طرز تهیه سس قارچ برای استیک
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه سس قارچ برای استیک را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ و طعم بسیار عالی
طرز تهیه استیک با سس قارچ با طعمی بی نظیر و خوشمزه استیک گوشت در بسیاری از نقاط جهان به غذایی محبوب تبدیل شده است که در آشپزخانه های
طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی و مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که دارای طعمی خاص می باشد. این غذای خوشمزه اصالتا متعلق به استان گیلان می باشد، برای مشاهده …
طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده زعفرانی با طعم عالی
طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده مرغ مجلسی یکی از غذاهای بسیار محبوب در میان ایرانیان است که با دستورهای و مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کتلت بادمجان ساده به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کتلت بادمجان کتلت بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ
استیک گوشت در بسیاری از نقاط جهان به غذایی محبوب تبدیل شده است که در آشپزخانه های خانگی و رستوران ها طبخ و سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه استیک گوشت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم استیک با سس قارچ
گوشت ۴۰۰ گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
تنداریزر به میزان لازم
سیر ۳ حبه رزماری کمی
مواد لازم برای سس قارچ
قارچ متوسط ۷ عدد پیاز چه ۳ تا ۴ شاخه کره ۲۵ گرم
آرد ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آرومات به میزان لازم
شیر ۱ استکان
خامه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ
مرحله اول
برای تهیه استیک خوشمزه و مخصوص باید از گوشت فیله استفاده کرد. فیله را از قطر، برش ۴ سانتی زده و دوباره آن را از وسط برش می زنیم ولی تا آخر باز نشود که به یک تکه استیک بزرگتر تبدیل شود.
مرحله دوم
بعد با بیفتک کوب کمی می زنیم تا نازکتر شود. فلفل سیاه که پوک کننده گوشت است را بصورت نیم کوب روی گوشت می ریزیم و تندرایزر می زنیم و به روغن مایع آغشته می کنیم و روی هم می چینیم.
مرحله سوم
بعد سیر را برش نازک زده و به همراه رزماری لابه لای فیله ها می گذاریم و حداقل سه ساعت استراحت می دهیم. بعد روی استیک پز آن را می پزیم که برای هرطرف دو دقیقه و نیم روی استیک پز باشد.
مرحله چهارم
برای این که خطوط ضربدری روی گوشت بیفتد، دوباره هر طرف را از جهت دیگر دو دقیقه و نیم دیگر پخت می دهیم. پس هر طرف پنج دقیقه می شود که این استیک از نوع پخت کامل می باشد.
مرحله پنجم
اگر بیشتر از سه ساعت استیک خام را در یخچال بخواهیم نگهداری کنیم، حتما باید روغن کاملا روی فیله را پوشانده باشد که در این صورت تا سه روز هم می توانیم در یخچال نگهداری کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که چند روز استیک را در یخچال نگه می داریم تندرایزر نمی زنیم و یک ساعت قبل از پخت تندرایزر زده و بعد پخت کنیم. وقتی از تندرایزر استفاده میکنیم از نمک استفاده نکنیم چون تندرایزر شور است.
مرحله هفتم
در صورت نداشتن تندرایزر از نمک استفاده شود. میتوان تکه های فیله را از شب قبل مزه دار کرد. در این مرحله باید سس قارچ را تهیه کنیم. برای این کار، قارچ را خلال می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله هشتم
بعد قسمت سفید پیازچه را خرد کرده و با کره تفت می دهیم و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد قارچ سرخ شده را با آن مخلوط کرده و فلفل سیاه و آرومات اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در پایانی شیر را اضافه می کنیم، جوش که آمد و کمی لعاب انداخت خامه را اضافه کرده، وقتی جوش آمد از روی اجاق بر میداریم. سس قارچ اماده شده را به صورت پخش روی استیک می ریزیم و سرو می کنیم.
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 بهمن 1400
منبع :neda.aghajeri
مطالب جدید
طرز تهیه نان تست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه خورش غوره مسما مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک شکلاتی موزی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شله زرد مجلسی و خوشرنگ با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر موز و بیسکویت مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه اسموتی توت فرنگی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر تاتلی به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بستنی توت فرنگی خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی ساده خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر طالبی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکی گردویی به روش ساده و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کافی شاپی مدرن و شیک با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کلوچه توت فرنگی خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کاتمر، دسر خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی موزی به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر آلبالویی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پلو مخلوط خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
استیک با سس قارچ
استیک با سس قارچ یک غذای خوش طعم و کم نظیر است که سایت ایران کوک تمام مراحل و نکات تهیه این غذا در منزل را برای شما عزیزان تهیه کرده است.
خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید
استیک با سس قارچ یک غذای دوست داشتنی برای همه است. طعم عالی گوشت با قارچ هوش را از سر همه میبرد اما تهیه کردن استیک از آن جایی که نکات و مراحلی دارد ممکن است به نظر بعضی ها سخت بیاید. یا حتی باعث شود از تهیه کردن و خوردن آن در منزل صرف نظر کنند. در این دستور آشپزی سعی کرده ایم سختی های تهیه یک استیک عالی و خوش طعم را برای شما عزیزان آسان تر کنیم و هرچه را که لازم است درباره استیک با سس قارچ بدانید به شما میگوییم تا استیک با سس قارچ رستوران را به منزل بیاورید و مانند حرفه ای ها استیک بپزید!در این مطلب به شما خواهیم گفت که چگونه استیک فوق العاده ای بپزید و پس از آن در تهیه سس قارچ به شما کمک خواهیم کرد. با ایران کوک همراه باشید.
طرز تهیه استیک با سس قارچ
مرحله اول:
برای تهیه استیک گوشت تازه مناسب نیست. اجازه دهید گوشت استیک به مدت 24 ساعت در یخچال بماند. سپس از یخچال خارج کنید و نیم ساعت صبر کنید تا با دمای محیط هم دما شود.
مرحله دوم:
گوشت را با دقت برش بزنید. اندازه گوشت استیک باید حدودا 15 در 20 سانتی متر با قطر 3 سانتی متر باشد. اگر گوشت قطری بیشتر داشت میتوانید با بیفتک کوب آن را بکوبید تا به ضخامت مورد نظر برسد. برای تهیه استیک نیازی به خواباندن گوشت در پیاز و یا زدن چاشنی مانند آبلیمو، آب نارنج و… نیست. فقط نمک و فلفل کفایت می کند. درست قبل از سرخ کردن کمی نمک و فلفل به دو طرف استیک بپاشید.
مرحله سوم:
مقدار کمی روغن در ماهیتابه ای بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. زیاد بودن روغن استیک را خراب می کند پس در استفاده از روغن دقت کنید. وقتی روغن داغ شد، گوشت را در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. بیش از دو تکه گوشت را با هم در ماهیتابه نگذارید.
هر طرف را حدود 2-3 دقیقه سرخ کنید. سپس یک قاشق کره، یک حبه سیر و دو شاخه کوچک آویشن به تابه اضافه کنید. وقتی کره داغ شد و کمی کف کرد، تابه را به سمت خود خم کنید. با قاشق از چربی جمع شده در تابه بردارید و روی گوشت بریزید. این کار را چند بار تکرار کنید و یکی دو دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید. برای پخت کامل استیک آن را یکی دو بار دیگر زیر و رو کنید.
مرحله چهارم:
پس از 4 الی 10 دقیقه، وقتی گوشت برشته شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و به همراه سس قارچ میل نمایید. یا میتوانید استیک را برش زده و ساندویچ استیک با سس قارچ تهیه کنید. نوش جان!
طرز تهیه سس قارچ استیک
مرحله اول:
ابتدا قارچ ها را برای چند دقیقه در ظرف محتوی آب و نمک بریزید. سپس با آب به خوبی بشویید. این کار باعث ضدعفونی و تمیز شدن قارچ ها میشود.
طرز تهیه شاتو بریان با سس جگر و قارچ | آموزش استیک
مرحله دوم:
قارچ ها را به صورت ورقه ای برش دهید. در ماهیتابه با کمی کره قارچ ها را تفت دهید تا حدی که آب قارچ ها تبخیر شود.
مرحله سوم:
در ماهیتابه ای دیگر، سیر را با کره کمی تفت دهید. سپس آرد را کم کم به ماهیتابه اضافه کنید و با کره حل کنید.
مرحله چهارم:
وقتی به خوبی آرد در کره مخلوط شد، شیر را اضافه کنید و به سرعت بهم بزنید تا آرد در شیر کاملا حل شود و گلوله نشود.
مرحله پنجم:
قارچ ها را اضافه کنید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به سس بیفزایید. وقتی کمی سس غلیظ شد، میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
نکات کلیدی تهیه استیک با سس قارچ
-میتوانید سس قارچ را در همان تابه استیک تهیه کنید. به این ترتیب سس طعمی عالی پیدا میکند. بعد از پخت استیک آن را کنار بگذارید. سیر و آویشن را از تابه خارج کنید. و مراحل تهیه سس قارچ را در همان تابه محتوی چربی گوشت انجام دهید.
-سس قارچی که در این دستور آشپزی تهیه شد سس قارچ بدون خامه بود. اگر تمایل به تهیه استیک با سس قارچ و خامه دارید، مطلب سس قارچ خامه ای به شما در تهیه این سس خوشمزه و بی نظیر کمک میکند.
–استیک با گوشت گوساله بهترین نوع آن است. بهتر است استیک را به گوشت فیله و یا راسته گوساله تهیه کنید. نکته مهم این است که باید به میزان مناسبی چربی داشته باشد تا استیک خوش طعم تر شود. اما استیک با گوشت گوسفندی و فیله ی گوسفند نیز خوش طعم است.
-هنگام سرخ شدن گوشت استیک، به هیچ عنوان نباید درب ماهیتابه را ببندید.
-همیشه اول گوشت را از یخچال خارج کنید، سپس به تهیه سس قارچ مشغول شوید. چون تهیه سس قارچ از برشته شدن گوشت بیشتر زمان لازم دارد. در این روش وقتی گوشت برشته شد سس آماده سرو است.
-در تهیه سس میتوانید از ادویه های دلخواه و یا سبزیجاتی مانند گشنیز و یا جعفری نیز استفاده کنید.
-استیک به چهار صورت آبدار، نیمه آبدار، پخت میانه و پخت کامل میتواند تهیه شود. برای فهمیدن این که استیکِ در حال پخت، در کدام حالت قرار دارد تستی وجود دارد که برای یاد گرفتن این تست، مراجعه به مطلب استیک با سس مخصوص برای شما مفید خواهد بود.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟