طرز تهیه قطاب شمالی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه قطاب شمالی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه قطاب آملی ساده و خوشمزه و ساده با فر و بدون فر + ویدیو
قطاب آملی یکی از انواع قطاب ها می باشد که بسیار خوشمزه است و برای عید نوروز گزینه مناسبی است و شما می توانید با فر و بدون فر این قطاب را تهیه کنید.
طرز تهیه قطاب آملی ساده و خوشمزه و ساده با فر و بدون فر + ویدیو
طرز تهیه قطاب آملی ساده و خوشمزه و ساده با فر و بدون فر + ویدیو دستور تهیه قطاب آملی
مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب آملی
زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ۳/۴ پیمانه کره ۷۰ گرم
پودر هل نوک ق چای خوری
پودر قند ۱ ق غذ خوری
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
پودر قند برای تزئین به مقدار لازم
مواد لازم برای مواد میانی قطاب آملی
کنجد ۱/۲ پیمانه گردو ۱ پیمانه پودر قند ۱/۲ پیمانه گلاب ۳ ق غذا خوری
پودر هل ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه قطاب گردویی در فر ساده و خانگی با ماست و کره
قطاب در فر یکی از روش های تهیه قطاب است که بسیار خوشمزه و سالم تر است و قرار است با یک دستور بسیار …
طرز تهیه قطاب آملی ساده و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا باید تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید. گردو را برای مواد میانی با آسیاب پودر کنید. می توانید گردو را کمی درشت تر خرد کنید تا زیر دندان احساس شود.
مرحله دوم: تهیه خمیر قطاب آملی
زرده تخم مرغ را با پودر قند و ماست و کره داخل کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند و زرده ها تا ازلختگی خارج شود. در ادامه باید مخلوط آرد تهیه شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک خمیر را جمع کنید. اصلا نباید خمیر را ورز دهید وگرنه به روغن می افتد. بهتر است از غذاساز استفاده کنید تا خمیر نرم و لطیف شود. خمیر را داخل نایلون یا ظرف درب دار قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
برای تهیه مواد میانی کنجد را را به همراه گردو خرد شده و پودر قند و پودر هل بریزید و مخلوط کنید. حالا باید به تدریج گلاب اضافه کنید تا یک خمیر بدست بیاید. مواد میانی باید به طوری باشد که نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت، به طوری که بتوانید در دست آن را گلوله کنید.
مرحله چهارم: پخت قطاب آملی با فر و بدون فر
از خمیر قطاب برداشته و گلوله کنید و کمی دست پهن کنید از مواد میانی داخل خمیر قرار دهید و خمیر را خوب بپیچید و در انتها با چنگال آن را فیکس کنید. قطاب ها را داخل سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید با دمای ۱۸۰ درجه پخته شود. برای پخت بدون فر یک تابه دو طرفه را روی شعله پخش کن بگذارید تا گرم شود. قطاب ها را داخل تابه قرار دهید و برای ۲۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود و در انتها روی قطاب ها پودر قند الک کنید. نوش جان
طرز تهیه قطاب روسی خوشمزه، آسان و مجلسی با گردو و دارچین
قطاب روسی یکی از خوشمزه ترین قطاب ها می باشد که با خوردن آن طعم گردو و دارچین آن را کاملا حس می کنید و …
نکات کلیدی در تهیه قطاب آملی
می توانید به دلخواه قطاب را را داخل روغن نیز سرخ کنید.
اصلا از روغن استفاده نکنید.
برای فرهای برقی دما را ۲۰ درجه کمتر تنطیم کنید.
همچنین ببینید
طرز تهیه قطاب خانگی ساده و خوشمزه در منزل به روش یزدی
طرز تهیه شیرینی عید بدون فر ساده و کم هزینه در تابه + ویدیو آموزشی
طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی نرم و خوشمزه با روغن جامد بدون فر
2.5 (50.77%) 13 votes
مطالب مرتبط
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده
طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر
طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز
طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل
طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز
طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی
طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل
طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ خیلی راحت و ساده ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند و روغن مایع در خانه گام به گام
ویدیو ها طرز تهیه قطاب آملی ساده و خوشمزه و ساده با فر و بدون فر + ویدیو
طرز تهیه قطاب آملی
0 دیدگاه
آخرین مطالب
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده
طرز تهیه کباب نخجوان سریع و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر
طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز
شام شب عید چی بپزم؟ لیست انواع غذا های شب عید در شهرهای مختلف
طرز تهیه مرغ ترش تهرانی با رب انار و گردو بدون سبزی محلی گام به گام
کاشت سبزه تخم کدو خیلی زیبا و فوری برای سفره هفت سین 1402
طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل
طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه قطاب ساده و خانگی خوشمزه با فر و بدون فر قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد
طرز تهیه آبنبات شیری ساده و خانگی با طعم فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه آبنبات شیری آبنبات شیری یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و سالم خانگی است که با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کیک پاولووا شیک و بسیار مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه کیک پاولووا کیک پاولووا یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که روی آن با یک لایه مرنگ پوشیده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کیک گولوت خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه کیک گولوت کیک گولوت یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه قطاب
قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم برای پذیرایی در کنار نوشیدنی ها داغ مثل چای استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب در ادامه با چیشی همراه باشید.
طرز تهیه باقلوا رولی ترکی خوشمزه و نرم به روش استانبولی
باقلوا یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود
مواد لازم قطاب زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست نصف پیمانه کره ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مغز گردو یا پسته سه چهارم پیمانه
پودر قند سه چهارم پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه قطاب
مرحل اول
ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود و نرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی کمی هم می زنیم تا از لختگی در بیاید و بافتش از هم جدا شود.
مرحله دوم
پس از اینکه زرده های تخم مرغ مخلوط شدند، کره را که کاملا نرم شده است اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با زرده ها تخم مرغ یکدست شود. در ادامه ماست را اضافه کرده و انرا با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد سفید و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم، سپس الک می کنیم و در ادامه به صورت کم کم به ظرف حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم. حین اضافه کردن آرد با دست خمیر را ورز می دهیم و تا جایی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.
طرز تهیه شیرینی لگیمات خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری
لگیمات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت های زیای به شیرینی بامیه دارد
مرحله چهارم
حالا خمیر را داخل یک ظرف گود قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در حیت استارحت کردن خمیر مواد میانی قطاب را درست می کنیم.
مرحله پنجم
برای این منظور مغز پسته یا گردو را خرد می کنیم به صورتی که نه پودر باشد نه خیلی درشت باشد، سپس در یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از پودر قند را به همراه دارچین و پودر هل اضافه می کنیم. در اخر گلاب را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، فقط مراقب باشید مواد میانی به شکل خمیر نشود. پس از گذشت یک ساعت خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه صاف می کنیم به طوری که قطر آن بیشتر از نیم سانتی متر نباشد.
طرز تهیه بامیه عربی بزرگ و دراز به صورت مرحله به مرحله
بامیه عربی که با نام بامیه دراز هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی می باشد
مرحله هفتم
حالا با یک قالب گرد خمیر را قالب می زنیم، سپس بین هر خمیر قالب زده شده مقداری از مخلوط مغز گردو یا پسته قرار می دهیم و یک سمت خمیر را بر می گردانیم روی سمت دیگر، به صورتی که خمیر به شکل نیم دایره شود.
مرحله هشتم
حالا با چنگال لبه های خمیر را روی هم فشار می دهیم تا مایه میانی در زمان سرخ کردن از بین خمیر خارج نشود. اگر بخواهیم قطاب ها به شکل گرد درست کنیم پس از اینکه مایه میانی را داخل خمیر قرار دادیم آنرا مانند یک توپ جمع می کنیم و لبه های آنرا با فشار دست می بندیم.
مرحله نهم
پس از اینکه قطاب ها آماده شدند یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم، سپس به حدی روغن داخل ظرف می ریزیم که قطاب ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد قطاب ها را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند
مرحله دهم
قطاب های سرخ شده را داخل دستما حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس در پودر قند می غلطانیم. نکته مهم در ورد غلطاندن در پودر قند این است که اگر قطاب ها خنک نباشد پودر قند را جذب می کنند و حتما اجازه دهید خنک شوند سپس در پودر قند بغلطانید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟