مزه دار کردن ماهی سالمون
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
مزه دار کردن ماهی سالمون را از این سایت دریافت کنید.
طعم دار کردن ماهی سالمون: ۱۲ راه برای مزه دار کردن ماهی
سالمون یک ماهی خوش طعم است و طعم قدرتمند آن از انواع ماهیها متمایز است. این ماهی وقتی با نمک و فلفل طعمدار میشود بسیار لذیذ است.
یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است.
دربارهٔ اشکالزدایی در وردپرس بیشتر بدانید.
مزه دار کردن ماهی
مزه دار کردن ماهی سالمون قبل از پخت طعم و مزه آن را به طور قابل توجهی افزایش می دهد.در اینجا سه روش برای مزه دار کردن ماهی سالمون در اختیارتان می گذاریم.
آموزش آشپزی
مزه دار کردن ماهی | ۳ روش جالب و خوشمزه برای طعم دار کردن ماهی سالمون
به روز رسانی شده در بهمن ۱۳, ۱۳۹۷
مزه دار کردن ماهی | ۳ روش جالب و خوشمزه برای مرینیت ماهی سالمون
مزه دار کردن ماهی سالمون قبل از پخت طعم و مزه آن را به طور قابل توجهی افزایش می دهد. بر خلاف گوشت قرمز، ماهی سالمون در کمتر از یک ساعت مزه دار می شود و می توان آن را به روش های مختلفی طبخ کرد و از آن لذت برد. در اینجا دو روش مزه دار کردن ماهی سالمون به همراه یک دستورالعمل سنتی با استفاده از ادویه های مخصوص در اختیارتان می گذاریم.
روش های مزه دار کردن ماهی سالمونمواد لازم برای مرینیت ماهی با لیمو
۴۵۰ گرم فیله ماهی سالمون
۱ یا ۲ عدد لیمو
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف قاشق چای خوری آویشن خشک و یا سه شاخه آویشن تازه
مواد لازم برای مرینیت ماهی با سویا سس
۴۵۰ گرم فیله ماهی سالمون
یک چهارم فنجان (۶۰ میلی لیتر) روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلی لیتر) سس سویا
۲ حبه سیر ریز شده یا رنده شده
۳ تکه گل کلم ریز شده
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) زنجبیل تازه، پوست کنده و ریز خرد شده
مواد لازم برای مرینیت ماهی با سس گراولاکس
۳ قاشق غذاخوری خردل سوئدی یا آلمانی
۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری سرکه نمک به میزان لازم
فلفل سفید به میزان لازم
۶ قاشق غذا خوری روغن
روش اولمزه دار کردن ماهی سالمون با لیمو و روغن زیتون
ماهی را ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از پخت مزه دار کنید.
سالمون فقط به ۱۵ تا ۳۰ دقیقه پخت نیاز دارد. بنابراین با توجه به روش پختتان یک ساعت قبل از شروع، ماهی را مزه دار کنید.
در بخش پایانی همین مطلب روش های پخت ماهی سالمون معرفی شده اند.
آب لیمو را بگیرید.
لیمو را روی یک تخته برش قرار دهید. آن را نصف کنید و آب هر دو قسمت آن را بگیرید و در یک ظرف بریزید.
مواد لازم را با هم مخلوط کنید.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آب لیمو اضافه کنید. به آنها نصف قاشق چایخوری آویشن خشک اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
می توانید به جای آویشن از شوید هم استفاده کنید.
حالا مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.
ظرفی که بتوانید همه فیله ها را در آن قرار دهید انتخاب کنید. اگر ظرفتان کوچک باشد مجبور می شوید مزه دار کردن فیله ها را به صورت جداگانه انجام بدهید.
می توانید از کیسه های پلاستیکی زیپ دار هم استفاده کنید.
فیله های سالمون را در مواد قرار بدهید.
حالا فیله ها رو در ماود مخصوص مرینیت کردن ماهی قرار بدهید و دو طرف آن را کاملا آغشته به مواد کنید.
کارشناسان ایمنی مواد غذایی توصیه می کنند که نباید قبل از آماده سازی ماهی یا هر گوشت خام دیگری آن را بشویید.
پختن ماهی برای از بین بردن باکتری ها کافیست
و با شستن آن فقط باعث انتشار آلودگی در سینک ظرفشوییتان می شوید.
بعد از دست زدن به هر نوع گوشت خامی دست هایتان را به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید.
حالا روی ماهی را بپوشانید و آن را ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید .
در طول این مدت یکبار ماهی را برگردانید تا هر دو طرف ماهی مزه دار شوند. بر خلاف گوشت قرمز و مرغ، اگر ماهی بیش از اندازه در یخچال بماند بافت ناخوشایندی پیدا می کند. هنگام مزه دار کردن سالمون با مواد اسیدی مثل آبلیمو، بیشتر از ۳۰ دقیقه آن را در یخچال نگه ندارید و در این مدت یکبار هم آن را برگردانید تا هر دو طرف ماهی کاملا مزه بگیرد.
بعد از تمام شدن مدت زمان مزه دار شدن، ماهی را از ظرف بیرون بیاورید.
باقیماند مواد مرینیت کردن را دور بریزید. اما اگر می خواهید از آن به عنوان سس استفاده کنید حتما قبل از مصرف آن را بجوشانید تا باکتری های منتقل شده از گوشت خام ماهی از بین بروند.
ماهی را طبخ کنید.
سالمون مزه دار شده را به روش های مختلفی می توان طبخ کرد. دو روش محبوب برای پخت سالمون، کبابی کردن آن در پوششی از ورقه فویل و پختن آن در فر می باشد. در هردو صورت حدود ۱۵ دقیقه ماهی را در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد طبخ کنید. با فرو کردن چنگال در گوشت ماهی می توانید از پخت کامل آن مطمئن شوید.
روش دوممزه دار کردن ماهی سالمون با سویا سس و زنجبیل
مواد لازم این مرینیت معطر و خوشبو را آماده کنید.
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه را پوست بگیرید و آن را با دو حبه سیر و سه عدد پیازچه خرد کنید.
می توانید از ادویه های دلخواه دیگری هم استفاده کنید.
مثلا ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد و ۱ قاشق غذا خوری دانه کنجد را به این مواد اضافه کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مواد مرینیت را با هم کاملا مخلوط کنید و یک چهارم فنجان روغن زیتون و ۳ قاشق غذا خوری سویا سس به آن اضافه کنید.
حالا ماهی را با مواد مزه دار کنید.
فیله های سالمون را به همراه مواد مرینیت در یک کیسه زیپ دار یا یک ظرف در بسته بریزید و برای ۳۰ تا ۶۰ در یخچال بگذارید. گهگاهی به آن سر بزنید و فیله ها را برگردانید تا همه جای آن کاملا مزه دار شود. یادتان باشد بیشتر از ۱ ساعت ماهی را در یخچال نگه ندارید.
از آنجایی که مایع مرینیت در تماس با ماهی خام بوده است باید دور ریخته شود
ویا قبل از استفاده به عنوان سس، جوشانده شود.
حالا مواد رویه سالمون را آماده کنید ( در صورت دلخواه)
اگر دوست داشته باشید می توانید از یک چاشنی برای رویه ماهی سالمونتان برای ایجاد لعاب و طعم بیشتر استفاده گنید. ۲ قاشق غذاخوری عسل، ۱ قاشق چایخوری) سویا سس و نصف قاشق چایخوری سس سیراچا را با هم مخلوط کنید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟