شغل حضرت ابوالفضل
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
شغل حضرت ابوالفضل را از این سایت دریافت کنید.
شغل حضرت عباس
شغل حضرت عباس
شغل حضرت عباس شمایل حضرتعباس(ع) در اثر استادفرشچیان رونمایی میشود
در این اثر نفیس که فردا رونمایی خواهد شد، شمایلی از حضرت ابوالفضلالعباس (ع) با ابعاد 70در98 و با رنگ آکریلیک روی مقوا به تصویر کشیده شده است. به گزارش شبکه ایران، آخرین اثر ارزشمند استاد محمود فرشچیان با عنوان "پرچمدار حق" فردا مصادف با ششم محرم در موزه فرشچیان سعدآباد رونمایی میشود. این مراسم مراسم رونمایی از تابلوی "پرچمدار حق" قرار است در موزه اختصاصی آثار این هنرمند واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد رأس ساعت 30/13 به انجام رسد. همچنین در این مراسم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر، رئیس شبکه چهار سیما، هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع)، مدیر و جمعی از مسئولین موزهها و واحدهای مجموعه سعدآباد و رؤسای موزه آستان قدس رضوی حضور خواهند داشت. در این اثر نفیس شمایلی از حضرت ابوالفضل العباس (ع) با ابعاد 70در98 و با رنگ آکریلیک روی مقوا به تصویر کشیده شده است. گفتنی است خلق این اثر باشکوه که یک سال و نیم به طول انجامید، در شب هفدهم آبان مصادف با سالروز فرخنده ازدواج حضرت علی مرتضی (ع) و فاطمه زهرا (س) به پایان رسید و در روز یکشنبه 21 آذرماه مصادف با ششم محرم الحرام در موزه استاد فرشچیان سعدآباد رونمایی میشود.../ایران شغل حضرت عباس
کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع)
در این مجموعه نمونه هایی جدید و زیبا از کارت پستال های ولادت حضرت ابوالفضل (ع) را تماشا کنید . کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع) کارت پستال ولادت حضرت عباس (ع)
چهره حضرت عباس (ع) نورانی پخش می شود
تهیه کننده مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" طی تماسی با خبرگزاری مهر اعلام کرد برطبق مذاکرات انجام شده با جلوه های ویژه چهره حضرت عباس (ع) در مجموعه مختارنامه نورانی پخش می شود و این سریال کوتاه نمی شود. محمود فلاح تهیه کننده مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" طی تماسی به خبرنگار مهر گفت: طبق مذاکرات و جلساتی که داشتیم قرار شد با انجام کار جلوه های ویژه چهره حضرت ابوالفضل (ع) در سریال "مختارنامه" نورانی شود، به همین دلیل این سریال کوتاه نمی شود. همچنین حسن اسلامی مهر، رئیس مرکز سیمافیلم در گفتگویی اعلام کرده بود "تصاویر مربوط به چهره حضرت ابوالفضل (ع) در سریال مختارنامه حذف شد"، اما همین گفتگو بعد از چند ساعت تغییر و اعلام شد "چهره حضرت ابوالفضل (ع)همانند چهره معصومین در گذشته نمایش داده می شود." تاکنون ۱۰ قسمت از سریال "مختارنامه" از شبکه یک پخش شده است. در روزهای اخیر به دلیل واکنش های مختلف درباره این سریال خبرهای مختلفی در ارتباط با چگونگی نشان دادن چهره حضرت عباس (ع) شنیده شد. در این مدت مراجع مختلف نظرات متفاوتی را برای نشان دادن چهره حضرت عباس (ع) داشتند. آیت الله محمدعزالدین الحسینی زنجانی در این مورد در پاسخ به یک استفتاء اظهار داشتند: نشان دادن عظمت و شخصیت والای حضرت ابوالفضل العباس سلام الله علیه کما هو حقه، در قالب فیلم و دیگر هنرها ممکن نیست، اما دست اندرکاران فیلم سعی کنند که با استفاده از روایات اهل بیت علیهم السلام و تاریخ ...
آخرین نظر میرباقری درباره تصویر چهره حضرت عباس (ع) در مختارنامه
كارگردان مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» با بیان اینكه من هنوز تصمیمی مبنی بر حذف بخش های مربوط به حضرت ابوالفضل (ع) نگرفته ام، گفت: این امر مسأله ساده ای نیست و باید مدیریتش كنیم. باید شرایطی پیش بیاوریم كه ان شاءالله بتوانیم به بهترین شكل آن را منعكس كنیم داوود میرباقری در گفت وگو با فارس درباره آخرین تصمیمات گرفته شده پیرامون چگونگی به تصویر كشیدن چهره حضرت ابوالفضل (ع) گفت: این امر مسأله ساده ای نیست و باید مدیریتش كنیم. باید شرایطی پیش بیاوریم كه ان شاءالله بتوانیم به بهترین شكل آن را منعكس كنیم. وی ادامه داد: این بخش های سریال زحمتی است كه كشیده شده و نمی شود كه با به وجود آمدن یك جریان، كل آن را نادیده بگیریم. میرباقری در پاسخ به این سؤال كه آیا این بخش ها حدف خواهند شد؟ تصریح كرد: من چنین تصمیمی را تا به این لحظه نگرفته ام. كارگردان مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» همچنین درباره نورانی كردن چهره حضرت ابوالفضل (ع) نیز اظهار داشت: آن هم بحثی است و فعلاً یك گزینه هایی هست تا ببینیم مسیر بحث ها و جریان ها به چه سمتی پیش می رود. فعلا هم هفت الی هشت هفته به پخش بخش های مربوط به حضرت ابوالفضل (ع) مانده است. وی همچنین در پاسخ به این سؤال كه آیا از شیوه های جدید و نویی برای به تصویر كشیدن چهره حضرت ابوالفضل (ع) استفاده خواهید كرد؟ پاسخ داد: الآن من چیزی نمی توانم بگویم. در حال حاضر ما درگیر یك سری مباحث خیلی پیچیده هستیم و باید ببینیم ...
ویدیو مرتبط
به میدان رفتن حضرت عباس(ع)
زندگینامه حضرت ابوالفضل
زندگینامه ابوالفضل زندگینامه حضرت عباس عباس،فرزند علی و امّ البنین، در روز چهارم شعبان سال 26 هجری قمری در مدینه چشم به جهان گشود...
زندگینامه حضرت ابوالفضل
مجموعه: زندگینامه بزرگان دینی
عباس،فرزند علی و امّ البنین، در روز چهارم شعبان سال 26 هجری قمری در مدینه چشم به جهان گشود.مادرش فاطمه، دختر حزام بن خالد بود که نیاکانش همه از دلیر مردان عرب بوده و در شجاعت و دلیری در دنیای عرب مشهور بوده اند.
امام علی( ع ) ده سال پس از وفات حضرت فاطمه ، با امّ البنین ازدواج کرد. خواستگاری این ازدواج را برادرش عقیل انجام داد .
می گویند هنگام ورود امّ البنین به خانه علی (ع) امام حسن و حسین بیمار بودند و او از آنان پرستاری کرد تا خوب شدند.امّ البنین اجازه نمی داد که اورا فاطمه صدا کنندزیرا می ترسید یاد غم های فاطمه برای علی و فرزندانش زنده شود و باعث ناراحتی آنان شود .
ثمره ازدواج علی(ع) با فاطمه بنت حزام،چهار پسر به نام های عباس،عون ، جعفر و عثمان بود که بزرگترین آن ها عبّاس بود.فاطمه را به علت داشتن این چهارپسر،امّ البنین(مادر پسران) نامیده اند.امّ البنین آن چنان به امیرالمؤمنین وفادار بودکه پس از شهادت آن حضرت ، شوهر دیگری اختیارنکردبا آن که بیش از بیست سال پس از آن حضرت زنده بود .
وقتی عباس به دنیا آمد،امام علی(ع) در گوش او اذان و اقامه خواند،نام خدا و رسول را به گوش او خواند و نام او را عباس نهاد . امام گاه گاهی قنداق عباس را در آغوش می گرفت، بازوانش را می بوسید و گریه می کرد .روزی امّ البنین علّت این گریه را پرسید ؛ امام در جواب فرمود : این دست ها در راه کمک به حسین قطع خواهند شد .
عباس در خانه علی و در دامان مادری با ایمان و وفادار و در کنار حسن و حسین (ع) رشد کرد واز این خاندان پاک درس های بزرگ انسانیت، شهادت و صداقت آموخت .
روزی حضرت علی (ع) ، عباس خرد سال را در کنار خود نشاند و به او گفت : بگو یک . عباس گفت : یک . امام فرمود : بگو دو . عباس از گفتن خودداری کرد. وقتی امام علت را جویا شدجواب داد : شرم می کنم با زبانی که خدا را به یگانگی خوانده ام ، دو بگویم .
عباس نه تنها در قامت رشید بود،بلکه در خِرَد برتر و در جلوه های انسانی هم رشید بود.او به یقین می دانست که برای چه روز عظیمی ذخیره شده و می دانست که برای عاشورا به دنیا آمده است .
عباس در سنین دوازده تا چهارده سالگی،زمانی که علی ( ع ) با دشمنان درگیر بود،در برخی از جنگ ها شرکت داشته و با آن که زیاداجازه جهاد به اوداده نمی شد،ولی درهمان نوجوانی حریف قهرمانان نامی عرب بوده است:
در یکی از روزهای جنگ صفّین،نوجوانی نقابدار از سپاه علی (ع) به میدان آمد.ترس و دلهره سپاه معاویه رادربرگرفت.هر کس ازدیگری می پرسید این نوجوان کیست که این طورشجاعانه پابه میدان جنگ نهاده است ؟ از سپاه معاویه کسی جرأت نکرد پا به میدان بگذارد.معاویه به سردار نامی خود،ابن شعثاء،دستور داد تا به جنگ این نوجوان برود؛ ابن شعثاء در جواب گفت: مرا حریف ده هزار نفردرجنگ می دانند،چگونه مرا به جنگ با کودکی می فرستی؟بهتر است یکی ازپسرانم رابرای کشتن او بفرستیم.معاویه قبول کردو ابن شعثاء فرزند بزرگ خود را برای جنگ بااین نوجوان به میدان فرستاد.امّا او دریک چشم به هم زدن به دست این نوجوان کشته شد.ابن شعثاء فرزنددوم خودرا فرستاد،او نیز کشته شدو به این ترتیب هرهفت پسراو کشته شدندوخود اوبا عصبانیّت پا به میدان گذاشت وبه آن نوجوان دلاور گفت:تو پسران مرا کشتی ، به خدا قسم پدر و مادرت را به عزایت خواهم نشاند.ولی خوداونیزدرمدّت کوتاهی به پسرانش پیوست.همه با تعجّب به این نوجوان شجاع نگاه می کردند. امام(ع) اورا پیش خودخواندونقاب او را برداشت وپیشانی اورا بوسید.همه با تعجّب دیدند که او عباس پسر امیرالمؤمنین است.
پیشنهاد ویژه
امکانات ویژه هتل مد نظرتو اینجا مقایسه کن !
ازفرم سینه هات ناراضی و بی اعتماد به نفسی؟
تنها 3 گام برای خرید و فروش ارز دیجیتال
همچنین درجنگ صفین،زمانی که سپاه معاویه راه آب رابه روی امیرالمؤمنین و سپاهش بسته بودند؛امام (ع) جمعی رابه فرماندهی امام حسین (ع) جهت باز کردن راه فرستادکه عباس هم در آن جمع حاضر بوده و در رکاب برادرش جنگیده است .
عباس چهارده ساله بودکه پدرش درواقعه محراب خونین کوفه دررمضان سال چهلم هجری به شهادت رسید.او با چشمانی اشکبار و خاطری اندوهگین،شاهد دفن شبانه و پنهانی پدرش بوده است.او هرگز توصیه ای راکه پدرش در شب 21 ماه رمضان در آستانه شهادتش به عباس کرد ، از یاد نبرد . آری امام از او خواست که در عاشورا و در کربلا برادرش حسین را تنها نگذارد.
پس از شهادت امام علی (ع) عباس سال های تلخ امامت برادرش حسن (ع) را هم تجربه کرد.
سالهایی که حیله گری های معاویه و ستم های امویان اوج گرفته بود و بسیاری از یاران وفادار امام علی و امام حسن (ع)،از جمله حجر بن عدی و عمرو بن حمق به شهادت رسیدند.دورانی که وعّاظ در منبر ها معاویه را مدح و به علی (ع) ناسزا می گفتند .
وقتی امام حسن(ع) مسموم و شهید شد . عباس24 سال داشت.شهادت امام حسن بار دیگر بنی هاشم راسوگوار کرد عباس نیز به همراه خاندان پیامبر در غم واندوه ازدست دادن برادرش متأثّر و اندوهگین شد . عباس چند سال بعد از شهادت پدرش ، در سن هیجده سالگی با لُبابه دختر عبداللّه بن عبّاس ازدواج کرد . عبداللّه راوی حدیث و از شاگردان لایق و برجسته علی (ع) بود و لبابه در محیطی عرفانی و مذهبی تولدو رشد یافته بود.حاصل ازدواج عباس بالبابه دو فرزند به نامهای عبیداللّه و فضل بود.میگویند بعد از تولد فضل به عباس لقب ابوالفضل (پدر فضل ) دادند. امّا برخی دیگر عقیده دارند عباس به خاطر فضل بی پایانش به این لقب خوانده می شود .
عباس درهمه دوران زندگی اش،همراه برادرش امام حسین(ع) بود.او جوانی خودرا صرف خدمت به امام حسین (ع) کرد.او درمیان جوانان بنی هاشم شکوه و احترام خاصّی داشت و آنان مانند پروانه هایی برگرد شمع عباس حلقه ای از عشق و وفا به وجود آورده بودند.آنان حدودسی نفر بودند و در رکاب امام حسن و حسین (ع) همواره آماده شهادت و حماسه بودند .
پس از مرگ معاویه،هنگامی که حاکم مدینه امام حسین رابه دارالإماره دعوت کردتاپیام یزید را به او تسلیم نماید،عباس به همراه این سی نفردر بیرون ازدارالإماره حاضر بودندو ترس ازحضور آنان باعث شد که در آن روز هیچ خطری امام را تهدید نکند.
منم شنیدم ایشان بنا بوده اند.
شاید همان راه زراعت و باغداری رو پیدا باشن
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
ساقذیهسذشپسدص ص. ق صوصلسذییوذیدسسوسذی