این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    سوپ جو با خامه

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    سوپ جو با خامه را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه سوپ جو با خامه

    سوپ یکی از اولین و آسان‌ترین غذاهایی است که انسان تهیه آن را فرا گرفته است. انسانها پس از اینکه گوشت را با آب پختند، برای اینکه آب گوشت بو و طعمی بهتر بگیرد از سبزی‌های مختلفی استفاده کردند.

    قیمت استخراج مقاله از پایان نامه

    واکنش خزعلی به «مایا صباغ» مهمان جنجالی جملیه علم‌الهدی

    جعل نقشه‌های خلیج فارس و کردستان در تهران

    انتقاد شدید استاد علوی تهرانی از توهین غیرقابل تحمل علی اکبر رائفی پور به اهل بیت +صوت

    مجله خانواده آشپزی انواع آش و سوپ

    طرز تهیه سوپ جو با خامه

    سه شنبه، 13 شهریور 1397

    زمان مطالعه 1 دقیقه

    سوپ یکی از اولین و آسان‌ترین غذاهایی است که انسان تهیه آن را فرا گرفته است. انسانها پس از اینکه گوشت را با آب پختند، برای اینکه آب گوشت بو و طعمی بهتر بگیرد از سبزی‌های مختلفی استفاده کردند.

    ماده ی اصلی سوپ آب مرغ یا گوشتی است که طعم آن را فوق العاده می کند و هرکس می تواند با توجه به ذائقه ی خود از آب گوشت ،آب قلم ،آب مرغ ،آب پای مرغ و...که در قسمت اصول آشپزی طرز تهیه ی آنها موجود است استفاده کند.

    مواد لازم برای تهیه سوپ جو با خامه

    برای ۸-۷ نفر

    جو پوست کنده ۲ پیمانه(۳۶۰ گرم) روغن ۱ قاشق سوپخوری نمک به میزان لازم هویج،خرد شده ۱پیمانه آب مرغ ۵ پیمانه شیر ۱لیتر(۴ پیمانه) آرد ۴ قاشق سوپخوری کره ۱۰۰ گرم فلفل سیاه به میزان لازم آبلیموترش ۲-۳ قاشق سوپخوری خامه ۱ پیمانه

    مراحل ودستور پخت سوپ جو با خامه 

    جورا از یک روز قبل خیس کنید.

    آب جو را خالی کنید ودر قابلمه بزرگ با مقداری آب وروغن روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد ولعاب بیندازد.اواخر پخت،نمک اضافه کنید.

    هویج را همراه آب مرغ اضافه کنیدو بگذارید بپزد.

    شیر سرد را با آرد مخلوط کنید ودر قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گذاشته،مدام هم بزنید تا بجوشد.پس از چند جوش ،کره ،نمک وفلفل سیاه را بیافزایید.شیر را از روی حرارت بردارید وبه مواد اضافه کنید.حرارت را ملایم کنید وگاهی هم بزنید تا سوپ ۳۰-۲۰ دقیقه دیگر بجوشد.

    سوپ را بچشید ونمک آن را اندازه کنید.آبلیمو ترش وفلفل را اضافه کنید.

    خامه را داخل ظرف سرو بریزید واز سوپ داغ به تدریج به خامه اضافه کنید تا خامه با سوپ هم دما ومخلوط شود.

    پیشنهادسرآشپز:

    در صورت دلخواه پس از پخته شدن جو نیمی از آن را چرخ کنید وبه سوپ اضافه کنید.در این صورت آرد را حذف کنید.

    سوپ جو با قارچ

    در صورت تمایل ،داخل سوپ جو ،۲۰۰ گرم قارچ را ورقه ورقه کنید ودر ۲ قاشق سوپخوری کره و۱ قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده و اواخر پخت به سوپ اضافه کنید.

    سوپ جو

    از دستور سوپ جو با خامه شیر،آرد وخامه را حذف کنید و۳ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.بدیهی است به جای شیر باید از مرغ استفاده شود.

    پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

    خدمات تنظیم مقاله به فرمت مجله

    ترجمه تخصصی متن + ثبت سفارش

    پارافریز متون انگلیسی و فارسی

    Share Copy Link Twitter Facebook WhatsApp Telegram Email دیدگاه ها استخاره آنلاین فال حافظ آنلاین

    فال امروز پنجشنبه 06 بهمن

    فرهنگ و هنر مطالب بیشتر

    پیشنهادهای جذاب برای داشتن استایل پاییزی شیک برای خانم های با حجاب

    راهنمای ست کردن پافر های شیک/ پاییز و زمستان امسال از پوشیدن این مدل پافر ها غافل نشوید!

    کالکشن هیجان انگیز از برند مشهور/ طبیعت و فناوری الهام بخش جدید ترین فشن شو مک کوئین

    از سراسر وب مطالب بیشتر

    فال حافظ با تفسیر امروز سه شنبه 4 بهمن 1401/ توصیه های امروز حافظ به شما

    هزینه سابمیت مقاله

    دانلود آهنگ ماه قشنگم از علی لهراسبی

    آرام جعفری با میکاپ باکلاس و حجاب نصفه نیمه اش

    شکیرا، پیکه را تهدید کرد

    چهره معصوم ستاره سادات قطبی با حجاب زیبا و کاملش

    منبع مطلب : saednews.com

    آموزش سوپ جو با شیر و خامه همراه با عکس مرحله به مرحله

    سوپ جو با شیر و خامه،طرز تهیه سوپ جو، طرز تهیه سوپ جو با شیروخامه، چطوری سوپ درست کنیم؟، غذا برای شام،آموزش پخت سوپ جو،سوپ شیروخامه،درست کردن سوپ

    آشپزیغذاهای رژیمی

    آموزش سوپ جو با شیر و خامه همراه با عکس مرحله به مرحله

    شیما۲۲ آذر ۱۴۰۱۴۱

    خواندن این مطلب 3 دقیقه زمان میبرد

    سوپ و آش در فصل پاییز و زمستان طرفداران بسیاری دارد بخصوص غذا برای شام. این مدل سوپ جو باشیر و خامه بسیار ملین است برای افرادی که دچار سرماخوردگی هستند. سوپ جو بسیار ساده و به عنوان پیش غذا خیلی کاربرد دارد. در سوپ جو با شیر و خامه اگر مقداری کره و جعفری برای تزئین استفاده شود سوپ جو با شیر و خامه را لذیذتر می‌کند.

    با ما همراه باشید با طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه در اکالا بلاگ.

    مواد لازم برای تهیه سوپ جو با شیر و خامه:

    جو پوست‌کنده خشک :  ۲۰۰ گرمقارچ :  ۲۰۰ گرمهویج خردشده : ۲ عدد متوسطجعفری ساتوری شده : ۲ قاشق سوپ‌خوریخامه صبحانه : ۱۰۰ گرمشیر : ۱ لیترگوشت مرغ ریز شده : ۱۰۰ گرمآب‌لیمو ترش : ۲ قاشق سوپ‌خوریفلفل سفید : ۱ قاشق چای‌خورینمک : به میزان کم

    طرز تهیه سوپ جو با خامه و شیر

    با طرز تهیه این سوپ خوشمزه همراه ما باشید.

    مرحله ۱- خیس کردن جو و پختن مرغ

    جو را در قابلمه‌ای می‌ریزیم که فضای کافی برای مواد سوپ جو با شیروخامه داشته باشد، هویچ را اضافه می‌کنیم و تقریباً ۲۰ دقیقه می‌پزد (اگر کسی سوپ دوست نداشته باشد می‌تواند به‌جای شیر از آب مرغ استفاده کنید).

    مرغ را با یک عدد پیاز و هویج درسته اضافه می‌کنیم و از هیچ‌گونه ادویه‌ای استفاده نمی کینم که رنگ سوپ جو را عوض نکند شیر را به جو اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم بپزد و کامل مواد با شیر مغزپخت شود. نمک و فلفل سفید اضافه می‌کنیم. قارچ را خرد می‌کنیم و به سوپ اضافه می‌کنیم.

    مرحله ۳- خرد کردن سبزی و هویج و قارچ

    توجه داشته باشید جعفری را دقایق آخر به سوپ اضافه می‌کنیم حتی می‌توانیم بعدازاینکه سوپ جو با شیر و خامه آماده شد جعفری بریزیم تا کاملاً ویتامین c خودش را از دست ندهد.

    اگر دوست دارید بدانید رنگ سال ۱۴۰۲ چیست به مقاله آن مراجعه کنید.

    الان گوشت مرغ پخته‌شده و ریش‌ریش کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم، مواد باید حتماً سفید و بدون هیچ ادویه‌ای باشد. به این نکته دقت کنید که با اضافه کردن یک عدد هویج و پیاز داخل مرغ می‌توانید بوی زهم مرغ را بگیریم.

    مرحله ۴- ریختن جو پرک در قابلمه

    جو پرک خیس شده را در قابلمه برای تهیه سوپ می‌ریزیم.

    مرحله ۵- خرد کردن پیاز و تفت دادن آن

    در این مرحله پیاز را نگینی کرده و تفت می‌دهیم.

    مرحله ۶- اضافه کردن مواد خرد شده به پیاز

    وقتی مواد پخته شد مرغ را به مواد اضافه میکینم. در اینجا چند قاشق سوپ جو شیر و خامه در یک کاسه می‌ریزیم و با خامه مخلوط میکینم و به هم می‌زنیم و بعد مستقیم به سوپ اضافه میکینم.

    مرحله ۷- اضافه کردن آب مرغ و مرغ ریش ریش شده به بقیه مواد

    این باعث می‌شود شک خیلی خوبی به خامه داده شود که خامه داخل سوپ بریده‌بریده نشود و حتی اگر مدت ۳۰ دقیقه خامه روی حرارت باشد هیچ اتفاقی نمی‌افتد و بریده‌بریده نمی‌شود و بعد آماده شدن جعفری را اضافه میکینم؛

    طرز تهیه سوپ شیر

    و همین‌طور می‌توانید سوپ جو شیر و خامه لذیذ را با نون تست میل کنید.

    مرحله ۸- اضافه کردن جعفری و شیر به مواد

    و در نهایت بعد از چند قل زدن و جوشیدن شیر زیر سوپ جو را خاموش کرده و با خامه سرو نمایید.

    این بود طرز تهیه سوپ جو با خامه و شیر از انواع سوپ خوشمزه و خانگی.

    نکاتی در مورد سوپ جو:

    منبع مطلب : blog.okala.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید