طرز تهیه اش دوغ اردبیلی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه اش دوغ اردبیلی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل به روش سنتی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل ساده و خوشمزه به روش سنتی آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع
طرز تهیه کتلت بوقلمون به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کتلت بوقلمون کتلت بوقلمون یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که با گوشت بوقلمون درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل
آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش دوغ است. این آش یک غذای سنتی استان اردبیل است که در آن از سبزی و نخود و دوغ و برنج با هم پخته می شود. این آش بسیار خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا یا برای افطار تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
طرز تهیه آش رشته مجلسی برای ۴ نفر به روش رستورانی
آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان ساده ترین غذا از آن یاد می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
نخود ۶ پیمانه
سبزی آش (ترکیب مساوی اسفناج و برگ چغندر) ۴ پیمانه
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
پاکت دوغ ۳ پاکت آرد ۲ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم
سیر داغ و نعناع داغ به مقدار لازم
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل
مرحله اول
برای تهیه آش دوغ خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، از شب قبل نخود ها را در یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورند تا نفخ شان برطرف شود. در صورت امکان دو بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله نخود را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا نخود به مدت حدودا یک ساعت بپزد. وقتی که نخود کامل پخت، برنج را شسته و به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
وقتی که برنج به طور کامل پخت و کمی لعاب دار شد و حدودا ۳ تا ۴ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند، دوغ ها را اضافه می کنیم. وقتی که دوغ را اضافه کردیم، حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سریعتر شروع به جوشیدن کنند.
طرز تهیه آش کشک ساده به روش تهرانی و با طعمی بی نظیر
آش کشک یکی از انواع آش های قدیمی و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود
مرحله چهارم
در همین حنی مواد درون قابلمه را به صورت مدام هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کند. در ادامه سبزی ها را شسته و خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی که مخلوط شد، ۲ قاشق آرد را در یک تابه می ریزیم و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و قاشق قاشق آب اضافه می کنیم تا یک مایه غلیظ بدست آید. سپس به آش اضافه می کنیم. در ادامه آش را به آرامی هم می زنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا آش را مزه می کنیم و نمک آن را تنظیم می کنیم. بعد از نیم ساعت آش آماده است. سیر ها را رنده کرده و با روغن داغ سرخ می کنیم. نعناع را هم درون روغن سرخ می کنیم. سپس به آش اضافه می کنیم یا با نعنا و سیر داغ آن را تزیین می کنیم.
طرز تهیه آش دندونی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
آش دندونی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن نوزادان…
آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 فروردین 1401
منبع :love2020
مطالب جدید
طرز تهیه راتاتویی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی آب دندون به روش شمالی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک مالاگا به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شربت نعنا به روش مجلسی و طعم بی نظیر
طرز تهیه پیراشکی مرغ به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد قارچ به روش رژیمی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش داوود پاشا به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش خلال به روش کردی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دختر لوس به روش گیلانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان هل معطر و مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک شیفون ساده برای خامه کشی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان سیمیت کنجدی ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان پیتا به روش لبنانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه گلوکز مایع ساده و فوری در منزل با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شامی نخودچی به روش شمالی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوسیس بندری به روش بیرونی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ایچلی کوفته به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان مربایی ساده به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آدانا کباب به روش رستورانی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه باقلوا صدفی به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ناگت مرغ ساده به روش بیرونی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوسیس مرغ به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پنکیک پرتقالی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار و بازاری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کله پاچه به روش بازاری با عطر و طعم بی نظیر
طرز تهیه شربت ریحان به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پنیر خانگی به روش بیرونی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک جو دو سر رژیمی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوای لبو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
اصول کاشت هسته آووکادو در آب و خاک با بهترین روش
عکس ست مادر دختری جدید و مجلسی در اینستاگرام
طرز تهیه هویج پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
بهترین مدل های سویشرت زنانه و دخترانه + عکس
طرز تهیه دسر کاستارد خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
مطالب جدید
طرز تهیه شربت نعنا به روش مجلسی و طعم بی نظیر
طرز تهیه نان سیمیت کنجدی ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار و بازاری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه راتاتویی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش دوغ اردبیلی
آش دوغ یکی از آشهای خوشمزه و معروف اردبیل است که طعم و بوی فوقالعادهای دارد. در ادامه طرز تهیه این آش را برای شما آماده کردهایم.
مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۰
۰ نفر
طرز تهیه آش دوغ اردبیلی | فوت و فن درست کردن این آش خوشمزه
آش دوغ یکی از آشهای خوشمزه و معروف اردبیل است که طعم و بوی فوقالعادهای دارد. در ادامه طرز تهیه این آش را برای شما آماده کردهایم.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، آش دوغ را تقریبا در تمام شهرهای ایران میتوانید تهیه کنید، البته شهرهایی هستند که آش دوغشان مشهورتر و شناختهشدهتر است، از این شهرها میتوان به سرعین، تبریز، اردبیل، شیراز، ارومیه، رشت، مازندران و گردنه حیران اشاره کرد.
این آش قدیمی و لذیذ ایرانی در شهرهای گوناگون با شیوههای متفاوتی طبخ میشود. آش دوغ معمولا با مواد مشابه در همه شهرهای کشور طبخ میشود، البته در بعضی شهرها مانند شهرهای شمالی کشور این آش خوشطعم را به شکل آبدار درست میکنند و در بعضی شهرها هم این آش را غلیظ تهیه میکنند.
نکته جالب در باب آش دوغ این است که با اینکه با مواد بسیار سادهای تهیه میشود، ولی در کنار آشهایی مشابه آش رشته و آش جو از پرطرفدارترین آشهای ایرانی شمرده میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت است.
نخود ۱۵۰ گرم برنج یک پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز) ۲۰۰ گرم
دوغ ترش ۲ لیتر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر یک بوته
طرز تهیه آش دوغ
مرحله اولبرای تهیه آش دوغ بهتر است که از شب قبل نخودها را شسته سپس بخیسانید و چندین بار در آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
مرحله دومیک پیمانه برنج را به همراه یک پیمانه آب حدود ۲ تا ۳ ساعت بخیسانید. این باعث میشود تا برنجی نرمتر شود و سریعتر بپزد.
مرحله سومبرنج خیس شده را به همراه دو لیتر دوغ در قابلمه ریخته سپس روی حرارت قرار دهید تا دوغ جوشیده و برنجها نرم شوند.
مرحله چهارمحین پختن برنج با دوغ در قابلمه دیگر نخودها را به همراه آب بپزید.
مرحله پنجماکنون سبزیهای آش را شسته سپس خرد کنید.
مرحله ششمبعد از اینکه برنجها پخت، نخودهای پخته شده را به مواد آش اضافه کنید و هم بزنید.
برای تهیه آش دوغ بهتر است که از شب قبل نخودها را شسته سپس بخیسانید و چندین بار در آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
مرحله هفتمنصف بوته سیر را پوست کنده سپس آن را رنده کنید. سیرها را با مقدار روغن تفت دهید تا از خامی خارج شود. سیرها را به آش اضافه کنید.
مرحله هشتمسبزیهای خرد شده را به مواد آش اضافه کرده و هم بزنید تا سبزیها نیز بپزد.
مرحله نهمنمک و فلفل را به آش اضافه کرده و هم بزنید. درِ قابلمه را بگذارید تا آش جا بیفتد.
مرحله دهمآش شما حاضر است شما میتوانید با کمک نعنا داغ سیر داغ و پیاز داغ روی آش را تزیین کنید.
نکات مهم در مورد طبخ آش
اگر آش شما رقیق نشد کمی دوغ به آن اضافه کنید.
اگر از بوی سیر خوشتان نمیآید میتوانید آن را از مواد آش حذف کنید. ولی بهتر است این کار را نکنید.
سبزی اصلی آش دوغ، تره و گشنیز و جعفری است و در صورت تمایل میتوانید برگ سیر یا اسفناج و شوید را به آن اضافه کنید.
برای اینکه رنگ و شکل سنتی و اصیل آش دوغ را از دست ندهید بهتر است از زردچوبه و ادویههای رنگی در داخل آش استفاده نکنید. چون رنگ اصلی این آش سفید است.
اگر بخواهید در آش از سیر خشک استفاده کنید حتما آن را با نمک بکوبید تا له شود.
برنج ایرانی در پخت آش هم باعث خوشعطر شدن آن و هم زود پخته شدن آش میشود. بهتر است از خرده برنجهای جدا شده در پخت آش استفاده کنید.
از بلغور پخته شده هم میتوان به جای برنج استفاده کرد.
بهتر است برای درست کردن آش دوغ از قابلمههای تفلون استفاده نکنید. زیرا هم زدن زیاد آش باعث خراشیدگی قابلمه میشود.
به جای نخود میتوانید از یک پیمانه لپه یا لوبیای پخته استفاده کنید.
برای اینکه آش نبرد باید آن را دام هم بزنید و یا از تخم مرغ استفاده کنید.
آش دوغ نسبت به بقیه آشهای دیگر رقیقتر است.
برای اینکه سردی آش دوغ را از بین ببرید بهتر است فلفل آش را زیادتر بریزید.
آش دوغ را با کمی روغن، فلفل قرمز و یا سیاه تزیین کنید.
آش دوغ نیز نوعی آش ماست میباشد.
بعضی استانها آش دوغ را بدون سبزی و با نعناع داغ میپزند.
اگر در تهیه آش، از دوغ کم چرب استفاده کنید، آش کالری کمتری خواهد داشت.
اضافه کردن ۶ حبه سیر رنده شده در نصف استکان آب جوش و مخلوط کردن داخل آش در حال خوردن سبب خوشمزهتر شدن آش میشود.
بهتر است برای تهیه آش دوغ اصیل اردبیل از دوغ محلی استفاده کنید.
آش دوغی که در مازندران طبخ میشود دارای رشته آشی، لوبیا چیتی و عدس و ماست است.
کد خبر 639081
برچسبها
استان اردبیل آشپزی - دستور پخت غذاهای محلی فرهنگ غذایی
پر بینندهترین اخبار تغذیه و آشپزی
دیدگاه خوانندگان امروز
پر بینندهترین خبر امروز
معجزه برای درمان سرماخوردگی ؛ درمان فوری سرماخوردگی در عرض یک روز | برای درمان سرماخوردگی چه بخوریم ؟
خوراکیهایی که در زمان باستان رواج داشتند | علت عجیب آدمخواری مردم گینه نو! | قهوه و لوبیا اولین بار در این نقاط کشت شدند
در همین زمینه
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟