این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه ابجو با دلستر تلخ

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه ابجو با دلستر تلخ را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه آبجو خانگی با دلستر

    طرز تهیه آبجو الکل دار با دلستر سلام در این پست برای شما اموزش طرز تهیه آبجو الکل دار با دلستر را گذاشتیم . نکته: ابجو الکل دار حرام است و این پست فقط جنبه اطلاع رسانی و اموزشی و کنجکاوی دارد. این روش سنتی تهیه آبجو در خانه، بسیار کم هزینه است و من تلاش […]

    طرز تهیه آبجو خانگی با دلستر

    طرز تهیه آبجو خانگی با دلستر

    طرز تهیه آبجو الکل دار با دلستر

    سلام در این پست برای شما اموزش طرز تهیه آبجو الکل دار با دلستر را گذاشتیم .

    نکته:

    ابجو الکل دار حرام است و این پست فقط جنبه اطلاع رسانی و اموزشی و کنجکاوی دارد.

    این روش سنتی تهیه آبجو در خانه، بسیار کم هزینه است و من تلاش کردم از پیچیدگی های بی دلیلش کم کنم تا یک خانم یا آقا با حداقل امکانات به راحتی بتونه درست کنه. شاید بشه گفت به جز بار اول، دفعه های بعدی از آشپزی کردن وقت کمتری ببره. برای افرادی که داخل کشوز زندگی می کنند و معمولا برای خرید نوشیدنی های الکلی با دغدغه هایی مثل نیروی انتظامی، تقلبی بودن و از همه مهمتر گرونی مواجه هستند، روشی بسیار مناسب است.

    این رو هم باید اضافه کنم که مصرف مدیریت شده آبجو یا هر الکلی، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و زوال عقل را کم می کنه و مخمر چون یک منبع خوب از مواد غذایی مثل منیزیم، پتاسیم، فسفر و … به حساب می آید بسیار مغزی و مفید هست و صد البته مصرف بی رویه آن به شدت مضر برای سلامتی است که احتمال ابتلا به بیماری های کبدی رو افزایش میده.

    و اما 7 قلم وسیله  لازم برای تهیه آبجو:

    ماالشعیر تلخ بهنوش ( مارکهای جوجو و هوفنبرگ هم امتحانشون رو پس دادن ) 18عدد یک لیتری

    طرز تهیه آبجو خانگی با دلستر

    شکر 2.5 کیلو

    مخمر، تقریبا یک قاشق غذا خوری ( مخمر نون با قوطی آبی رنگ که فرانسوی هست تو همه سوپر مارکتهای های معتبر پیدا میشه )

    دبه یا کلمن 20 لیتری که درش پیچ و کاملن محکم بشه ( 20 لیتر واقعی جا داشته باشه )

    شلنگ شفاف 1.5 متر

    چسب آکواریوم در سایز خمیر دندونی

    طرز تهیه آبجو الکل دار با دلستر

    پارچه خیلی نازک یا توری به اندازه در دبه یا کلمن

    ابتدا یک لیوان ( از این دسته دار ساده ها ) شکر را با دو بطری از ماالشعیر به خوبی حل کرده و داخل دبه می ریزیم و این عمل رو تا تمام شدن 18 بطری و شکرمون ادامه می دیم.  در آخر یکبار دیگه هم توی دبه هم می زنیم که شکر کاملا در ماالشعیر حل بشه. ( مهم ) سپس یک قاشق غذا خوری مخمر رو در یه نصفه لیوان آب  آب ولرم 37 درجه هم می زینم تا کامل حل بشه، این کار رو اگر با گوشت کوب برقی یا همزن انجام بدیم بهتره، به مدت یک ربع میذاریم بمونه، بعد به محلول شکر و ما الشعیر اضافه و دوباره هم می زنیم.

    بعد از اضافه کردن مخمر، به مدت 48 ساعت درِ دبه باید باز بمونه و با توری روی ان رو می پوشونیم که حشره ای واردش نشه. تو این 48 ساعت 4 الا 5 بار خیلی خیلی آروم هم می زینم که سر ریز نشه. بعد از 48 ساعت در دبه یا کلمن رو به اندازه قطر شلنگ مون سوراخ و شلنگ رو ازش رد می کنیم، یک سر شلنگ تو محلول، سر دیگش رو در یک ظرف آب قرار میدیم و در دبه رو محکم می بندیم ( برای این که هوای حاصل از فعل و انفعالات که به خاطر عملیات تخمیر انجام میشه از دبه خارج بشه )

    دور سوراخ درِ دبه که شلنگ از اون رد شده رو با کمی چسب آکواریوم می پوشونیم که هوا وارد دبه نشه و به مدت 10 روز در جایی تاریک ( برای بهتر انجام شدن عملیات تخمیر ) و در دمای معمولی اتاق نگهداری می کنیم. اگر دسترسی به فضایی تاریک نداریم، میتونیم یک پتو دور دبه بپیچیم که نوری بهش نرسه. بعد از 10روز، محلول رو با شلنگ مک زده یا اگر کلمن باشه که به خاطر داشتن شیر، کار راحت تری داریم، داخل بطری های خودش که از قبل تمیز و خشک شده بر می گردونیم و به ازای هر یک لیتر یا یک بطری، یک قاشق «سر خالی» غذا خوری شکر با کمک قیف اضافه می کنیم و درش رو محکم می بندیم.

    کار تمام است به همین راحتی! بعد از یک هفته از بطری کردن، نوش جان کنید. از تجربه نترسید. اگر الکل ابجوی تان زیاد بود و با احتسابی که من دارم حدود 10 درصد الکل خواهد بود می توانید از شکر ماجرا مدام کم کنید تا به تلخی مورد نظر خودتان برسید. راستی برای حقه عطر و طعمش هم باید بگم که بهترین و معروفترین راه استفاده از گیاه رازک هست که خوشبختانه تو همه عطاری های ما هم پیدا میشه و بسیار هم خواص درمانی داره یا هر نوع معطرات هم واهمه نداشته باشید.

    سلامتی ممدو هم فراموش نشود

    جدیدترین مطالب مجله را با ایمیل دریافت کنید

    طرز تهیه ابجو با دلستر تلخ و قرص مخمر در منزل : این آموزش را برای مبتدیان و یا کسانیکه محل مناسب برای تهیه آبجو از مرحله اول تهیه مالت را ندارند، توصیه می‌شود و شاید ساده‌ترین راه تهیه آبجو باشد هرچند کنترل طعم آن زیاد در دست شما نیست و بستگی به نوع مواد اولیه مصرفی در کارخانه تهیه کننده دارد.

    طرز تهیه ابجو با دلستر تلخ و قرص مخمر – طرر ساخت نوشیدنی آبجو

    ماءالشعیر ۱۰ بطری شیشه‌ ای تلخ (حجم کلی ماءالشعیر نباید از ۷٫۵ لیتر بیشتر باشد).

    شکر حداقل ۱۵۰ گرم (شکر قهوه ای استفاده شود بهتر است).

    طرز تهیه آبجو خانگی با دلستر

    مخمر آبجو ۵ گرم یا ۵ قرص مخمر آبجو (توصیه می‌شود اگر از این نوع مخمر آبجو در اختیار ندارید، از بکار بردن قرص‌های دیگر و یا قرص در معرض هوا قرار گرفته (سر باز = فله‌ای) خودداری کرده و بجای آن از مخمر کیک یا نانوائی استفاده کنید).

    آب جوشیده و خنک شده نصف لیوان یا از همان مالت مایع (ماءالشعیر) نیز می‌توان بجای آب استفاده کنید.

    شکر قهوه ای – طرز تهیه آبجو با دلستر تلخ و قرص مخمر

    بشکه پلاستیک یا شیشه‌ ای تمیز و خشک شده ده لیتری دو عدد

    (برای این میزان کاربرد کل من آب با درب نسب تا گشاد سفارش می‌شود ولی اگر کل من در اختیار نداشتید بشکه پلاستیک معمولی را در محفظه‌ ای از خاک اره (برای ایجاد عایق حرارتی) استفاده کنید و اگر خاک اره در دسترس نبود، دور و اطراف بشکه را با پارچه یا پتوی پشمی یا هر نوع عایق حرارت بپوشانید یا ساده‌ ترین آنکه بشکه را در محیطی بدون جریان هوای سرد و با درجه ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی‌ گراد حرارت به‌طور دائم نگهدارید.)

    تشتک

    لوله پلاستیک برای سیفون کردن

    همزن (ملاقه دسته بلند پلاستیکی)

    منبع مطلب : helpkade.com

    دستور اصولی و علمی تهیه‌ی آبجو با دلستر

    {درجای تمیز و دور از باد و گردوخاک میگذاریم درصورت امکان به صورت وارونه خشک شوند.اگر جلوی آفتاب مثلاً از پشت شیشه باشد که باد نیاید بهتر است.آبی که برای آبکشی استفاده میکنیم ممکن است الوده باشد هرچند…

    دستور اصولی و علمی تهیه‌ی آبجو با دلستر

    مخزن های شیشه ای

    برای تهیه هر مقدار دیگر از آبجو، باید مواد زیر را به همان نسبت افزایش دهید. مثلا برای تهیه 20 لیتر باید همه مقادیر به 2.5 برابر کنید.

    آدرس کانال تلگرام: https://t.me/abjosharab

    در اینستاگرام: https://www.instagram.com/abjo.sharab/

    📝 مواد لازم برای ساخت ۸ لیتر آبجو دلستری

    ۱- قلم و کاغذ یا موبایل : برای یادداشت برداری مواد اولیه و نوشتن دقیق و کامل مراحل انجام کار

    ۲- ۸ بطری دلستر ساده (یا همان تلخ) یا یک صندوق یعنی ۲۴ شیشه ی ۳۳۰ سی سی ماءالشعیر ساده ی بهنوش

    ۳- شکر بین ۳۰۰ گرم تا یک کیلوگرم

    ۴- مخمر کیک یا نان یا آبجو بین ۵ تا ۱۰ گرم (هر قاشق سرخالی چایی خوری حدودا ۵ گرم می شود)

    ۵- شکر حداکثر ۸۰ گرم برای مرحله آخر (گازدار کردن)

    ۶- دبه یا بشکه پلاستیکی ۱۰ تا ۱۲ لیتری که آبندی خوبی داشته باشد یا خوب آبندی شود.

    ۷- قابلمه کوچک حداقل ۲ لیتری برای حل کردن شکر

    ۸- قابلمه یا شیرجوش برای ۸۰ گرم شکر در مرحله آخر (بعد از یک ماه)

    ۹- لیوان یا ظرف شیشه ای نیم لیتری برای فعال کردن مخمر

    ۱۰- شلنگ پلاستیکی یک و نیم متری شفاف به قطر حداقل نیم سانت برای سیفون کردن (مثلا شلنگ تراز که می توانید از ابزارفروشی تهیه کنید)

    ۱۱- شیلنگ پلاستیکی شفاف به قطر یک تا دو سانتی متر و به طول یک متر برای قفل تخمیر(نصب روی درب دبه و گذاشتن سر دیگرش در ظرف آب برای خروج گاز مایع)

    ۱۲- ۸ بطری یک لیتری یا ۲۴ بطری ۳۳۰ سی سی با درب یا تشتک(درصورت استفاده از بطری شیشه ای به تشتک و دستگاه تشتک زن هم نیاز دارید)

    ۱۳- مواد شوینده و ضدعفونی کننده

    🍺 شرح کار

    📝 مواد لازم برای ساخت ۸ لیتر آبجو دلستری ۱- قلم و کاغذ یا موبایل : برای یادداشت برداری مواد اولیه و نوشتن دقیق و کامل مراحل انجام کار ۲- ۸ بطری دلستر ساده (یا همان تلخ) یا یک صندوق یعنی ۲۴ شیشه ی ۳۳۰ سی سی ماءالشعیر ساده ی بهنوش ۳- شکر بین ۳۰۰ گرم تا یک کیلوگرم ۴- مخمر کیک یا نان یا آبجو بین ۵ تا ۱۰ گرم (هر قاشق سرخالی چایی خوری حدودا ۵ گرم می شود) ۵- شکر حداکثر ۸۰ گرم برای مرحله آخر (گازدار کردن) ۶- دبه یا بشکه پلاستیکی ۱۰ تا ۱۲ لیتری که آبندی خوبی داشته باشد یا خوب آبندی شود. ۷- قابلمه کوچک حداقل ۲ لیتری برای حل کردن شکر ۸- قابلمه یا شیرجوش برای ۸۰ گرم شکر در مرحله آخر (بعد از یک ماه) ۹- لیوان یا ظرف شیشه ای نیم لیتری برای فعال کردن مخمر ۱۰- شلنگ پلاستیکی یک و نیم متری شفاف به قطر حداقل نیم سانت برای سیفون کردن (مثلا شلنگ تراز که می توانید از ابزارفروشی تهیه کنید) ۱۱- شیلنگ پلاستیکی شفاف به قطر یک تا دو سانتی متر و به طول یک متر برای قفل تخمیر(نصب روی درب دبه و گذاشتن سر دیگرش در ظرف آب برای خروج گاز مایع) ۱۲- ۸ بطری یک لیتری یا ۲۴ بطری ۳۳۰ سی سی با درب یا تشتک(درصورت استفاده از بطری شیشه ای به تشتک و دستگاه تشتک زن هم نیاز دارید) ۱۳- مواد شوینده و ضدعفونی کننده 🍺 شرح کار ۱- ابتدا محیط کار را تمیز و ضدعفونی میکنیم سپس وسایل کار را تمیز کرده و کاملاً ضدعفونی کرده و سپس خوب با آب گرم آبکشی میکنیم و میگذاریم در جای مناسب خشک شوند. (این مرحله را جدی بگیرید!)

    {درجای تمیز و دور از باد و گردوخاک میگذاریم درصورت امکان به صورت وارونه خشک شوند.اگر جلوی آفتاب مثلاً از پشت شیشه باشد که باد نیاید بهتر است.آبی که برای آبکشی استفاده میکنیم ممکن است الوده باشد هرچند هیچگاه برای من این مشگل وجود نداشته ولی قرار نیست برای بقیه هم همینطور باشد به هرحال امنتر است که از موادی برای ضدعفونی استفاده کنیم که نیاز به آبکشی ندارند مانند آب اکسیژنه یا بتادین یا آب جوشیده و ولرم شده برای آبکشی به کار ببریم}

    ۲- بطریهای پلاستیکی یا شیشه ای ماءالشعیر را به دمای اتاق یعنی حدود ۲۵ تا ۳۰ درجه میرسا نیم یعنی اینکه اگر در جای خنک بوده اند باید از قبل آنهارا به محلی با دمای معمولی آورده باشیم یا اینکه آنها را در یک تشت یا سینک ظرفشویی آب گرم قرار دهیم تا دمایشان به آنچه گفته شد برسد.

    ۲- بطریهای پلاستیکی یا شیشه ای ماءالشعیر را به دمای اتاق یعنی حدود ۲۵ تا ۳۰ درجه میرسا نیم یعنی اینکه اگر در جای خنک بوده اند باید از قبل آنهارا به محلی با دمای معمولی آورده باشیم یا اینکه آنها را در یک تشت یا سینک ظرفشویی آب گرم قرار دهیم تا دمایشان به آنچه گفته شد برسد. ۳- مقدار حداکثر ۵۰۰ گرم شکر را در قابلمه ی تمیز و عاری از چربی ریخته و یک تا دولیوان آب یا خود ماءالشعیر به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود بعد از ۲۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و درب قابلمه را بسته و در سینک یا ظرف آب سرد یا یخ قرار دهید تا زود خنک شود. توجه کنید که این مرحله اختیاری است و برای سهولت مخلوط شدن شکر با ماءالشعیر و ضدعفونی شکر انجام میشود(البته با ریهیدراته شدن شکر،کار مخمرها هم راحتتر میشود) ولی{اگر ازآلوده نبودن شکر بسته بندی شده مطمئن هستیم و قبلاً تجربه داشته ایم که مشگلی پیش نمی آید می توانیم شکر را مستقیماً هم با ماءالشعیر مخلوط کنیم ولی توصیه ما همان است که اول گفته شد یعنی جوشاندن شکر با آب یا ماءالشعیر}.

    {بسیاری افرادی که ماءالشعیر الکلی درست میکنند پایبند مسائل ضدعفونی و اصول تخمیر نیستند و برخی موارد هم به صورت اتفاقی مشگلی پیش نمی آید ولی این دلیل نمیشود که بقیه هم همینکار را بکنند.اینکه خیلیها تخمیر را در خود بطری ماءالشعیر و با اضافه کردن چند قاشق شکر جوشیده نشده و با وسایل ضدعفونی نشده انجام میدهند کار درستی نیست هرچند اگر اتفاقی برای بعضیها جواب داده باشد.ما باید کاری را بکنیم که ریسک کمتر و نتیجه ی بهتر داشته باشد و با آگاهی هم اینکار را انجام دهیم.}

    ۴- مقدار ۵ گرم پودر مخمر نان (یک قاشق چایخوری) یا۵ قرص مخمر آبجوی خرد شده را در یک لیوان یا شیشه ی کوچک حاوی ۱۵۰ سی سی آب ولرم (یک سوم تا نصف لیوان) میریزیم ولی هم نمیزنیم و درب ظرف را با یک دستمال یا پارچه ی تمیز یا فویل آلومینیومی می پوشانیم یا اگر در دارد درب آن را بدون محکم کردن میگذاریم.اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه همینطور بماند. دمای آب نباید از ۴۰ درجه بیشتر باشد که باعث مرگ سلولهای مخمر میشود.بهترین دما برای فعال کردن مخمر کیک یا نان۳۵ تا ۳۸ درجه است.از خود ماءالشعیر هم به جای آب می توانیم استفاده کنیم..با این کار درواقع مخمر ها را فعال و زنده کرده ایم. الان سلولهای مخمر زنده شده و منتظر غذا خوردن و رشد و تکثیر هستند که به زودی در دریایی از قند غوطه ور خواهند شد. توجه کنید که وسایل فعال کردن مخمر ضدعفونی شده باشند.

    🔴 برای آموزش های بیشتر در برای تهیه آبجو و شراب به کانال @abjosaz مراجعه کنید و دوستان خود را دعوت کنید.

    ۵- مایع شکر جوشیده و خنک شده یا خود شکر را {با توجه به توضیح مرحلۀ۳} تهِ دبه ی خالی و تمیز و ضدعفونی میریزیم.بطری ها را یک یک باز کرده و به آرامی داخل دبه میریزیم تا زیاد کف نکند اگر خیلی کف کرد صبر کنید تا کفش بخوابد بعد بطری بعدی تا آخر.سپس با ملاقه یا هر وسیله ی دیگری که تمیز و ضدعفونی شده، مایع را خوب هم بزنید تا هم شکر با همه ی مواد مخلوط شود و هم گاز ماءالشعیر تا جایی که میشود خارج گردد.توجه کنیم که از دبه ی با حجم مناسب به نسبت حجم ماءالشعیر استفاده کنیم.نباید فضای خالی بالای سطح مایع از یک چهارم تا نهایتاً یک سوم حجم دبه بیشتر باشد.اگر ۱۰ لیتر ماءالشعیر را در دبه ی ۲۰ لیتری یا بزرگتر تخمیر کنیم،احتمال از دست رفتن آبجو بسیار زیاد می شود چون آبجو با حجم زیادی از هوا در تماس خواهد بود.

    ۴- مقدار ۵ گرم پودر مخمر نان (یک قاشق چایخوری) یا۵ قرص مخمر آبجوی خرد شده را در یک لیوان یا شیشه ی کوچک حاوی ۱۵۰ سی سی آب ولرم (یک سوم تا نصف لیوان) میریزیم ولی هم نمیزنیم و درب ظرف را با یک دستمال یا پارچه ی تمیز یا فویل آلومینیومی می پوشانیم یا اگر در دارد درب آن را بدون محکم کردن میگذاریم.اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه همینطور بماند. دمای آب نباید از ۴۰ درجه بیشتر باشد که باعث مرگ سلولهای مخمر میشود.بهترین دما برای فعال کردن مخمر کیک یا نان۳۵ تا ۳۸ درجه است.از خود ماءالشعیر هم به جای آب می توانیم استفاده کنیم..با این کار درواقع مخمر ها را فعال و زنده کرده ایم. الان سلولهای مخمر زنده شده و منتظر غذا خوردن و رشد و تکثیر هستند که به زودی در دریایی از قند غوطه ور خواهند شد. توجه کنید که وسایل فعال کردن مخمر ضدعفونی شده باشند. 🔴 برای آموزش های بیشتر در برای تهیه آبجو و شراب به کانال @abjosaz مراجعه کنید و دوستان خود را دعوت کنید. ۵- مایع شکر جوشیده و خنک شده یا خود شکر را {با توجه به توضیح مرحلۀ۳} تهِ دبه ی خالی و تمیز و ضدعفونی میریزیم.بطری ها را یک یک باز کرده و به آرامی داخل دبه میریزیم تا زیاد کف نکند اگر خیلی کف کرد صبر کنید تا کفش بخوابد بعد بطری بعدی تا آخر.سپس با ملاقه یا هر وسیله ی دیگری که تمیز و ضدعفونی شده، مایع را خوب هم بزنید تا هم شکر با همه ی مواد مخلوط شود و هم گاز ماءالشعیر تا جایی که میشود خارج گردد.توجه کنیم که از دبه ی با حجم مناسب به نسبت حجم ماءالشعیر استفاده کنیم.نباید فضای خالی بالای سطح مایع از یک چهارم تا نهایتاً یک سوم حجم دبه بیشتر باشد.اگر ۱۰ لیتر ماءالشعیر را در دبه ی ۲۰ لیتری یا بزرگتر تخمیر کنیم،احتمال از دست رفتن آبجو بسیار زیاد می شود چون آبجو با حجم زیادی از هوا در تماس خواهد بود. ۶- مایع مخمر فعال شده را پس از ۲۰ دقیقه خوب با قاشق تمیز و ضدعفونی هم زده و به محتویات دبه اضافه میکنیم و با ملاقه یا همزن تمیز و ضدعفونی شده،مایع داخل دبه را خوب هم میزنیم.دقت کنید که نباید فضای بالای سطح آبجو در دبه زیاد خالی باشد.اگرحجم آبجو مثلاً نصف دبه بود باید با اضافه کردن ماءالشعیر یا آب آنرا به حداقل دو سوم حجم دبه برسانیم. درب دبه را بسته و سوراخ آن را با انگشت گرفته و کل دبه را خوب تکان میدهیم تا هوادهی شود.انگشت خود را برمیداریم تا گاز ماءالشعیر خارج شود.این عمل را چند بار و در حدود ۵ دقیقه تکرار میکنیم . وسپس شیلنگ پلاستیکی را درون سوراخ درب دبه محکم کرده و سر دیگرش را در یک ظرف آب قرار میدهیم.(حداکثر ۵ سانتی متر زیر سطح آب).

    منبع مطلب : medium.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید