این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    شیرینی حاجی بادام

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    شیرینی حاجی بادام را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی حاجی بادام خوشمزه و فوری به روش بازاری

    طرز تهیه شیرینی حاجی بادام خوشمزه و فوری به روش بازاری شیرینی حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی ایرانی و مربوط به شهر یزد است که برای شب عید

    طرز تهیه نان تپسی پواچا خوشمزه مخصوص صبحانه و عصرانه

    طرز تهیه نان تپسی پواچا نان تپسی پواچا یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که برای صبحانه و عصرانه استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

    طرز تهیه اسنیکرز رژیمی خوشمزه و مخصوص با کالری پایین

    طرز تهیه اسنیکرز رژیمی اسنیکرز یکی از پر طرفدارترین شکلات ها در دنیاست. اسنیکرز نام تجاری شیرینی ساخته شده توسط شرکت مارس اینکورپوریتد می ‌باشد. این شکلات چند لایه دارد. یک لایه …

    طرز تهیه کیک باتر میلک خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

    طرز تهیه کیک باتر میلک کیک باتر میلک یکی از انواع کیک های خوشمزه و پنبه ای بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

    طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

    شیرینی حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی ایرانی و مربوط به شهر یزد است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی به خاطر کوچکی آن، پر برکت است و در کنار چای می تواند به عنوان پذیرایی مناسب یا عصرانه نیز تهیه شود. این شیرینی در سایز فندق و کمی بزرگتر تهیه می شود. داخل آن تو خالی می شود. وجود جوز هندی در این شیرینی عطر و طعم خاصی به آن می دهد و آن را با بقیه شیرینی ها متفاوت می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی حاجی بادام در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

    مواد لازم شیرینی حاجی بادام

    زرده تخم مرغ ۵ عدد پودر قند ۳۰۰ گرم هل ۱ قاشق مربا خوری

    جوز هندی ۱ قاشق مربا خوری

    آرد نخودچی ۷۵ گرم پودر بادام ۱۵۰ گرم

    بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی خوشمزه حاجی بادام ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم. زرده ها را درون آن می ریزیم. سپس پودر قند و هل و جوز هندی را به آن اضافه می کنیم. تمام مواد را با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه می زنیم تا حجم آن دو برابر شود و رنگش تغییر کند.

    مرحله دوم

    در این مرحله آرد نخودچی و پودر بادام و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط می کنیم و بعد از این که آن ها را الک کردیم، کم کم به مخلوط تخم مرغی اضافه می کنیم. با نوک انگشت خمیر را مخلوط کرده و آن را جمع می کنیم.

    مرحله سوم طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

    توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد. آرد نخودچی را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر در آید. اگر خمیر لطیفی بدست آمد، نیاز نیست بقیه آرد را اضافه کنیم. سینی فر را بر می داریم. کف سینی را کاغذ روغنی می پوشانیم.

    طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

    شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود

    مرحله چهارم

    سپس روی کاغذ را با مقداری کمی روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه از خمیر به اندازه فندق بر داشته و با دست شکل می دهیم و روی کاغذ روغنی با فاصله می چینیم. سپس فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم.

    مرحله پنجم

    سینی فر را درون فر گرم شده با همان درجه ۱۹۰ به مدت۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پخته شود. سپس بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و حدود ۵ دقیقه در محیط قرار می دهیم تا خنک شود. این شیرینی را می توان به مدت یک ماه در ظرف در دار نگهداری کرد.

    آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400

    منبع :yazd_foodtourism

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

    مطالب جدید

    طرز تهیه حلوای شکلاتی خوشمزه و شیک به روش مجلسی

    طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان خوشمزه به روش مجلسی

    طرز تهیه نان پیتا خوشمزه و خانگی به روش سنتی ترکیه ای

    طرز تهیه اکمک کادایف خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

    طرز تهیه دوپیازه خساک خوشمزه به روش سنتی بوشهر

    طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر خوشمزه به روش سنتی

    طرز تهیه دسر کازان دیبی با بافت پنبه ای به روش ترکیه ای

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه حاجی بادام یزدی خوشمزه با آرد نخودچی به روش بازاری

    حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی استان یزد بود. حاجی بادام به دلیل خوشمزه بودن و نقلی بودن آن جایگاه بسیار خوبی در بین خانواده های ایرانی دارد.

    طرز تهیه حاجی بادام یزدی خوشمزه با آرد نخودچی به روش بازاری

    طرز تهیه حاجی بادام یزدی خوشمزه با آرد نخودچی به روش بازاری دستور تهیه حاجی بادام

    حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی استان یزد بود. حاجی بادام به دلیل خوشمزه بودن و نقلی بودن آن جایگاه بسیار خوبی در بین خانواده های ایرانی دارد. این شیرینی در کاشان نیز پخته می شود. اما تاریخچه این شیرینی بسیار جالب است حاج خلیفه که در یزد به شیرینی پزی می پرداخته و بسیار مشهور بوده، حاج خلیفه به حج می رود در آن زمان سفرهای حج ۶ ماه طول می کشید و ایشان مقدار زیادی شیرینی با خود می برند از جمله بادامی که نوعی شیرینی مخصوص خود حاج خلیفه بود پس از اینکه ایشان از سفر بر میگردند چند دانه بادامی داخل جیبشان مانده بود که مردم وقتی می بینند به آن حاجی بادام می گویند و به این اسم نیز معروف می شود. این شیرینی خوشمزه را می توانید در منزل تهیه کنید و بجای قند کنار چای میل کنید. امروز در پارسی دی حاجی بادام بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

    مواد لازم برای تهیه حاجی بادام

    پودر بادام ۱۵۰ گرم پودر قند ۳۰۰ گرم آرد نخودچی ۷۵ گرم آرد ۱ قاشق غذا خوری هل ۱ ق مربا خوری

    جوز ۱ قاشق مربا خوری

    بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

    زرده تخم مرغ ۵ عدد

    طرز تهیه نان قندی نرم خانگی سنتی و خوشمزه با شیر به روش بازاری

    نان قندی یکی از نوستالژی های دوران کودکی همه می باشد. نان قندی در همه شهر ها به صورت های مختلف تهیه می …

    طرز تهیه حاجی بادام

    مرحله اول : هم زدن زرده

    ابتدا زرده های تخم مرغ را جدا کنید و داخل کاسه همزن بریزد و پودر قند را به همراه هل و جوزهندی با مدت ۳ الی ۶ دقیقه با دور تند بزنید تا زرده ها از حالت لختگی خارج و کمی حجیم شود.

    مرحله دوم : اضافه کردن آرد

    حالا نوبت اضافه کردن آرد نخودچی و پودر بادام است که از قبل تهیه کردید آنها را با هم به همراه بیکینگ پودر مخلوط کنید، (بادام ها را داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و پودر کنید) آرد نخودچی و پودر بادام را قاشق قاشق اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی این کار را ادامه دهید تا خمیر حاجی بادام جمع شود کمی با نوک انگشت ورز دهید تا منسجم شود.

    مرحله سوم : پخت شیرینی حاجی بادام

    ابتدا فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کرده تا شیرینی پس از سرد شدن به آن نچسبد. سپس مواد شیرینی را داخل قیف ریخته و با ماسور ساده شکل بزنید یا می توانید از حاجی بادامی ها برداشته و با دست فرم دهید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی حاجی بادام را بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه فر قرار می دهیم تا وقتی که به شیرینی ها دست می زنیم مرطوب نباشد از فر خارج کنید و ۵ دقیقه بعد که از داغی افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده به همین راحتی شیرینی حاجی بادام ما حاضر است. نوش جان

    طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خوشمزه و حرفه ای با دستور پخت ویژه

    شیرینی رول دارچینی یا نان رول دارچینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی می باشد. این شیرینی خوشمزه بسیار مقوی بوده و مناسب …

    نکات کلیدی در تهیه حاجی بادام

    اگر بخواهید زعفران اضافه کنید باید در مرحله اول با مواد مخلوط کنید.

    شما می توانید به دلخواه زنجبیل نیز اضافه کنید.

    حتما مواد را با ترازو وزن کنید تا به نتیجه خوبی برسید.

    پودر قند و بادام را حتما الک کنید زیرا در نرمی و لطافت شیرینی ها موثر است.

    استفاده از بادام درختی تازه و مرغوب کیفیت حاجی بادام را بالا می برد.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه شیرینی بهشتی ترد و خوشمزه و چند رنگ ویژه عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی شکری کرمانشاه خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی ها

    طرز تهیه سوهان قم اصل خوشمزه و حرفه ای در منزل مرحله به مرحله

    4.5 (90.91%) 11 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه کیک شکلاتی با کرمفیل و پف زیاد خوشمزه و مجلسی و ساده گام به گام

    طرز تهیه دونات لقمه ای خانگی فوری و خوشمزه با ماست در 10 دقیقه

    طرز تهیه شیرینی حلقه ای خانگی ساده و راحت بدون جوش شیرین و فر + عکس مراحل

    طرز تهیه باقلوا تابه ای (بدون فر) خیلی راحت و خوشمزه در نیم ساعت + آموزش خمیر

    طرز تهیه کوکی تیرامیسو نرم و خوشمزه با شکر قهوه ای و نسکافه گام به گام

    طرز تهیه کیک با آرد نانوایی خیلی راحت و خوش طعم بدون فر و همزن برقی

    طرز تهیه کوکی شکلاتی ترکیه ای نرم و خوشمزه بدون کره با پیمانه لیوان

    طرز تهیه خاگینه گیس بافت ساده و پفی و خوش طعم با ماست و شربت بار

    طرز تهیه کیک نارنگی در قابلمه (بدون فر و همزن) خوش طعم با پف زیاد گام به گام

    طرز تهیه کوکی سیب و دارچین با عطر طعم بی نظیر و راحت در فر و تابه دو طرفه

    طرز تهیه قرابیه ارده نرم و لطیف با فر و بدون فر و همزن به روش خیلی ساده

    طرز تهیه پیراشکی مغزدار شکلاتی خیلی خوشمزه و ساده بدون فر و خمیرمایه

    2 دیدگاه مژگان 1 سال پیش درجه ۱۹۰ یا ۱۶۰؟ 3 پاسخ Author مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به  مژگان

    با 190 گرم کنید با 160 بپزید.

    3 پاسخ

    آخرین مطالب

    طرز تهیه دسر فیت و فان شکلاتی با بیسکویت پتی بور و موز شیک و مجلسی

    طرز تهیه کیک شکلاتی با کرمفیل و پف زیاد خوشمزه و مجلسی و ساده گام به گام

    طرز تهیه نان قلیفی (غلیفی) زابلی با پف عالی و طعم بی نظیر در تابه به روش سنتی

    طرز تهیه کدو حلوایی با عسل و دارچین فوق العاده خوش طعم و مجلسی و ساده

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی با مرغ خیلی خوشمزه و ساده + سس مخصوص

    طرز تهیه بورک تابه ای بدون گوشت و مرغ با ژامبون خوش طعم و راحت برای شام

    طرز تهیه سالاد مرغ و نخود خیلی ساده و سریع و خوش طعم + سس مخصوص

    منبع مطلب : parsiday.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید