این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه پوره سیب برای نوزاد

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه پوره سیب برای نوزاد را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه پوره سیب برای کودکان و نوزادان + نوزاد زیر یکسال

    در این مطلب به شما اطلاعاتی درباره طرز تهیه پوره سیب برای کودکان و نوزادان و مراحل درست کردن پوره سیب برای نوزاد هفت ماهه می‌خوانید.

    یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است.

    دربارهٔ اشکال‌زدایی در وردپرس بیشتر بدانید.

    منبع مطلب : nimrooz.com

    غذای کودک: طرز تهیه پوره سیب و گلابی برای کودک

    پورهٔ معمولی سیب، یک غذای ساده، شیرین و پر از ویتامین برای کودک است. در این طملب با طرز تهیهٔ پورهٔ سیب و گلابی برای کودک آشنا شوید.

    پورهٔ معمولی سیب، یک غذای ساده، شیرین و حاوی ویتامین برای کودک است. در این مطلب با طرز تهیهٔ پورهٔ سیب و گلابی برای کودک آشنا شوید.

    سن خوردن این غذا

    برای شروع بهتر است با دو سیب شروع کنید و بعد یک سیب و یک گلابی را امتحان کنید یا سیب را با دیگر طعم‌ها مثل ذغال‌اخته یا حتی کلم‌برگ ترکیب کنید. همچنین وقتی در ترکیب طعم‌های مختلف برای کودکتان مهارت پیدا می‌کنید این سس می‌تواند بسیار متنوع‌تر شود. این دستور برای کودکان شش ماهه و بزرگ‌تر در نظر گرفته شده است.

    مواد لازم

    مواد لازم برای تهیهٔ این پوره به شکل زیر است و این مقدار مواد اولیه حدود یک لیوان یا ۲۵۰ میلی‌لیتر از این پوره فراهم می‌کند:

    یک عدد سیب یک عدد گلابی رسیده

    طرز تهیه

    برای تهیهٔ پورهٔ سیب و گلابی به ترتیب زیر عمل کنید:

    سیب و گلابی را پوست بکنید، چهار تکه کنید و هسته‌هایشان را بگیرید.

    سپس آنها را به تکه‌هایی به اندازه‌ٔ یک لقمه خرد کنید.

    تکه‌های سیب‌ها را در تابه‌ یا قابلمه‌ای که سبد بخارپز دارد بریزید.

    حدود ۲/۵ سانتی‌متر آب داخل قابلمه بریزید.

    شعله را روی متوسط رو به زیاد تنظیم کنید.

    در ظرف را بگذارید و آن را به درجه‌ٔ جوش برسانید.

    سیب را برای ۲ دقیقه بخارپز کنید و سپس تکه‌های گلابی را اضافه کنید.

    بخار دادن میوه‌ها را تا زمانی که خیلی نرم می‌شوند، یعنی حدود ۱۰ دقیقه ادامه دهید و گهگاه آنها را هم بزنید تا یکنواخت بپزند.

    قابلمه یا تابه را از روی شعله بردارید و سبد بخارپز را جدا کنید. میوه‌ٔ بخارپزشده را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و بگذارید خنک شود.

    سپس با غذاساز میوه‌ها را بسته به سن کودکتان و توانایی جویدن او، به شکل خیلی نرم یا تکه‌دار تبدیل به پوره کنید.

    در صورت لزوم آب، شیر مادر یا شیر خشک را برای رقیق کردن پوره اضافه کنید.

    این پوره را می‌توانید در ظروف نگهداری مواد غذایی برای حداکثر سه روز در یخچال نگه دارید ولی بهتر است آن را تازه مصرف کنید.

    با دوستانتان به اشتراک بگذارید

    مقالات مرتبط

    بهترین غذاها برای کودکان شیرخوار

    1396/12/15

    تغذیهٔ کودک: کلسیم در رژیم غذایی کودکان

    1398/11/15

    دسر کودک: پورهٔ سیب و زردآلو

    1399/07/30

    منبع مطلب : madarsho.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 6 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید