این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    سوهان خانگی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    سوهان خانگی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی قم

    طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی قم سوهان یکی از انواع شیرینی ها سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود

    طرز تهیه نان کنجدی خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

    طرز تهیه نان کنجدی نان کنجدی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که برای صبحانه یا عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

    طرز تهیه کلوچه تابه ای خوشمزه و فوری به روش بازاری

    طرز تهیه کلوچه تابه ای کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به …

    طرز تهیه کیک سیب موز خوشمزه و ساده به روش خانگی

    طرز تهیه کیک سیب موز کیک سیب موز یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

    طرز تهیه سوهان

    سوهان یکی از انواع شیرینی ها سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که معمولا به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای سرو می شود از سوغاتی های بسیار معروف شهر قم است، برای مشاهده آموزش طرز تهیه سوهان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه سوهان کنجدی ساده خوشمزه و مخصوص در خانه

    سوهان کنجدی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم سوهان

    آرد جوانه گندم ۲ قاشق سوپخوری

    آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری

    شکر ۲۱۰ گرم کره ۱۶۰ گرم عسل ۲ قاشق غذاخوری

    بادکا ۱٫۵ قاشق غذاخوری

    گلاب ½ پیمانه

    زعفران دم نکرده ½ قاشق چایخوری

    هل ½ قاشق چایخوری

    دستور تهیه سوهان

    مرحله اول

    برای تهیه سوهان سنتی ابتدا یک فویل را روی میز قرار می دهیم و روی آن را با استفاده از قلمو و کمی روغن کاملا چرب می کنیم. آردجوانه گندم را به همراه آرد سفید داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم.

    مرحله دوم

    سپس مواد را مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.سپس حرارت را ملایم می کنیم و گلاب و شکر را به آردها می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا جوش بزند و کره را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مجددا به جوش بیاید.

    مرحله سوم

    سپس عسل را به همراه گلوکز، هل و زعفران دم نشده را اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه به طور مداوم به هم زدن ادامه می دهیم.چون نبابد به روغن بیافتد برای همین از هم زدن دست نمی کشیم.

    طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

    سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در عید نوروز استفاده می شود

    مرحله چهارم

    پس از گذشت زمان گفته شده مواد را با قاشق تست می کنیم اگر کمی سفت شده بود به طوری که به راحتی از قابلمه جدا می شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را روی فویل چرب شده به صورت پخش می ریزیم.

    مرحله پنجم

    اگر تمایل داشتید روی آن پسته یا بادام می ریزیم (می توانید در آخر پخت مغزیجات را داخل خود مایه سوهان بریزید) و گوشتکوب را چرب می کنیم و روی مایه سوهان می کوبیم و صبر می کنیم تا سوهان سرد شود.نوش جان

    نکات طرز تهیه سوهان

    روش تهیه بادکا در منزل

    بادکا یا گلوکز مایع را می توانیم به صورت آماده از فروشگاه های لوزام قنادی تهیه کنیم. البته برای راحتی کار و صرفه جویی در هزینه ها می توانیم گلوکز را به سادگی در منزل درست کنیم. برای مشاهده آموزش طرز تهیه گلوکز مایه در منزل روی لینک زیر کلیک نمایید.

    طرز تهیه گلوکز مایع خانگی به روش بازاری برای انواع شیرینی

    گلوکز یکی از انواع مواد پر مصرف در صنایع شیرینی پزی است که در تهیه انواع شیرینی ها و شربت های مخصوص …

    آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 خرداد 1400

    منبع :banooye_ashpazkhone

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

    مطالب جدید

    طرز تهیه نان پیتا خوشمزه و خانگی به روش سنتی ترکیه ای

    طرز تهیه بسبوسه شیر خشک خوشمزه به روش عربی

    طرز تهیه کرپ ساده و خوشمزه صبحانه به روش اصیل فرانسوی

    طرز تهیه شیرینی تاتلیسی بادامی خوشمزه به روش ترکیه ای

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه و مخصوص با عسل به سبک سنتی قم

    آموزش سوهان عسلی، طرز تهیه سوهان خانگی با عسل؛ دستور تهیه سوهان قم و نکات مهم و فوت و فن طرز درست کردن سوهان و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی های ایرانی و خارجی را در سلام دنیا ببینید.

    طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه و مخصوص با عسل به سبک سنتی قم

    ساغر اکبری 1 سال پیش

    سوهان، یکی از خوشمزه ترین شیرین های ایرانی که در کل دنیا هم طرفدارانی دارد. طرز تهیه سوهان عسلی خانگی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی قم را در سلام دنیا به شما آموزش دهیم.

    سوهان یکی از شیرینی های ایرانی است که سوغات شهر قم محسوب می شود و اصالتی قمی دارد. سوهان ترکیبی مقوی چرب و شیرین است که در آن انواع مغز آجیل هم استفاده می شود و به این دلیل این شیرینی کالری بالایی دارد. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه سوهان را به شما آموزش دهیم.

    مواد لازم برای سوهان

    کره 160 گرم شکر 210 گرم

    آرد جوانه گندم 2 قاشق غذا خوری

    آرد سفید 1 قاشق غذا خوری

    عسل 2 قاشق غذا خوری

    بادکا 1/5 قاشق غذا خوری

    پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

    زعفران سابیده 1/2 قاشق چایخوری

    گلاب 1/2 پیمانه

    پسته برای تزئین به میزان لازم

    دستور پخت سوهان

    طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه اصل قم

    مرحله اول تفت دادن آرد: ابتدا آرد جوانه گندم و آرد سفید را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

    مرحله دوم: افزودن عسل، شکر و گلاب

    حالا عسل، شکر و گلاب، پودر هل را به آرد تفت خورده می افزاییم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا جوش بزند.

    مرحله سوم: افزوده کره

    کره را به مواد می افزاییم تا کاملا جوش بخورد.

    مرحله چهارم: افزودن گلوکز

    حالا گلوکز و زعفران دم نشده را به مواد می افزاییم و به مدت 30 دقیقه مدام مخلوط می کنیم تا مواد به روغن نیفتد.

    مرحله پنجم: برداشتن از روی حرارت

    بعد از گذشت زمان گفته شده اگر مواد خوب سفت شده بود و به راحتی از قابلمه جدا می شد سوهان را از روی حرارت بردارید.

    مرحله ششم: ریختن مواد سوهان روی فویل

    یک تکه فویل را با کمی روغن چرب می کنیم و مواد سوهان را روی فویل منتقل می کنیم.

    مرحله آخر: افزودن مغز پسته

    حالا مغز پسته را روی سوهان ریخته و با یک گوشت کوب چرب شده به مواد سوهان شکل می دهیم، زمانی که سرد شده در ظرف مناسبی چیده و در کنار چای نوش جان کنید.

    نکات مهم و فوت و فن طرز درست کردن سوهان

    گلوکز و بادکا را به راحتی می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

    حتما از مواد اولیه با کیفیت جهت تهیه این شیرینی استفاده کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.

    میزان هل را می توانید بیشتر یا کمتر کنید.

    منبع مطلب : salamdonya.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید