این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    دستور سوپ رشته

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    دستور سوپ رشته را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی خوشمزه و مجلسی با مرغ

    آموزش دستور پخت و طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی خوشمزه سوپ ورمیشل که با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه است که بیشتر برای

    طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی خوشمزه و مجلسی با مرغ

    طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی خوشمزه و مجلسی با مرغ طرز تهیه سوپ ورمیشل

    سوپ ورمیشل

    سوپ ورمیشل که با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه است که بیشتر برای درمان سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند این سوپ خوشمزه در خیلی از مواقع به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. نام این سوپ از رشته های ورمیشل گرفته شده است. رشته های ورمیشل از ترکیب آرد به همراه نمک و آب تهیه می شود. یکی از دلایلی که سوپ ورمیشل لعاب زیادی دارد به این دلیل است که رشته های آن از آرد تهیه شده است امروزه مدل های مختلف از ورمیشل در بازار موجود است شما به دلخواه می توانید تهیه کنید این سوپ برای مجالس و مهمانی و ایام ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است. با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ ورمیشل تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ ورمیشل تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ ورمیشل با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم سوپ ورمیشل رستورانی

    پیاز بزرگ ۱ عدد سینه مرغ ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۲ عدد

    گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد

    روغن مایع به اندازه کافی

    رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه

    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

    نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین

    دستور پخت

    طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ

    مرحله اول: جوشاندن مرغ

    ابتدا ۲ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب سریع به جوش بیاید ، سپس مرغ را به همراه کمی زردچوبه به آرامی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند و پس از گذشت این زمان مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید.

    طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی

    سوپ شیر یکی از انواع سوپ های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است. سوپ شیر انواع …

    ادامه مطلب

    مرحله دوم: تفت دادن پیاز

    در ادامه قابلمه ای را که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. سپس پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند.

    مرحله سوم: پخت مرغ

    در مرحله بعد مرغ را به صورت ریز خرد کنید ( به صورت ریش ریش خرد کنید ) و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

    مرحله چهارم: افزودن سبزیجات

    در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید.پس از گذشت ۲۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید هویج کمی نرم شود ، در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید. مجددا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی هم پخته شود.

    طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و خوشمزه

    سوپ جو قرمز تقریبا محبوب ترین سوپ رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان …

    ادامه مطلب

    مرحله پنجم: پخت سوپ ورمیشل

    در این مرحله رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در این مرحله رشته ورمیشل را نیز اضافه کنید و سوپ را مخلوط کنید تا مواد سوپ یکدست شود و رشته ها به هم نچسبند.پس از اینکه رشته را داخل قابلمه ریختید حدود ۱۵ دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا رشته ها از هم باز شوند و لعاب بیندازند. پس از گذشت این زمان سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با لیموی تازه و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

    طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی

    سوپ مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و مفیدی است که علاوه بر اینکه برای درمان بیماران …

    ادامه مطلب نکات پخت سوپ ورمیشل

    سفت شدن سوپ

    به دلیل استفاده از رشته ورمیشل این سوپ لعاب زیادی دارد و اگر بیش از حد رشته داخل آن ریخته باشید سوپ به شدت سفت می شود. به همین جهت زمان اضافه کردن رشته ورمیشل مراقب باشید که بیش از حد رشته داخل سوپ نریزید.

    ضمن اینکه سوپ ورمیشل باید به صورت داغ سرو شود و نباید بگذارید خیلی سرد شود. زیرا در صورتی که سرد شود نیز سفت می شود. نکته دیگر در مورد سوپ ورمیشل این است که هر زمان می خواهید سوپ را سرو کنید کمی قبل تر رشته را اضافه کنید تا سوپ حاوی رشته روی حرارت نماند و سفت شود.

    گرفتن بوی بد مرغ در سوپ

    ممکن است بارها با این مشکل مواجه شده باشید که سوپ شما بوی بدی بدهد که حتی باعث شود نتوانید آنرا مصرف کنید. این بوی نامطبوع بوی زهم مرغ است که همانطور که در مرحله اول آشپزی توضیح داده شد با قرار دادن مرغ در آب جوش می توانید آنرا برطرف کنید.

    استفاده از قارچ

    در دستور پخت اصلی سوپ ورمیشل از قارچ استفاده نمی شود ولی اگر دوست دارید در سوپ خود از قارچ استفاده کنید ، ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد کنید سپس در زمان اضافه کردن هویج به قابلمه اضافه کنید.

    فوت و فن های تهیه سوپ ورمیشل با مرغ

    به دلخواه می توانید از کمی ذرت در تهیه این سوپ استفاده کنید.

    اگر فرصت کافی ندارید می توانید از استاک مرغ استفاده کنید.

    به دلخواه می توانید کمی جو پرک نیز به این سوپ اضافه کنید ولی دقت کنید رشته بعد از خنک شدن کمی خودش را می گیرد پس زیاد جو پرک نریزید.

    جعفری را در انتها بریرید سپس از روی حرارت بردارید نباید جعفری خیلی پخته شود تا تغییر نگ دهد.

    آبلیموترش را در انتها اضافه کنید تا رنگ سوپ را کم نکند.

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    طرز تهیه سوپ ورمیشل ساده خوشمزه و مجلسی رستورانی سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که مانند

    طرز تهیه سوپ دیوران خوشمزه یک پیش غذای ترکیه ای

    طرز تهیه سوپ دیوران‌ سوپ دیوران یکی از انواع سوپ های خوشمزه ترکیه ای است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

    طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و فوق العاده مقوی به روش طب سنتی

    طرز تهیه روغن دنبه روغن دنبه یکی از انواع روغن های سنتی و بسیار مقوی ایرانی است که در تهیه انواع غذاها می توانیم از آن استفاده کنیم. در گذشته این روغن …

    طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

    طرز تهیه یتیمچه یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. این غذای خوشمزه معمولا بدون گوشت تهیه می …

    طرز تهیه سوپ ورمیشل

    سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم به صورت مجلسی برای پیش غذا تهیه می شود، هم مانند سوپ هایی مثل سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن استفاده می شود. در تهیه این سوپ دست ما کاملا باز است و می توانیم از انواع مواد غذایی استفاده کنیم، مثلا در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کرده ایم که می توانیم آنرا با گوشت چرخ کرده جایگزین کنیم، یا اینکه کلا گوشت مرغ را هم حذف کنیم و سوپ را به صورت کاملا گیاهی درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ورمیشل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی بین المللی است که در کشورهای مختلف با رسپی های متنوعی طبخ می شود

    مواد لازم برای ۴ نفر

    سینه مرغ ۲۵۰ گرم

    رشته ورمیشل ۱ پیمانه

    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

    پیاز ۱ عدد هویج ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد

    جعفری ۱ قاشق غذاخوری

    لیمو ترش ۱ عدد

    نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    زردچوبه و روغن به اندازه کافی

    طرز تهیه سوپ ورمیشل

    مرحله اول

    برای تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و گوشت مرغ تقریبا نیمپز شود.

    مرحله دوم

    در این مرحله پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گوشت مرغ را از آن خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم.

    مرحله سوم

    حالا کمی روغن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. توجه داشته باشید که نباید روغن زیادی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنیم چون باعث چرب شدن سوپ می شود.

    طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

    سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است

    مرحله چهارم

    پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به ان اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

    مرحله پنجم

    یکی دو دقیقه مرغ را تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم.

    مرحله ششم

    پس از گذشت ۲۰ دقیقه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و انرا رنده می کنیم سپس به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از اضافه کردن گوجه فرنگی نوبت سیب زمینی است.

    طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

    سوپ شیر یکی از انواع سوپ های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود

    مرحله هفتم

    ابتدا سیب زمینی را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به خوبی با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی آن از بین برود، سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ادامه طعم سوپ را می چشیم.

    مرحله هشتم

    سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ می افزاییم. پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم.

    نکات طرز تهیه سوپ ورمیشل

    طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

    در صورتی که می خواهید سوپ ورمیشل را بدون مرغ درست کنید کافیست که گوشت مرغ و مراحل مرتبط با آن را حذف از دستور حذف کنید. در صورت تمایل می توانید از قارچ ورقه ای شده به جای گوشت مرغ در سوپ خود استفاده کنید.

    جلوگیری از سفت شدن سوپ ورمیشل

    سوپ ورمیشل به دلیل استفاده از رشته ورمیشل دراای لعاب بسیار زیاد می باشد و به همین دلیل باید چند نکته را رعایت کنیم تا سوپ هنگام سرو سفت نشود. اولین نکته این است که مراقب باشیم بیش از حد رشته به سوپ اضافه نکنیم.

    نکته دیگر اینکه باید رشته را حدودا ۲۰ دقیقه قبل از سرو اضافه کنیم، چون اگر رشته مدت طولانی درون سوپ بماند، آنرا سفت می کند. نکته پایانی هم این است که باید سوپ را به صورت داغ سرو کنیم، چون این سوپ اگر سرد شود، کمی سفت تر می شود.

    منبع مطلب : chishi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید