داروی کمر درد شدید
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
داروی کمر درد شدید را از این سایت دریافت کنید.
درمان کمردرد با دارو
اگر دچار کمر درد هستید، با مراجعه به یک متخصص درد خوب میتوانید با بهبود یا کاهش درد خود، روندی طبیعی در زندگی روزمره داشته باشید. کلینیک �
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مطالب مربوط به کمر درد / بهترین و موثرترین داروهای درمان کمردرد
بهترین و موثرترین داروهای درمان کمردرد
بهترین و موثرترین داروهای درمان کمردرد داروهای درمان کمردرد
کمردرد یکی از متداولترین انواع درد است و یکی از شایعترین دلایل ناتوانی در افراد زیر ۴۵ سال محسوب میشود. اگر چه داروهای ضد درد عملاً آسیب کمر را التیام نمیدهند اما گاهی بهترین درمان کمر درد محسوب میشوند و درد را آرام کرده، دری به سوی درمانهای دیگر مانند درمانهای فیزیکی میگشایند. داروهای تجویز شده برای کمردرد بسته به شدت و طول مدت علائم، محل درد، همچنین عوارضی که میتوانید تحمل کنید انواع گوناگون دارند.
اگر دچار کمر درد هستید، با مراجعه به یک متخصص درد خوب میتوانید با بهبود یا کاهش درد خود، روندی طبیعی در زندگی روزمره داشته باشید. کلینیک درد کتر علی نقره کار در تهران میتواند ارائه دهنده بهترین روشهای درمان کمر درد به شما مراجعین محترم باشد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88670088 - 021 تماس حاصل فرمایید.
داروهای ضد التهاب
اولین کارهایی که برای بیشتر افراد مبتلا به کمر درد تجویز میشود، داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی بدون نسخه مانند ایبوپروفن است. این داروها مسکن های ضعیفتری هستند که به عنوان اولین درمان، امتحان میشوند.
استامینوفن اگر چه یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی نیست اما یک مسکن بدون نسخه متداول برای درمان کمردرد میباشد.
همچنین داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی که تنها با نسخه پزشک قابل تهیه هستند مانند دیکلوفناک، سلکوکسیب، ملوکسیکام و نابومتون ممکن است استفاده شود.
اگر چه این داروها در طیف داروهای مسکن ضعیف قرار میگیرد اما عوارض جانبی دارند به خصوص در صورتی که دوز زیاد به مدت طولانی مصرف شود. عوارض جانبی داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی ممکن است شامل مشکلات گوارشی، زخمهای گوارشی و آسیب کلیه باشد. استامینوفن ممکن است بر کبد تأثیر بگذارد.
در دنیای درد هر چیزی که بیش از سه ماه طول بکشد درد مزمن محسوب میشود بنابراین اگر به مدت سه ماه شده است که داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی یا استامینوفن برای برطرف شدن درد مصرف میکنید حتماً باید به پزشک مراجعه کنید تا حداقل داروی مناسب با دوز مناسب برای شما تجویز شود.
ممکن است داروی ضد التهاب به شکل کرم موضعی برایتان تجویز شود که به صورت مستقیم بر روی کمر مالیده میشود. اگر چه این داروها ممکن است همان عوارض جانبی داروهای خوراکی را داشته باشد اما تأثیر منفی آن کمتر است چرا که بر تمامی بدن تأثیر نمیگذارد.
سایر درمانهای موضعی که ممکن است برای کنترل در استفاده شود حاوی ترکیباتی مانند روغن اوکالیپتوس، کاپسسین، کامفور و منتول هستند.
داروهای شل کننده عضله
در صورتی که داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی مسکن بدون نسخه یا تجویزی موثر نبود، ممکن است پزشک داروی شل کننده عضله نیز تجویز نماید. این داروها عبارتند است:
سیکلوبنزاپرین تیزانیدین باکلوفن کاریسوپرودول متوکاربامول
داروهای زیادی با اسامی تجاری مختلف در این دسته قرار میگیرند. این داروها به برطرف شدن اسپاسم عضلات که منجر به کمردرد شده است کمک میکنند.
داروهای شل کننده عضله ممکن است برای جراحات حاد مانند کشیدگی عضله کمر موثر واقع شوند. برای مثال بر اساس آزمایشهای بالینی انجام شده توسط آکادمی پزشکی در آمریکا که در همایش سالانه ۲۰۱۰ ارائه شد، کاریسوپرودول تا سه روز پس از شروع مصرف تا حد قابل توجهی درد کمر را کاهش داده و قدرت عملکرد را بهبود میبخشد.
بیشتر این داروها عوارض جانبی مشابهی دارند و اثرات قطع دارو در آنها متداول است. این داروها کاملاً آرام بخش هستند و در صورتی که تاکنون هرگز چنین دارویی مصرف نکرده اید اولین مرتبه پس از مصرف آنها نباید رانندگی کنید یا با دستگاههای سنگین کار کنید تا زمانی که نحوه تأثیر دارو را بشناسید.
داروهای اپیوئیدی یا مخدرها
برای برخی از بیماران داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی و شل کننده عضله کفایت نمیکند. افرادی که کمردرد مزمن طولانی مدت دارد به ویژه اگر پس از امتحان روشهای مختلف نتیجه ندیده اند، ممکن است داروهای اپیوئیدی یا مخدر برایشان تجویز شود. در حقیقت در یک پژوهش مشخص شد ۷۰% بیماران کمردرد داروهای مخدری دریافت میکنند.
این داروها بر گیرندههای درد در مغز و سلولهای عصبی تأثیر میگذارند تا درد آرام شود. داروهای مخدری انواع مختلف دارد و ممکن است ضعیف و کوتاه اثر مانند ویکودین (استامینوفن و هیدروکودون) و استامینوفن کدئین دار یا قوی مانند مرفین باشند.
عوارض جانبی شایع این داروها عبارتند از:
آرام بخشی و کسالت پس از قطع مصرف
یبوست خطر وابستگی به دارو
واکنش آلرژی مانند کهیر و خارش
یک قدم بین داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی و شل کننده عضله و داروهای تخدیری و اپیوئیدی کلاسیک تر وجود دارد. ترامادول نیز بر گیرنده های اپیوئید در مغز تاثیر میگذارد اما در مقایسه با مورفین یا هیدروکدون ضعیف تر است. برای بیمارانی که نمیخواهند داروهای مخدری مصرف کنند این رویکرد ملایم تر است.
با این حال در برخی موارد داروهای تخدیری ممکن است لازم باشد. برخی بیماران چندین جراحی کمر انجام داده اند و بیش از ۱۰ سال است که مرفین مصرف مینمایند چرا که متأسفانه این تنها راه مدیریت درد در آنها بوده است. امروزه روشهای نوین غیر جراحی وجود دارد که درد بیمار بدون نیاز به مخدره بهبود میابد بنابراین این سدی از داروها به دلیل خطر بالای وابستگی توصیه نمیشود.
در هر صورت باید جانب احتیاط رعایت شود. مصرف طولانی مدت داروهای تخدیری ممکن است باعث تشدید کمردرد شود. شواهدی وجود دارد که نشان میدهد مصرف طولانی مدت این داروها در دوز بالا میتواند باعث تغییر سیستم عصبی شود به طوری که عملا درد بیشتری احساس میکنید. به همین علت اغلب استفاده طولانی مدت از این داروها توصیه نمیشود.
داروهای کورتیکو استروئید
کورتیکو استروئیدها همانند داروهای ضد التهاب باعث کاهش التهاب و درد کمر میشوند. این داروها به صورت خوراکی و یا تزریقی در ناحیه کمر استفاده میشوند.
استروئیدها قدرتمندترین داروهای ضد التهاب هستند. در شرایطی که فرد به مدت چند هفته کمردرد جدی داشته است و با داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی و شل کننده عضله بهبود نیافته است مصرف استروئیدهای خوراکی به مدت کوتاه حتی پیش از امتحان داروهای تخدیری ممکن است امتحان شود. این دوره مصرف دارو ممکن است التهاب را پیش از مزمن شدن درد کاهش دهد.
منبع مطلب : www.dr-noghrekar.ir
بهترین قرص مسکن برای هر نوع کمر درد
اگر تا به حال به کمر درد مبتلا شده اید احتمالا از داروهای مسکن استفاده کرده اید، اما همه داروها یکسان نیستند. داروی مسکنی که پزشک برای شما تجویز میکند به علت درد، شدت آن و اینکه آیا آن دارو برای شما مناسب است یا خیر بستگی دارد. اکثر افراد مبتلا به کمر درد حاد...
بهترین قرص مسکن برای هر نوع کمر درد
اگر تا به حال به کمر درد مبتلا شده اید احتمالا از داروهای مسکن استفاده کرده اید، اما همه داروها یکسان نیستند. داروی مسکنی که پزشک برای شما تجویز میکند به علت درد، شدت آن و اینکه آیا آن دارو برای شما مناسب است یا خیر بستگی دارد. اکثر افراد مبتلا به کمر درد حاد (کوتاه مدت) نسبتا سریع و در عرض چند هفته بهبود می یابند. در ادامه اطلاعاتی از داروهای مسکنی که ممکن است پزشک برای شما تجویز کند ارائه شده است. اگر درد شما بسیار شدید است، بدتر می شود یا کیفیت زندگی شما را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار می دهد، ممکن است پزشک شما را به یک مرکز تخصصی درد یا کلینیک ارجاع دهد. استفاده از داروهای مسکن موقتی است. اگر قصد داشتید درد خود را برای همیشه درمان کنید باید از تکنیک های دیگری مانند طب سوزنی، ماساژ، درمان بیوفیدبک، لیزر درمانی، تحریک الکتریکی عصب و سایر درمان های غیر جراحی ستون فقرات استفاده کنید. برای درمان کمر درد باید به یک پزشک با تجربه و ماهر که با روش های درمانی و نحوه کنترل عوارض آشنا است مراجعه کنید. این کار خطرات و عوارض جانبی و همچنین زمان بهبودی بعد از درمان را کاهش می دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با بهترین روشهای درمانی کمردرد و رزرو نوبت در کلینیک امید میتوانید با شماره 09128444990 تماس حاصل نمایید.
فهرست مطالب
1 نحوه عملکرد مسکن ها چگونه است؟
2 انواع مسکن برای کمر درد
3 نوع مسکن با توجه به هدف درمان
4 سوالات پرتکرار
نحوه عملکرد مسکن ها چگونه است؟
پوست و بافت های بدن انسان سرشار از پایانه های عصبی است. برخی از این پایانه های عصبی می توانند درد را حس کنند مانند درد سوختگی یا درد ناشی از برخورد ضربه به قسمتی از بدن (مثل برخورد پای دوست شما به ساق پا). هنگامی که سلول های بدن شما آسیب می بینند ماده شیمیایی به نام پروستاگلاندین ترشح می کنند. پایانه های عصبی خاصی که درد را حس می کنند نسبت به این ماده شیمیایی بسیار حساس هستند. هنگامی که پروستاگلاندین آزاد می شود، پایانه های عصبی با برداشتن و انتقال پیام های درد و آسیب از طریق سیستم عصبی به مغز به آن پاسخ می دهند. آنها همه چیز را در مورد درد به مغز می گویند از جمله محل و میزان درد. سپس مغز نسبت یه این وضعیت واکنش نشان می دهد.
درد آزار دهنده است اما کاملا بد نیست. درد سیستم هشدار اولیه بدن است که نشان می دهد مشکلی پیش آمده بنابراین شما می توانید برای درمان مشکل اقدام کنید. اگر نمی توانستید درد را احساس کنید و دست خود را روی اجاق داغ گذاشته بودید متوجه سوختن دستتان نمی شدید. درد باعث می شود که مغز این پیام را دریافت کند که فورا دست خود را از روی اجاق گاز بردارید.
مصرف داروهای مسکن مانند ایبوپروفن باعث می شود سلول های آسیب دیده پروستاگلاندین ترشح نکنند. وقتی سلول ها این ماده شیمیایی را ترشح نکنند درد از بین می رود یا شدت آن کمتر میشود. مصرف استامینوفن باعث کاهش درد می شود.
انواع مسکن برای کمر درد
انواع مختلفی از مسکن ها برای کمر درد وجود دارد. در ادامه به برخی از مهم ترین آنها اشاره می کنیم.
استامینوفن (تیلنول)
ممکن است پزشک استامینوفن را به عنوان اولین درمان برای درد کمر به شما پیشنهاد کند. اسنامینوفن درد را متوقف می کند اما التهاب را کاهش نمی دهد. استامینوفن نسبت به سایر داروها تاثیر منفی کمتری روی معده دارد. شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد استامینوفن علاوه براینکه برای تسکین دندان درد، سردرد و درد بعد از جراحی مفید است می تواند در کاهش کمر درد هم موثر باشد. هر مسکن برای درد خاصی مناسب است اما به این معنی نیست که چون در آزمایشات بالینی موثرترین درمان شناخته نشده است به کاهش درد شما کمک نخواهد کرد.
عوارض جانبی
مصرف مسکن با دوز های بالا می تواند به کبد آسیب بزند. به همین دلیل است که پزشکان توصیه می کنند که در روز حدود 3 گرم مسکن مصرف کنید حتی اگر حداکثر دوز مصرفی روزانه 4 گرم باشد.
NSAIDs (آسپرین، ایبوپروفن، موترین)
داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی جایگزین استامینوفن هستند و می تواند بدون نسخه آن ها را خریداری کنید. آنها به کاهش تورم و تب کمک میکنند.
عوارض جانبی
داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی میتوانند باعث مشکلات گوارشی مانند حالت تهوع و اسهال و همچنین سوزش سر دل و درد معده شوند. این داروهای به ندرت ممکن است عوارض جدی مانند خونریزی داخلی معده و زخم معده داشته باشند. آنها همچنین ممکن است باعث مشکلات قلبی و آسیب کلیه شوند.
شل کننده های عضلانی
در برخی موارد ممکن است پزشک این داروها را برای کمر درد شما تجویز کند. برخی از رایج ترین شل کننده های عضلانی مورد استفاده سیکلوبنزاپرین (فلکسیریل)، متاکسالون (اسکلاکسین) و تیزانیدین (زانافلکس) هستند. این داروها باعث کاهش اسپاسم عضلانی می شوند.
عوارض جانبی
شل کننده های عضلانی عوارض جانبی مانند خواب آلودگی و سرگیجه دارند.
داروهای ضد افسردگی
این داروها یک گزینه درمانی برای دردهای نوروپاتیک هستند. اما احتمالا بلافاصله بعد از درمان نتایح را مشاهده نخواهید کرد. اکثر بیمارن چند هفته پس از مصرف این داروها دردشان تا حد متوسط کاهش می یابد.
موارد زیر رایج ترین داروهای ضد افسردگی تجویز شده برای کمر درد هستند:
آمی تریپتیلین
کلومیپرامین ( آنافرانیل)
دزیپرامین (نوراپرامین)
داکسپین
ایمی پرامی (توفرانیل)
نورتیپتیلین (Pamelor)
عوارض جانبی
مصرف داروهای ضد افسردگی ممکن است شما را دچار خواب آلودگی، سرگیجه، خشکی دهان و یبوست کند.
مسکن های مخدری
در برخی موارد پزشکان این مسکن ها را برای کمر درد تجویز می کنند اما تحقیقات نشان می دهد که این داروها فقط باعث تسکین موقت می شوند و عوارض زیادی مانند تغییرات هورمونی و اعتیاد به همراه دارند. در نتیجه پزشکان معمولا آنها را برای دردهای مزمن یا طولانی مدت تجویز نمی کنند. معمولا برای درمان کمر درد روش های دیگری مانند ورزش یا تغییر سبک زندگی را توصیه میکنند. شما باید به طور منظم تحت نظر پزشک باشید تا دردتان کاهش پیدا کند و عملکرد بدن بدون ایجاد آسیب بهبود یابد.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟