک باشد و نباید خیلی آب دار باشد تا بتوانید به راحتی آسیاب کنید. اگر مقدار برنج تان زیاد است برنج را به کوبندگی بدهید و اگر کم است با ابزار های خانگی مانند دستگاه آسیاب برنج را پودر کنید. سپس بر روی میز، روی دستمال نخی پهن کنید. دو روز را در نظر بگیرید و برنج را در این مدت خوب زیر و رو کنید تا گلوله و نم دار نماند زیرا آرد برنج ترش می شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن آرد برنج
آرد برنج را الک حریر کرده و سپس به ترکیب اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر جمع شود.
طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی کرمانی نرم و خوشمزه در فر
مرحله پنجم: تقسیم سازی
شیرینی برنجی اصیل در قزوین معمولا همیشه دو رنگ بوده و بعد از آماده شدن خمیر برنجی، خمیر را نصف کرده و نصف خمیر را با زعفران، زعفرانی می کنند.
مرحله ششم: استراحت
بعد از آماده سازی خمیر برنجی را باید در محیطی خنک اما منظور یخچال نیست، محیط خنک مانند پشت پنجره بگذارید تا به مدت ۲ تا ۳ روز خمیر جا بیفتد و برای استفاده آماده باشد. زودتر از این مقدار خمیر شیرینی برنجی در هنگام استفاده ترک می خورد.
مرحله هفتم: قالب زدن و پخت شیرینی برنجی
خمیر شیرینی را به مقدار یک زیتون درشت برداشته و در کف دست قلقلی کنید و سپس قالب مخصوص را در آرد برنج زده و قالب بزنید. پیشنهاد آشمزی برای رفاه و کم هزینه بودن قالب این است که از درب مداد یا خودکار استفاده کنید و بر روی خمیر شیرینی برنجی طرح بیاندازید و در آخر با خلال پسته و یا پودر پسته و سیاه دانه تزئین نمائید، سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۰۰-۱۵۰ به مدت ۱۵ دقیقه زمان پخت در نظر بگیرید.
نکات کلیدی در تهیه شیرینی برنجی خوشمزه به روش قنادی ها:
شیرینی برنجی را بعد از پخت باید زمان دهید تا سرد شود و بعد به آرامی از سینی جدا کنید.
شیرینی برنجی وقتی به صورت خمیری است باید تزئین شود.
برای پخت مدت تقریبی گفته شده و باید هر ۳ تا ۵ دقیقه درب فر را باز کنید و چک کنید.
شیرینی برنجی در هنگام پخت زیرش کاملا طلایی میشود و مشخص میشود که پخته شده.
شیرینی برنجی شیرینی حساسی است و باید وقتی در دیس می گذارید دیگر آن را جا به جا نکنید.
شیرینی برنجی را می توانید به سایز بزرگتر نیز تهیه کنید.
شیرینی برنجی جزو شیرینی های نوروزی قزوین می باشد و ماندگاری بسیار بالایی دارد.
می توانید به مدت ۱ سال شیرینی برنجی را در فریزر نگه داری کنید.
3.4 / 5 ( 7 امتیاز )
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟