دستور پخت کماچ سهن
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
دستور پخت کماچ سهن را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی کرمانی نرم و خوشمزه در فر
کماچ سهن یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که مخصوص استان کرمان می باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه کماچ سهن نرم و خوشمزه در فر را به شما آموزش خواهیم داد
طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی کرمانی نرم و خوشمزه در فر
طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی کرمانی نرم و خوشمزه در فر دستور پخت کماچ سهن
مواد لازم برای تهیه کماچ کرمانی
سهن ۳۰۰ گرم آرد گندم ۲۵۰ گرم
مایه خمیر ترش ۱ ق چای خ
ادویه کماچ پودر شده ۱ ق چای خ
شکر (نرم و دانه ریز) ۱/۴ ق چای خ
گلرنگ (پودر شده) ۱ ق چای خ
روغن حیوانی ذوب شده ۱۰۰ گرم
پودر قند مقداری برای تزیین
پودر پسته مقداری برای تزیین
مواد لازم برای مواد میانی کماچ سهن کرمانی
خرما (بدون هسته و چرخ شده) ۴۰۰ گرم
کره (ذوب شده) ۶۰ گرم
مغز گردو (خرد شده) ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ ق چای خ
پودر دارچین ۱ ق چای خ
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی ساده و خوشمزه و مجلسی بدون فر
شیرینی زنجبیلی یکی از شیرینی های پر طرفدار نوروزی می باشد که طعم و مزه زنجبیل آن بسیار محسوس و خوشمزه می باشد این …
طرز تهیه کماچ سهن نرم و خوشمزه در فر
مرحله اول: تهیه ادویه کماچ
ابتدا ادویه کماج را باید تهیه کنیم برای این کار باید ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره سبز، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دانه رازیانه، ۱ قاشق چایخوری پودر سیاه دانه، ۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه، ۱ قاشق چایخوری پودر گلرنگ میباشد را با هم خوب ترکیب کنید تا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله دوم: تهیه خمیر کماچ
در ظرفی با عمق مناسب سهن، آرد گندم، گلرنگ، مایه خمیر ترش، ادویه کماچ، شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد سپس روی ظرف را بپوشانید و بمدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
برای تهیه مواد میانی کره ذوب شده را داخل کاسه ریخته و به آن خرمای چرخ شده و هل و دارچین و مغز گردو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست مخلوط شوند.
مرحله چهارم: تهیه خمیر کماچ
داخل سینی مورد نظر آرد بپاشید سپس نیمی از خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید سپس مواد میانی را به طور یکدست روی خمیر پخش کنید و نیمی دیگر خمیر را روی مواد میانی قرار دهید سپس به صورت لوزی با چاقو برش بزنید و روی شیرینی کماچ کره ذوب شده بریزید.
مرحله پنجم: پخت کماچ سهن کرمانی
فر را از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید سپس سینی فر را به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۶۰ قرار دهید تا شیرینی پخته شود سپس بعد از خنک شدن روی شیرینی را با پودر پسته یا پودر قند تزئین کنید. نوش جان
طرز تهیه شیرینی کلمپه خرمایی خوشمزه کرمان به روش قنادی ها
شیرینی کلمپه کرمان یا کلمبه یکی از معروف ترین شیرینی های استان کرمان است و به عنوان یکی از سوغات پر طرفدار …
نکات کلیدی در تهیه کماچ سهن کرمانی
پودر گلرنگ را می توانید از عطاری ها تهیه کنید در واقع به آن زعفران تقلبی نیز گفته می شود و به جای زعفران در غذاها استفاده می شود.
می توانید این شیرینی مقوی را داخل تابه به روی گاز نیز تهیه کنید.
می توانید به اندازه گردو از خمیر بردارید و از مواد میانی داخلش گذاشته و داخل روغن سرخ کنید.
همچنین ببینید
طرز تهیه شیرینی مشهدی یا مربایی خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی ها
طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی ها
طرز تهیه شیرینی پنجره ای خانگی خوشمزه به سبک قنادی ها مرحله به مرحله
4.2 (83.64%) 11 votes
مطالب مرتبط
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده
طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر
طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز
طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل
طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز
طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی
طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل
طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ خیلی راحت و ساده ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند و روغن مایع در خانه گام به گام
0 دیدگاه
آخرین مطالب
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده
طرز تهیه کباب نخجوان سریع و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر
طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز
شام شب عید چی بپزم؟ لیست انواع غذا های شب عید در شهرهای مختلف
طرز تهیه مرغ ترش تهرانی با رب انار و گردو بدون سبزی محلی گام به گام
کاشت سبزه تخم کدو خیلی زیبا و فوری برای سفره هفت سین 1402
طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل
طرز تهیه کماچ سهن خانگی
از تبریز قرابیه میآورند، از اصفهان گز، از شیراز مسقطی و بعید است که مسافران کرمان با خود کماچ سهن به همراه نیاورند. این شیرینی سبوسدار خرمایی، فقط در
طرز تهیه کماچ سهن خانگی
نویسنده نویسنده مهمان
4,7 16740 بازدید ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
دسر متوسط ۲۰ نفر آماده سازی کمتر از 30 دقیقه پخت 30 تا 60 دقیقه
از تبریز قرابیه میآورند، از اصفهان گز، از شیراز مسقطی و بعید است که مسافران کرمان با خود کماچ سهن به همراه نیاورند. این شیرینی سبوسدار خرمایی، فقط در بین کرمانیها طرفدار ندارد. اگر شما هم پیش از این طعمش را چشیدهاید، برای آمدن مسافری دیگر از کرمان منتظر نمانید. ما طرز تهیه کماچ سهن خانگی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای خمیر
آرد جوانهی گندم(آرد سهن) یک لیوان
آرد گندمیک و نیم لیوان
مایه خمیریک قاشق چایخوری
شکرنصف قاشق چایخوری
ادویه کماچ(زیره سبز، بادیان، سیاه دانه، زردچوبه، گل خشت)یک قاشق مرباخوری
روغن حیوانیبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
مواد لازم برای داخل کماچ
خرمای چرخ شده۲۵۰ گرم
گردو۲۰۰ گرم روغن مایع۲۰۰ گرم
طرز تهیه کماچ سهن
مرحله اول
آردها و ادویهها را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه را درکمی آب ولرم حل کرده به آنها اضافه کنید. سپس روغن را به مواد اضافه کنید و ورز دهید و آب را آرام آرام در جریان ورز دادن اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.
مراقب باشید که با بیش از اندازه اضافه کردن آب، خمیرتان شل نشود و پس از آماده شدن خمیر، آن را نیم ساعت کنار بگذارید تا ور بیاید.
مرحله دوم
کف سینی لبهکوتاه را چرب کنید و خمیری که با ارتفاع نیم سانتیمتر با وردنه باز کردهاید را در سینی فر قرار دهید.
مرحله سوم
خرما، گردو و روغن مایع را در یک کاسه با دست مخلوط کنید و روی یک تخته، آنها را از هم باز کنید. روی خمیری که در سینی قرار دادهاید، باید یک لایه خرمای نه چندان کلفت قرار بگیرد.
مرحله چهارم
یک لایه خمیر دیگر باز کنید و روی خرماها بگذارید. خمیرهایی که در چهار طرف سینی قرار دارند را با دست به هم برسانید تا خرماها دیده نشوند و روی خمیر را با برس چرب روغنکشی کنید.
مرحله پنجم
قبل از قرار دادن ظرف در فر، کماچها را به شکل لوزی برش دهید و سپس به مدت ۵۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.
مرحله ششم
وقتی کماچ طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از آنکه از حرارت افتاد، رویش را با یک لایه نازک پودر قند و مغز پسته آسیاب شده بپوشانید.
در این مطلب طرز تهیه کماچ سهن در فر را به شما آموزش دادیم. این شیرینی را میتوانید در تابه و روی اجاق گاز هم آماده کنید.
دستورهای پخت مرتبط
0 شیما رکابدار
طرز تهیه ملوماکرونا؛ شیرینی کریسمس یونانی
4 سیمین طربخواه
طرز تهیه ماکارون و نکات تهیه این شیرینی فرانسوی
0 فائزه شفیعی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟