طرز تهیه بستنی خشک
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه بستنی خشک را از این سایت دریافت کنید.
دستور پخت بستنی خشک تبریز
دستور پخت بستنی خشک تبریز توسط tarannom -
سرآشپز پاپیون انواع بستنی
بستنی خشک تبریز
۵۵ ۶k tarannom مواد لازم
بستنی خشک تبریز
۲ مواد اصلی شیر ۴ لیوان شکر ۲ لیوان کره به مقدار لازم کاکائو (به دلخواه) به مقدار لازم کلمات کلیدی
بستنی خشک تبریز
طرز تهیه
بستنی خشک تبریز
درجه سختی زمان تهیه ۳۰ دقیقه زمان پخت ۶۰ دقیقه ۱
مواد را داخل ظرفی با هم ترکیب کرده و جوشانده فقط باید حوصله داشته باشید با قاشق بزرگ چوبی مرتب هم زنید تا ته نگیرد.(اگه کاکائو دوست داشتید در اخر با الک بریزید.)
۲
آنقدر باید بجوشد تا غلیظ شود بعداز روی حرارت برداشته مرتب با قاشق چوبی هم زده تا جای قاشق بماند.
۳
در سینی که چرب شده ریخته ۲۴ ساعت بماند تا کاملا خودش رابگیرد برش داده با پودر پسته تزئین نمایید.
سایر نکات
بستنی خشک تبریز
اگه می خواهید شیرینی تون به صورت سفید باشد باید از شیر پرچرب استفاده کنید یا از همه راحتتر از شیر خشک و قدری وانیل.اما اگه قهوه ای خواستید کاکائو بریزید اون هم به حدی که رنگ دلخواهتون رو بده .
عکس و تصاویر ارسالی از بستنی خشک تبریز
mahy
مری _ملکی
آفتاب نظرات دستور پخت
بستنی خشک تبریز
برای ارسال نظر ابتدا وارد شوید
منبع مطلب : sarashpazpapion.com
طرز تهیه بستنی خشک خوشمزه و خانگی به روش تبریزی
طرز تهیه بستنی خشک خوشمزه و خانگی به روش تبریزی ، بستنی خشک یا به اطلاح شیرینی شیر از شیرینی های خوشمزه و معروف آذربایجان شرقی
طرز تهیه بستنی خشک خوشمزه و خانگی به روش تبریزی
پنجشنبه, 18 نوامبر , 2021
طرز تهیه بستنی خشک
طرز تهیه بستنی شکلاتی رژیمی با موز
مواد لازم بستنی خشک تبریز
شیر ۴ لیوان شکر ۲ لیوان کره ۵۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل تهیه بستنی خشک تبریز
1. برای درست کردن بستنی خشک تبریز ابتدا شیر را در یک تابه مناسب به مدت 30 تا 45 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. وقتی که شیر جوشید و مقدار آن نصف شد شکر را اضافه می کنیم و حرارت زیر تابه را زیاد می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد.
2. وقتی که قاشق را ته ظرف کشیدیم و رد آن باقی ماند در این حالت قطره ای از مواد را داخل آب سرد می ریزیم اگر در آب سرد به همان حالت باقی ماند و مرواریدی شد و توانستیم با دست حالت بدهیم پخت آن کافی است.
3. شعله را خاموش می کنیم و کره و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و مواد را آنقدر هم می زنیم تا سرد شود و حالت خمیری پیدا کند.
4. در انتها بستنی خشک آماده شده را داخل قالب چرب شده می ریزیم و روی آن را با خلال یا پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین می کنیم و سپس به شکل دلخواه برش می زنیم. امیدواریم از خوردن این بستنی خشک خوشمزه و تبریزی لذت ببرید.
tabriz مطالب ویژه :
طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و خانگی
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی و خوشمزه
ممکن است دوست داشته باشید
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟