دکتر نادر انقطاع
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
دکتر نادر انقطاع را از این سایت دریافت کنید.
نادر انقطاع
نادر انقطاع
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
نادر انقطاع
در دسامبر ۲۰۱۰
زادهٔ ۱۶ مهر ۱۳۳۴ (۶۷ سال)
تهران، ایران
محل زندگی ایالات متحده آمریکا
محل تحصیل دانشگاه تهران، مؤسسه فناوری کالیفرنیا
شناختهشده برای تحقیقاتش در زمینه الکترومغناطیس، فراماده و نانو فناوری
خویشاوندان ناصر انقطاع (برادر)[۱]
نادر انقطاع (زاده ۱۶ مهر ۱۳۳۴ در تهران) دانشمند ایرانی-آمریکایی است. او استاد ندویل رمسی در دانشگاه پنسیلوانیا است و با دانشکدههای مهندسی برق و سامانهها، مهندسی پزشکی، فیزیک و ستارهشناسی همکاری دارد.نادر انقطاع از پیشتازان نانوفناوری در جهان بهشمار میآید. پژوهشهای او در زمینه فراماده و نقش نور در نانوفناوری، بر رشتههای بسیاری از ستارهشناسی و علوم رایانه گرفته تا پزشکی و فنون ارتباطات تأثیر گذاشتهاست. او در زمینههای متامواد، اپتیک تبدیل، اپتیک پلاسما، نانوفوتونیک، فوتونیک گرافین، نانومواد، اپتیک نانوسکیل، نانو آنتنها، و آنتنهای مینیاتوری پژوهشهایی انجام دادهاست.
تحصیلات[ویرایش]
نادر انقطاع کارشناسی خود را از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد و دکترای خود را از مؤسسه فناوری کالیفرنیا دریافت کرد. او از سال ۱۳۵۷ به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد.[۲]
افتخارات[ویرایش]
نادر انقطاع استاد دانشگاه پنسیلوانیا در زمینه الکترومغناطیس، موفق به دریافت مدال طلای جامعه بینالمللی حرفهای در اپتیک و فوتونیک کاربردی (اسپای) در سال ۲۰۱۵ شد. این مدال که در گذشته توسط چارلز هارد تاونز (پدر لیزر) در سال ۱۹۶۴ و چارلز کائو («پدرخواندهٔ پهنای باند» «پدر فیبر نوری» یا «پدر ارتباطات با فیبر نوری») در سال ۲۰۰۹ کسب شدهاست بالاترین نشان اهدایی اسپای است.[۲]
جوایز[ویرایش]
جایزه پژوهشگر جوان بنیاد علوم ملی ایالات متحده آمریکا (۱۹۸۹)
فلوی مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک، (۱۹۹۶)
جایزه جرج هیلمیر برای پژوهش برتر (۲۰۰۸)
جایزه الکترومغناطیس مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک، (۲۰۱۲)
مدال طلای بالتازار ون در پل اتحادیه جهانی علوم رادیویی، (۲۰۱۴)
مدال طلای انجمن بینالمللی اپتیک و فوتونیک (۲۰۱۵)[۳][۴]
مدال مؤسسه فیزیک اسحاق نیوتن به علت پژوهش در زمینه الکترومغناطیس، فراماده و نانوفناوری (۲۰۲۰)[۲]
جایزه بنجامین فرانکلین (۲۰۲۳)
پانویس[ویرایش]
↑ «دکتر نادر انقطاع؛ از چهار راه عزیزخان در تهران تا عالیترین رتبه علمی در دانشگاه پنسیلوانیا». . ۲۰۱۵-۱۱-۲۱. دریافتشده در ۲۰۲۰-۱۱-۰۳.
↑ پرش به بالا به:
۲٫۰ ۲٫۱ ۲٫۲ «نادر انقطاع، دانشمند ایرانی-آمریکایی، برنده جایزه فیزیک ایزاک نیوتن شد». . ۱۲ آبان ۱۳۹۹.
↑ «SPIE announces 2015 award winners». . دریافتشده در ۲۰۲۰-۱۱-۰۲.
↑ «استاد ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا، برنده عالیترین جایزه اپتیک جهان شد». . ۳ مهر ۱۳۹۴. دریافتشده در ۲۰۲۰-۱۱-۰۲.
پیوند به بیرون[ویرایش]
نادر انقطاع، فیزیکدان ایرانی-آمریکایی و پیشگام فناوری نانو _ به عبارت دیگر در یوتیوب (۲۷ مهر ۱۴۰۰)
«چمدان: 'من خودم را آمریکایی - ایرانی میدانم'». بیبیسی. ۵ دسامبر ۲۰۱۳. دریافتشده در ۲۳ اوت ۲۰۱۴.
نادر انقطاع، دانشمند ایرانی-آمریکایی، برنده مدال بنجامین فرانکلین شد. ایران اینترنشال . ۲۵ ژانویه ۲۰۲۳
نهفتن
دادههای کتابخانهای
عمومی
ISNI 1اُرکید 1ویاف 1ورلدکت
کتابخانههای ملی
فرانسه (دادهها)اسرائیلایالات متحده آمریکاجمهوری چک
سایر سوداک (فرانسه) 1
این یک مقالهٔ خرد یک دانشمند است. میتوانید با گسترش آن به ویکیپدیا کمک کنید.
ردهها: استادان دانشگاه پنسیلوانیااستادان دانشگاه دور از وطن اهل ایراناعضای انجمن پیشبرد علوم آمریکااعضای انجمن فیزیک آمریکااعضای پیوسته انجمن مهندسان برق و الکترونیکافراد آمریکایی ایرانیتبارافراد زندهاهالی تهراندانشمندان اهل ایالات متحده آمریکادانشآموختگان انستیتوی فناوری کالیفرنیادانشآموختگان دانشکده فنی دانشگاه تهراندریافتکنندگان جایزه گوگنهایمزادگان ۱۳۳۴زادگان ۱۹۵۵ (میلادی)مهندسان اهل ایالات متحده آمریکامهندسان اهل ایرانمهندسان برق اهل ایرانمهندسان سده ۲۱ (میلادی) اهل ایالات متحده آمریکا
پروفسور انقطاع؛ یکی از شانسهای جایزه نوبل
دکتر نادر انقطاع (برق 56)، دانشمند برجسته ایرانی و استاد نامآور دانشگاه پنسیلوانیا به واسطه تحقیقات گسترده خود در زمینه نانوتکنولوژی و الکترومغناطیس، یکی از شانسهای جایزه نوبل است.
1399/05/29 در ساعت 14:10:00
پروفسور انقطاع؛ یکی از شانسهای جایزه نوبل
دکتر نادر انقطاع (برق 56)، دانشمند برجسته ایرانی و استاد نامآور دانشگاه پنسیلوانیا به واسطه تحقیقات گسترده خود در زمینه نانوتکنولوژی و الکترومغناطیس، یکی از شانسهای جایزه نوبل است.
پایگاه اطلاع رسانی کانون فنی:
دکتر نادر انقطاع (برق 56)، فارغالتحصیل مهندسی برق دانشکده فنی در سال 1356، دانشمند برجسته ایرانی و استاد نامآور دانشگاه پنسیلوانیا به واسطه تحقیقات گسترده خود در زمینه نانوتکنولوژی و الکترومغناطیس، یکی از شانسهای جایزه نوبل است. گو اینکه پارامترهای مهمی برای انتخاب یک دانشمند به عنوان برنده جایزه نوبل وجود دارد.
وی در بزرگداشت هفتادمین سالگرد تاسیس دانشکده فنی، از سوی کانون، جزو 70 فارغالتحصیل برگزیده این دانشکده معرفی شد.
دکتر نادر انقطاع متولد 25 مهر 1334، ۸ اکتبر ۱۹۵۵، در تهران است. این استاد مهندسی برق، سیستمها و مهندسی زیستی دانشگاه پنسیلوانیا، پس از اخذ مدرک کارشناسی از دانشکده فنی دانشگاه تهران، در سال ۱۹۷۸ به ایالات متحده مهاجرت کرد و مدارک کارشناسیارشد و دکتری خود را از دانشگاه فناوری کالیفرنیا (Coltech) اخذ کرد. پروفسور انقطاع یکی از مهمترین شخصیتهای علمی جهان در زمینه فرامواد (متامتریال) است که ترکیبی از فیزیک، مهندسی و نانوفناوری برای خمش و دستکاری امواج به شیوهای است که مواد طبیعی قادر به آن نیستند.
نادر انقطاع از پیشتازان رشته نانوتکنولوژی در جهان محسوب میشود. تحقیقات او در زمینه متامواد و نقش نور در نانوتکنولوژی، بر رشتههای متعددی از نجوم و علوم کامپیوتر گرفته تا پزشکی و فنون ارتباطات تاثیر گذاشته است.
در سال 2006، پروفسور انقطاع و همكاران وی در دانشگاه پنسیلوانیا، شیوهای را پیشنهاد كردهاند كه با استفاده از آن می توان با فناوریهای موجود، اجسام را تا حد زیادی غیرقابل رویت كرد. این یافته میتواند ایده نامرئی كردن اشیاء را كه تا چندی پیش تنها در سطح داستانهای علمی- تخیلی مطرح بود تا حد زیادی عملی كند. به اعتقاد فیزیكدانان این روش كاربردهای متعددی در مخفی كردن و استتار اجسام خواهد داشت. از این فناوری همچنین میتوان در زمینههای دیگر نظیر تولید موادی كه از برق زدن و درخشش اجسام جلوگیری میكنند استفاده كرد. یك كاربرد دیگر این روش نامرئی كردن ماهوارهها در فضاست. به موجب این دستاورد نام این استاد ایرانی در فهرست 50 شخصیت برتر علم و فناوری دنیا برگزیده مجله علمی “Scientific American” قرار گرفت.
دکتر نادر انقطاع در سال ۲۰۱۵، موفق به دریافت مدال طلای spie (جامعه بینالمللی حرفهای در اپتیک و فوتونیک کاربردی) شد. از جمله چهرههای مهمی که برنده این جایزه که بالاترین نشان اهدایی spie است، شدهاند میتوان به چارلز هارد تاونز، پدر لیزر و چارلز کائو، پدر ارتباطات با فیبر نوری، اشاره کرد.
وی در17 آگوست 2014 در سمیناری در پکن با حضور بزرگان اتحادیه بینالمللی علوم رادیویی (URSI) و نانو موفق به دریافت مدال طلای «بالتازار ون در پول» شد.
وی همچنین در سال ۲۰۱۲ موفق به دریافت جایزه الکترومغناطیس ieee شد. از جمله افتخارات دیگر دکتر انقطاع جایزه جرج هیلمیر برای تحقیق برتر در سال ۲۰۰۸ و جایزه محقق جوان بنیاد علوم ملی ایالات متحده در سال ۱۹۸۹ است.
او همچنین عضو انجمن فیزیک امریکا، انجمن اپتیک آمریکا، جامعه امریکایی علوم پیشرفته و انجمن بینالمللی مهندسی اپتیک است.
مجله Mainline_Today اخیرا مصاحبهای با دکتر انقطاع انجام داده که شرح آن را میتوانید در این نشانی https://mainlinetoday.com/life-style/berwyns-nader-engheta-is-a-pioneer-in-the-field-of-metamaterials/ بخوانید.
کانون خانواده فنی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟