این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه نان ترتیلا

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه نان ترتیلا را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه نان ترتیلا مکزیکی با آرد گندم ساده و خوشمزه در تابه

    طرز تهیه نان ترتیلا ؛ طرز پخت نان ترتیلا با آرد گندم ؛ دستور پخت نان ترتیلای مکزیکی در تابه و فوت و فن تهیه نان ترتیلا خانگی خوشمزه و ساده به سبک مکزیکی در آشپزخانه سلام دنیا بیاموزید.

    طرز تهیه نان ترتیلا مکزیکی با آرد گندم ساده و خوشمزه در تابه

    ساغر اکبری 8 ماه پیش

    نان ترتیلا، نانی بسیار خوشمزه و پر کاربرد است که هم می توان با آن غذا های مختلفی تهیه کرد و هم در کنار غذا سرو کرد. با آموزش دستور پخت و طرز تهیه نان ترتیلا با آرد گندم خوشمزه مکزیکی با ما در سلام دنیا همراه باشید.

    نان ترتیلا نوعی نان است که بسیار شبیه به نان لواش می باشد و اصالتی مکزیکی دارد. نان ترتیلا مصارف زیادی دارد و غذاهای زیادی با آن تهیه می شود. برای تهیه ترتیلا به آرد ذرت نیاز است چون ذرت محصول اصلی مکزیک می باشد؛ ولی آرد ذرت معمولی مناسب این کار نیست و با آرد سفید جایگزین می شود. با نان ترتیلا می توان چیپس ترتیلا و انواع تاکو را تهیه کنید. اگر آماده این نان در دسترستان نیست. نگران نباشید چون امروز یکی از بهترین روش های تهیه ترتیلا را به شما آموزش می دهیم. در بخش آشپزی از  سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه نان ترتیلا را به شما آموزش دهیم.

    مواد لازم برای نان ترتیلا با آرد گندم خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    آرد 3 پیمانه آب گرم 1 پیمانه روغن 1/3 پیمانه

    بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

    نمک 1 قاشق چایخوری

    دستور پخت نان ترتیلا با آرد گندم خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    طرز تهیه نان ترتیلا ساده و خوشمزه با آرد گندم به روش مکزیکی

    مرحله اول، تهیه خمیر ترتیلا: ابتدا داخل کاسه مناسبی آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. سپس وسط مواد را گود کرده و روغن را بیفزایید و با دست به آرامی ورز دهید تا مواد شبیه به خرده نان شود.

    مرحله دوم: افزودن آب

    آب را به تدریج به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری بدست آید که دیگر به دست نمی چسبد.

    مرحله سوم: استراحت خمیر

    خمیر را داخل کاسه ای بگذارید. روی آن را ببندید و در محیط آشپزخانه به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

    مرحله چهارم: باز کردن خمیر

    حجم خمیر بعد از استراحت بیشتر می شود. حالا خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید؛ سپس روی میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید تا کاملا شکل دایره ای و نازک شود.

    مرحله آخر: پخت نان ترتیلا

    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا گرم شود. زمانی که روی نان حباب هایی ایجاد شد. نان را برگردانده و زمان می دهیم تا سمت دیگر هم کاملا پخته شود و لکه های طلایی روی نان ایجاد شود. زمانی که نان خنک شد آن را داخل ظرف درب دار بگذارید تا خشک نشود و نوش جان کنید.

    نکات مهم و فوت و فن تهیه نان ترتیلا خانگی خوشمزه و ساده سبک مکزیکی

    هر چقدر نان نازک باشد برای تهیه چیپس مناسب تر است.

    بهتر است از آرد نانوایی استفاده شود.

    بهتر است نان را روی تابه های چدنی و ضخیم تهیه کنید تا حرارت را متعادل منتقل کند.

    منبع مطلب : salamdonya.com

    نان ترتیلا

    نان ترتیلای مکزیکی با آرد گندم : برای تهیه نان ترتیلا آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، میان آرد را گود کنید و روغن را داخل گودی بریزید و ...

    طرز تهیه نان ترتیلای مکزیکی

    دسته بندی: نان و خمیر | به وسیله ♥ بانو | ۱۳ دیدگاه ۱۲۸,۲۶۵ بازدید

    امتیاز دهید 3.7 از 154

    15 دقیقه 10 دقیقه 10 نفر

    مواد لازم برای نان ترتیلای مکزیکی

    آرد 3 پیمانه آب گرم 1 پیمانه روغن 1/3 پیمانه

    بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

    نمک 1 قاشق چایخوری

    خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

    نان ترتیلا نوعی نان مکزیکی است که برای تهیه خوشمزه جاتی مثل انواع تاکو یا چیپس ترتیلا ازش استفاده میشه. در خیلی از کشورها این نان رو میشه به صورت آماده از سوپرمارکت ها تهیه کرد. اما اگه در دسترستون نیست هم هیچ جای نگرانی نداره. طرز تهیه نان ترتیلا در منزل کار سختی نیست. در ادامه مراحل تهیه رو به صورت تصویری میبینید.

    طرز تهیه نان ترتیلای مکزیکی

    1- آرد، نمک و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. میان آرد را گود کنید و روغن را داخل گودی بریزید و از اطراف کم کم مواد را مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس آب گرم را کم کم اضافه و مخلوط کنید (پیشنهاد میشود از آرد نانوایی استفاده کنید).

    2- مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبد (این خمیر لطیف نیست و در صورت لزوم میتوانید مقدار بیشتری آرد اضافه کنید)؛ خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر بیشتر شود.

    3- پس از اینکه خمیر استراحت کرد و حجمش افزایش یافت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیرها را با کمک وردنه به قطر 10 سانتیمتر پهن کنید.

    طرز تهیه مربا گل محمدی تبریز

    4- ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از اینکه داغ شد خمیر را داخل ماهیتابه بگذارید. کمی صبر کنید تا خمیر شروع به حباب زدن کند سپس برگردانید تا ظرف دیگر نان نیز بپزد.

    تمام نان ها را به همین صورت آماده کنید سپس داخل پارچه ای قرار دهید تا نان ها نرم باقی بمانند.

    نکته کلیدی تهیه نان ترتیلا

    میتوانید نان ترتیلا را از فروشگاه نیز تهیه کنید ، این نان در دستور اصلی مکزیکی با آرد ذرت مخصوص مکزیک تهیه میشود و بدلیل عدم دسترسی به این نوع آرد در کشورهای دیگر آرد گندم جایگزین آرد ذرت شده است (آرد ذرت معمولی مناسب تهیه این نان نیست).

    برای: 10 نفر

    حاضر است در : 75 دقیقه

    دسته بندی دستور آشپزی : نان و خمیر

    ۱۳ دیدگاه برای طرز تهیه نان ترتیلای مکزیکی

    سحر 17 آگوست-2020 در 06:28 #

    سلام،عالی بود،من درست کردم فوق العاده شده بود،ممنون از شما

    پاسخ

    سایه 3 مارس-2020 در 18:09 #

    سلام، میدونین چرا نون‌های من خشک شدن و ترد

    اصلا نرم نشده! پاسخ

    نیلوفر بانو 4 مارس-2020 در 15:27 #

    ممکنه از جنس آرد یا مقدار آرد بیش از حد باشه.

    پاسخ

    Aurora 27 سپتامبر-2018 در 02:19 #

    من با آرد ذرت درست کردم اما خمیر تکه تکه و باز شد، در نتیجه انداختم رفت خیلی حیف شد

    پاسخ

    سها 23 مارس-2020 در 02:02 #

    اینجا گفته بودن از ارد ذرت مخصوص مکزیک فقط میشه درست کرد که چون توی دسترس نیست از ارد نانوایی باید استفاده کرد.باارد ذرت معمولی نمیشه درست کرد

    پاسخ

    نیلوفر بانو 24 مارس-2020 در 17:11 #

    نه عزیز با آرد ذرت خیلی خشک میشه.

    پاسخ

    سحر 17 آگوست-2020 در 06:25 #

    من با ارد شیرینی (ارد ساده) درست کردم و روغن ذرت،اما خوب شد،احتمالا آب و روغن رو کم ریختید

    پاسخ

    هانیه 29 ژانویه-2017 در 21:47 #

    عالی بود اولین تجربه خمیر درست کردنم امشب با این نون بود.عالی

    پاسخ

    صادق 31 اکتبر-2016 در 23:48 #

    سلام دوستان،من با بکار بردن شیر بجای آب و اضافه کردن یه دونه تخم مرغ و نصف لیوان شکر به دستور نون مکزیکی پختمش عالی شد همه خوششون اومد ومی خوام بازم درست کنم واسه همیشه.روش پختش واقعا راحته حتما درست کننین خیلی حال میده

    پاسخ

    ندا 18 ژوئن-2014 در 11:39 #

    سلام. من این نون را درست کردم، خیلی حس خوبی داشت، خوشمزه هم بود و در ضمن راحت آماده و پخته شد، نون داغه داغه…..

    پاسخ

    ♥ نیلوفر بانو 18 ژوئن-2014 در 15:43 #

    ای جانم خانم کدبانو :* نوش جونت منم خیلی از نون پختن خوشم میاد ؛)

    پاسخ

    nasrin 15 می-2018 در 00:52 #

    سلام به ایران کوک عزیزم

    با همین دستور بالا نون رو درستیدم.بسیار عالی.حتی خالی خای هم خوشمزه بود.هرچی بگم کمه.پیشنهاد میکنم با آرد مخصوص کیک بپزید.واقعا خوشمزس.من برای وسط نون از مخلوط مرغ و قارچ وفلفل دلمه….(مایع ماکارونی خودمون) استفاده کردم..

    پاسخ

    فروغ رضوی 15 می-2018 در 14:53 #

    سلام نسرین جان…ممنون از نظرتون♥

    پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید

    این دستور را برای دوستان ارسال کنید.

    Email ذخیره چاپ

    دستور آشپزی های مرتبط

    طرز تهیه نان زعفرانی

    نان کندو

    نان کوکه

    نان ستاره ای

    آرد سوخاری

    نان شیر ژاپنی

    کلمات کلیدی: آموزش پهن کردن خمیر نان,انواع نان,نان,نان ترتیلا,نان ترتیلای مکزیکی,نان خانگی,نان مکزیکی

    منبع مطلب : irancook.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 6 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید