دکتر محمد دادکان
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
دکتر محمد دادکان را از این سایت دریافت کنید.
محمد دادکان
محمد دادکان
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
محمد دادگانمحمد دادکان شناسنامه
نام کامل محمد حسین دادکانزادروز ۱۵ آبان ۱۳۳۳۲ فوریهٔ ۱۹۵۵ (۶۸ سال)[۱]
زادگاه تهران، ایراناطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی بازنشستهپُست مدافعباشگاههای حرفهای
سالها باشگاهها بازی (گل)۱۳۵۴ ۱۳۵۴–۱۳۶۱ بوتان پرسپولیس تیم ملی جوانان ایران ایران ۶ (۰)
راست: همایون بهزادی - فرامرز ظلی - مهدی مناجاتی - محمد دادگان در ۲۰۱۲
محمدحسین دادکان (زادهٔ ۱۵ آبان ۱۳۳۳ تهران) معروف به محمد دادکان، بازیکن بازنشسته تیم ملی فوتبال ایران و همچنین رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ایران میباشد. او اکنون استاد گروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی میباشد. همچنین مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور ورزش نیز بودهاست.[۲] در زمان مدیریت او بهترین وضعیت تیم ملی فوتبال ایران رقم خورد و ایران در ردهبندی ۱۵ جهان قرار گرفت. وی فرزند "مصطفی دادکان" از لوطیهای تهران در دوره محمدرضا شاه پهلوی است.[۳] دادکان دارای مدرک لیسانس ادبیات فارسی از مجتمع آموزشی دانشگاه تهران و مدرک دکترای رشته فیزیولوژی ورزش از دانشگاه تربیت مدرس است. وی معاون پیشین ورزش دانشگاه آزاد اسلامی نیز بودهاست.سوابق مدیریتی - ورزشی[ویرایش]
مشاور وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی
مشاور وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران
نائب رئیس فدراسیون فوتبال ایران
رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران
رئیس فدراسیون فوتبال ایران
رئیس بخش تربیت بدنی وزارت امور خارجه ایران
سرپرست تیمهای فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی
مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی
معاون ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی
عضو هیئت رئیسه کنفدراسیون فوتبال آسیا
عضو کمیته لیگ حرفهای کنفدراسیون فوتبال آسیا
سوابق ورزشی[ویرایش]
وی به عنوان بازیکن، ۱۰۱ بار برای تیم پرسپولیس به میدان رفتهاست و در این مدت در پست مدافع ۲ گل برای تیمش به ثمر رساند. وی در طول بازیگری حتی یک کارت هم نگرفت. او در ۱۷ دی ۱۳۶۱ در بازی بین پرسپولیس و تاج تهران برای همیشه از بازیکنی فوتبال خداحافظی کرد.
کارنامه مدیریت[ویرایش]
در ۲۲ شهریور ۱۳۸۱ با رأی قاطع اعضای مجمع فدراسیون فوتبال محمد دادکان به عنوان بیست و سومین رئیس فدراسیون فوتبال ایران انتخاب شد. از ۲۴ نفری که تاکنون ریاست این فدراسیون را بر عهده داشتهاند. دوره ریاست او بر فدراسیون فوتبال (شهریور ۱۳۸۱ تا تیر ۱۳۸۵) یکی از پر سر و صداترین دورههای فدراسیون فوتبال ایران در طول تاریخ بودهاست. دادکان با جذب اسپانسر و همچنین کمکهای دوستان بازاریاش وضع مالی فدراسیون فوتبال را سر و سامان بخشید. انتصاب همایون شاهرخی به عنوان سرمربی تیم ملی یکی از اولین اقدامات او بود. او مقابل فشارهای رسانههای در برابر این اقدام مقاومت کرد تا اینکه در نهایت با توصیه و فشار سازمان تربیت بدنی در پاییز ۱۳۸۳ برانکو ایوانکوویچ را دوباره به تیم ملی بازگرداند. تیم ملی در دوره ریاست دادکان به راحتی به جام جهانی ۲۰۰۶ رفت و در جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ نیز به مقام سوم رسید. دادکان در آن سالها بسیاری از اولینها را رقم زد که از جمله آن صعود مستقیم و بدون دردسر تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان و به دست آوردن بالاترین رتبه ایران در ردهبندی فیفا در طول تاریخ میتوان اشاره کرد که در آن دوره ایران تیم پانزدهم جهان بود. فدراسیون دادکان در آن سالها شاهد ان بود که علی کریمی و مهدی مهدویکیا به عنوان بهترینهای آسیا انتخاب شدند و این اتفاقها برای فوتبال ایران آخرین بود. دادکان در دوران مدیریت خود با برندهای مطرحی از جمله پوما و ایرانول برای تهیه البسه و حامی مالی قرارداد امضا کرد.
حاشیهها و نظرها[ویرایش]
در مورد حذف تیم ملی امید از المپیک ۲۰۱۲ گفت:
من متاسفم که میگویند مهدی تاج خاک خورده فوتبال است. او کدام خاک را در کدام فوتبال خورده؟ خاک خورده فوتبال امثال مناجاتیها هستند. اتفاقاً در این فدراسیون، کفاشیان از خیلی از همکارانش جلوتر است. او را آوردند وگرنه نمیخواست به فوتبال بیاید. آقای علیآبادی باید بیاید جواب مردم را بدهد. خیانتی که او به فوتبال کرد را هیچکس نکرد! میخواست خودش رئیس فدراسیون شود فیفا نگذاشت، رفت کفاشیان را آورد تا خودش همهکاره باشد! ما نباید دنبال مقصر باشیم. مقصر سیاسیونی هستند که وجاهت ورزشی ندارند. بگذارید مردم حرف بزنند. البته اینها سیاسی نیستند سیاهکارهستند![۴]
افتخار به دریافت نشان لیاقت از محمد خاتمی
در ۱۵ دی ۱۳۸۸ و در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم، دادگان در برنامه ۹۰ ضمن انتقاد از مدیریت محمد علیآبادی گفت:
من سه افتخار در ورزش دارم که خواستهام روی سنگ قبر من هم بنویسند. اول کسب لوح لیاقت مدیریت از دست آقای خاتمی. دوم صعود تیم ملی به جام جهانی و سوم اخراج از فدراسیون فوتبال به دست محمد علیآبادی.» این سخنان دادگان با توجه به شرایط ویژه سال ۱۳۸۸ و اعتراض عمده اصلاح طلبان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری، بازتاب زیادی در رسانهها داشت.[۵]
گزینه احتمالی وزارت ورزش و جوانان
چند روز بعد از اتمام انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ و پیروزی حسن روحانی، خبرگزاریهای ایران از او و سعید فائقی و چند تن دیگر به عنوان اصلیترین گزینههای تصدی وزارت ورزش و جوانان نام بردند.[۶] اما نهایتاً مسعود سلطانی فر به مجلس معرفی شد که نتوانست رأی اعتماد بگیرد. پس از سلطانی فر، رضا صالحی امیری، وزیر پیشنهادی بعدی نیز رأی اعتماد نگرفت. پس از رأی عدم اعتماد مجلس به صالحی امیری و معرفی محمد شریعتمداری به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان، از دادگان به عنوان یکی از گزینههای اصلی برای تصدی وزارت ورزش و جوانان یاد میشد که سرانجام به دلیل توصیه برخی از نمایندگان مجلس به روحانی مبنی بر عدم رأی اعتماد به دادگان بجای ایشان سجادی به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی که نامبرده نیز رأی اعتماد نگرفت و سرانجام محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان دولت یازدهم گردید.
امضا کنید: کارزار مطالبه بازگشت دکتر محمد دادکان به ریاست فدراسیون فوتبال
ما مردم و اهالی فوتبال و ورزش خواهان بازگشت دکتر محمد دادکان به عرصه ورزش و فدراسون فوتبال برای رونق و پیشرفت فوتبال کشور هستیم. لذا خواهشمندیم پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام دهید و مقدمات حضور دکتر دادکان را فراهم کنید.
◻️ ذهن مسموم، قاتل دختران معصوم
◻️ درخواست رفع فیلتر تلگرام
◻️ درخواست تحقیق و تفحص از فولاد خوزستان
#بازگشت_محمد_دادکان
مطالبه بازگشت دکتر محمد دادکان به ریاست فدراسیون فوتبال
جناب آقای سجادیوزیر محتر ورزش و جوانانبا سلام
ما مردم و اهالی فوتبال و ورزش خواهان بازگشت دکتر محمد دادکان به عرصه ورزش و فدراسون فوتبال برای رونق و پیشرفت فوتبال کشور هستیم. لذا خواهشمندیم پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام دهید و مقدمات حضور دکتر دادکان را فراهم کنید.
به امید پیشرفت فوتبال ایران در عرصه باشگاهی و ملی
• شروع کارزار: ٠٢ اسفند ١٤٠٠• پایان کارزار: ٠٢ ارديبهشت ١٤٠١• از طرف: آحاد ورزش دوستان• هشتگ رسمی: #بازگشت_محمد_دادکان• نویسنده: سید مهدی طاهریمنش• لینک کارزار:زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.
امضاها نظرات پیگیریها کارزارهای موفق
امضاکنندگان: ۹ نفر
محمدرضا فخار جم این کارزار را امضا کرد.
مهدی محمدی رضا احدی رضا سامانی عباس اخوان منصور مقیمی مسعود احمدی محمدرضا فخار جم پیام عبدالهی جعفر جاغوری
این کارزارها را هم حمایت کنید:
ذهن مسموم، قاتل دختران معصوم
۱۳۴۷۴ امضا
درخواست افزایش سرعت اینترنت کشور با شکستن انحصار مخابرات
۱۵۵۶۹ امضا
درخواست جلوگیری از تغییر ساعت در روز اول فروردین و حمایت از مصوبه مجلس
۱۳۷ امضا
درخواست جلوگیری از تخریب کوه باستانی چاغ کفتار علویجه
۵۳۳ امضا
درخواست عزل رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی
۲۲۶ امضا
درخواست تعیین سقف دریافت کمیسیون ۱۰ درصدی از رانندگان اینترنتی
۴۴۶ امضا
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟