این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه ترشی بیلهر

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه ترشی بیلهر را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه ترشی بیلهر یاسوج ساده و فوری و خوشمزه با سرکه سفید

    ترشی بیلهر یکی از ترشی های خوش طعم است که می توانید در فصل بهار تهیه کنید. این ترشی برای در یاسوج است ولی در کرمانشاه و کهگیلویه و بویراحمد نیز تهیه می شود.

    طرز تهیه ترشی بیلهر یاسوج ساده و فوری با سرکه سفید و سیر

    طرز تهیه ترشی بیلهر یاسوج ساده و فوری با سرکه سفید و سیر دستور تهیه ترشی بیلهر

    ترشی بیلهر یا کندل کوهی یکی از ترشی های بسیار فوق العاده می باشد که خیلی خوشمزه و ساده است و پر از خواص خوب می باشد. این گیاه یکی از گیاهان بومی ایرانی می باشد که در مناطیق کوهستاتی زاگراس می روید و مردم بومی بصورت خوراکی همراه با ماست و یا به صورت ترشی آن را مصرف می کنند. خام این گیاه بسیار تلخ است  ولی به روش سنتی تلخی آن گرفته می شود. ماست بیلهر یکی از خوشمزه ترین ها در نوع خودش می باشد. اما این ترشی بیشتر در یاسوج و کرمانشاه و کهگیلویه و بویراحمد بیشتر تهیه می شود. اما این ترشی خوشمزه کنار هر غذایی خوشمزه می شود. اما از خواص بیلهر می توان به  داشتن تری گلیسرید و پایین آوردن فشار خون اشاره کرد. بیلهر سرشار از فلاونوئید است. در میان مردم عشایر مرسوم است که دانه بیلهر را می کوبند و بعد از مرطوب کردن در محل و درد مفاصل به عنوان مسکن استفاده می کنند. امروز در پارسی دی طرز تهیه ترشی بیلهر یاسوجی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    مواد لازم برای تهیه ترشی بیلهر یاسوج

    بیلهر ۱ کیلوگرم سیر ۵ حبه نمک ۱ ق غذا خوری شکر ۱ ق مربا خوری

    تخم گشنیر و سیاه دانه به مقدار لازم

    گلپر نوک ق مربا خوری

    سرکه سفید به مقدار لازم

    طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته ساده و فوری خانگی با گوجه

    ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی ها می باشد که به دو صورت لیته و پوره شده و به همراه گل کلم و …

    طرز تهیه ترشی بیلهر

    مرحله اول: گرفتن تلخی بیلهر

    ابتدا بیلهر را خوب بشورید زیرا داخل آن شن های ریز دارد. برای این کار داخل یک لگن آب بریزید و چندین بار آبکش کنید تا خوب تمیز شود. داخل یک قابلمه مقدار آب بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس بیلهر را اضافه کنید و برای ۲۵ دقیقه بگذارید تا بجوشد و کمی نرم شود. زمان جوشیدن آن بستگی به میزان تازگی آن دارد.

    مرحله دوم: جوشاندن بیلهر

    در ادامه می توانید به دلخواه کمی زردچوبه به آب در حال جوش اضافه کنید تا رنگ بیلهر ها کمی زرد رنگ شود. سپس آبکش کنید و به یک ظرف آب سرد منتقل کنید و برای ۵ دقیقه بگذارید تا بماند. دوباره داخل یک ظرف آب بریزید و برای ۵ دقیقه بگذارید بماند و آبکش کنید. این کار باعث گرفتن تلخی کامل آن می شود و هر چقدر که بخواهید شیرین تر شود باید مراحل را تکرار کنید.

    مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

    در ادامه بیلهر ها را داخل آبکش ریخته و بعد از گرفتن آب اضافی آن روی دستمال نخی ریخته و بگذارید تا خشک شود. سپس بیلهر ها را داخل شیشه تمیز بریزید و روی آن نمک و شکر بریزید و بعد سیر را پوست بگیرید به صورت حبه ای یا به صورت پوره شده داخل ترشی بریزید و در انتها کمی تخم گشنیز و گلپر و سیاه دانه نیز اضافه کنید.

    مرحله چهارم: تهیه ترشی بیلهر یاسوج

    در انتها باید روی ترشی را با سرکه سفید بپوشانید تا روی آن را کامل بگیرد. درب ظرف را بسته و بعد از ۱ روز قابل استفاده می باشد و می توانید مصرف کنید. نوش جان

    طرز تهیه ترشی زغال اخته تازه خانگی و خوشمزه با شکر و سرکه

    ترشی زغال اخته یکی از انواع ترشی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید در مرداد ماه که کم …

    نکات کلیدی در تهیه ترشی بیلهر ساده و خوشمزه

    به دلخواه می توانید از چند عدد فلفل دلمه یا با فلفل تند استفاده کنید.

    می توانید با سرکه خانگی نیز تهیه کنید.

    می توانید از چند عدد گوجه گیلاسی نیز استفاده کنید.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه ترشی خرفه خالی فوری خوشمزه و مجلسی به روش ساده

    طرز تهیه ترشی یونانی خوشمزه با زیتون و قارچ و روغن زیتون

    طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای رنگی خلالی و حلقه ای ساده و خوشمزه

    3.7 (73.33%) 3 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه مارمالاد سیب با ژلاتین خوشرنگ و ساده برای شیرینی مشهدی و کیک

    طرز تهیه ترشی خرمالو کال (نارس) مجلسی و شیک با سرکه گام به گام

    طرز تهیه مربای پوست پرتقال رولی خوشرنگ و خوش عطر مرحله به مرحله

    طرز تهیه مربا بالنگ با آهک مجلسی و خوشمزه بدون تلخی + فوت و فن مربای بالنگ

    طرز تهیه ترشی هفت بیجار مازندرانی بسیار خوش طعم و مزه با گل کلم و لبو

    طرز تهیه ترشی دودی بادمجان و گل کلم ساده و راحت با طعم بی نظیر

    ترشی انار و کلم بنفش با لبو فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ و مجلسی با سرکه

    طرز تهیه ترشی مخلوط با قیسی و گل کلم با طعم ملس و خوشمزه در خانه

    طرز تهیه ترشی خیار چنبر رنده شده با هویج فوری و ساده با سرکه سفید

    طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر زرد رنگ فوق العاده خوشمزه و آسان گام به گام

    طرز تهیه ترشی لبو رنده شده ملس و خوشمزه و ساده با کلم قرمز در خانه

    طرز تهیه ترشی بادمجان درسته شکم پر فوری و ساده و خوش طعم در خانه

    0 دیدگاه

    آخرین مطالب

    بهترین روش مزه دار کردن ماهی قزل آلا برای سرخ کردن و کبابی به روش رستورانی

    طرز تهیه اگردک قزوین اصل خوشمزه و نرم با خمیر مایه به روش سنتی

    طرز تهیه خمیر قطاب نرم و خوشمزه و ترد با ماست در خانه

    طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده

    طرز تهیه کباب نخجوان سریع و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

    طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    شام شب عید چی بپزم؟ لیست انواع غذا های شب عید در شهرهای مختلف

    طرز تهیه مرغ ترش تهرانی با رب انار و گردو بدون سبزی محلی گام به گام

    کاشت سبزه تخم کدو خیلی زیبا و فوری برای سفره هفت سین 1402

    طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه ترشی بیلهر مرحله به مرحله

    طرز تهیه ترشی یونانی را در این بخش از مطالب آشپزی دلگرم ارائه می نماییم. این ترشی از جمله ترشیجات خوشمزه و امروزی می باشد، که مدت زمان به ثمر رسیدن آن بسیار کوتاه می باشد.

    طرز تهیه ترشی بیلهر مرحله به مرحله

    طرز تهیه ترشی بیلهر + خواص بیلهر

    8 0

    زمان مطالعه: 4 دقیقه

    طرز تهیه ترشی بیلهر را در این بخش از مطالب آشپزی دلگرم ارائه می نماییم. این ترشی از جمله ترشیجات خوشمزه و امروزی می باشد، که مدت زمان به ثمر رسیدن آن بسیار کوتاه می باشد.

    طرز تهیه ترشی زو (ترشی بیلهر) و نکات طلایی برای تهیه این ترشی

    "بیلهر" یا "کندل کوهی" که در زبان کردی به "زو" معروف است، از گیاهان بومی ایران بوده که در ارتفاعات می‌روید. این گیاه از نظر ظاهری شبیه کنگر بوده، اما تیغه‌های آن تیز نیست و فصل برداشت آن اوایل فصل بهار است.

    بیلهر از گیاهان کوهی گران‌ قیمت است که در آشپزی به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می‌گیرد و ساقه و برگ‌های تازه آن در تهیه ترشی به کار می‌روند.

    اما ترشی بیلهر همانند ترشی ریواس و ترشی برگ خرفه، از خواص بسیار زیادی برخوردار است که در این مطلب از مجله دلگرم طرز تهیه ترشی بیلهر متفاوت به روش ساده و همچنین مختصری از خواص آن را خواهید خواند.

    طرز تهیه ترشی بیلهر؛ یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی

    مواد لازم :

    گیاه بیلهر 2 کیلوگرم

    سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم

    دستور تهیه :

    سر و ته گیاه بیلهر را طوری تمیز کنید که لایه‌های گیاه از هم باز نشوند.

    گیاه بیلهر را پس از پاک کردن به مدت 5-4 دقیقه در آب سرد خیس کنید تا خاک و گل موجود در یبن لایه های آن در آب ته نشین شود.

    سپس گیاه را به آرامی از آب خارج کنید و مراقب باشید لایه های آن باز نشود، سپس در صافی قرار داده و آبکشی کنید.

    پس از خارج شدن آب اضافی گیاه بیلهر، آن‌ها را به صورت منظم در قابلمه‌ای بچینید و روی آن سرکه بریزید.

    قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا گیاه بیلهر کمی پخته شود، به‌طوری که نه زیاد خام باشد و نه خیلی پخته شود.

    سپس حرارت را خاموش کنید و گیاه بیلهر را به آرامی از قابلمه خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید.

    مقداری سرکه و نمک را مخلوط کنید و روی گیاه بیلهر بریزید، در ظرف را ببندید و چند ساعت صبر کنید تا سرکه به خورد گیاه بیلهر رفته و مزه دار شود.

    در این مرحله گیاه بیلهر را در بطری‌های شیشه‌ای مخصوص نگهداری ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید تا کاملا با سرکه پوشانده شود.

    در ظروف شیشه‌ای را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.

    بعد از گذشت یکی دو روز به ترشی سر بزنید و در صورت نیاز به آن سرکه اضافه کنید تا سرکه روی آن را کاملا بپوشاند.

    خواص بی نظیر بیلهر که از آن غافلید!

    در گذشته صمغ گیاه در طب سنتی کاربرد داشته و برای تهیه غذا نیز استفاده زیادی داشته ولی امروزه از آن برای چاشنی استفاده می شده و عصاره آن در پایین آوردن فشارخون موثر بوده.

    مصرف آن تری گلیسیرید و کلسترول خون را نیز پایین نگ داشته و سرشار از فلاونوئید می باشد.

    این گیاه دارای اثر محافظتی بر آسیب های کبدی نیز داشته در میان عشایر از قدیم مرسوم بوده که از دانه های این گیاه استفاده می کردند و طریقه استفاده ی آن هم به این ترتیب بوده که دانه های این گیاه را کوبیده و پس از مرطوب کردن در محل درد و مفاصل قرار داده و به عنوان مسکن از آن استفاده می کردند

    بیشتر بخوانید :

    ترشی گیلاس : طرز تهیه ۳ مدل ترشی گیلاس در منزل

    طرز تهیه ۳ مدل ترشی هلو در منزل

    ۲ روش کارآمد جهت تهیه ترشی غوره غوره در منزل

    طرز تهیه ی ترشی لیمو ترش خوشمزه و ملس با دو روش

    طریقه مصرف بیلهر

    ابتدا بعد از شستن و از بین بردن گل و لای ان بیلهر را درون قابلمه قرار میدهیم ساقه به همراه برگ(میتوانید بدون جدا کردن برگ از ساقه در قابلمه ریخته شود) و بعد از جوشاندن ان وقتی به خوبی نرم شد درون ابکش ان را ریخته و با اب سرد میشوریم تا تلخی ان گرفته شود

    میتوانید ان را فریز کرده در یخچال بگذارید و یا درون ماست به مدت یک هفته به خوبی در یخچال می ماند و قابل خوردن است

    مضرات مصرف بیلهر

    پژوهش ها نشان داده که مصرف زیاد ان سبب ایجاد سرطان در دستگاه گوارشی و از کار افتادن کبد میشود میزان مصرف ان باید مقدار بسیار کمی در سال باشد

    این مطلب چقدر مفید بود ؟

    1 2 3 4 5

    4.5 از 5 (8 رای)

    برچسب‌ها ترشی ترشی بیلهر کندل کوهی

    منبع مطلب : www.delgarm.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید