این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ترشی نازخاتون با رب انار

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ترشی نازخاتون با رب انار را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

    طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و مخصوص به روش شمالی ترشی نازخاتون یکی از انواع ترشی های خاص و خوشمزه ایرانی است که اصالتش متعلق به استان های

    طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

    طرز تهیه مربای آلبالو مربای آلبالو یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود. طعم مربای آلبالو به دلیل اینکه این میوه …

    طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه و سنتی بدون آهک

    طرز تهیه مربای پوست هندوانه مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای پوست هندوانه …

    طرز تهیه عصاره قلم سالم و خانگی برای خوشمزه تر شدن غذاها

    طرز تهیه عصاره قلم عصاره قلم یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. اما از آن جا که پخت قلم …

    طرز تهیه ترشی نازخاتون

    ترشی نازخاتون یکی از انواع ترشی های خاص و خوشمزه ایرانی است که اصالتش متعلق به استان های شمالی می باشد، برای مشاهده این آموزش با چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه ترشی مخلوط

    ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم ترشی نازخاتون

    بادمجان ۱ کیلوگرم سیر ۶ حبه

    نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری

    آبغوره حدودا ۱ لیوان

    رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوری

    نمک به مقدار کافی

    دستور تهیه ترشی نازخاتون

    مرحله اول

    برای تهیه ترشی نازخاتون شمالی ابتدا بادمجان ها را روی حرارت شعله گاز یا منقل زغال به صورت کبابی می پزیم. در صورتی که می خواهید بادمجان های بوی دودی نداشته باشند می توانید انها را با درون فر قرار دهید تا کباب شوند.

    مرحله دوم

    در این مرحله صبر می کنیم تا بادمجان ها به طور کامل خنک شوند، سپس پوست سوخته شان را جدا می کنیم. در ادامه بادمجان های کباب شده را به صورت ساطوری خرد می کنیم و داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم.

    مرحله سوم

    در این مرحله سیرها را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک و شوید خشک به کاسه حاوی بادمجان اضافه می کنیم. در این مرحله رب انار ترش را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.

    طرز تهیه ترشی لیته

    ترشی لیته یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد

    مرحله چهارم

    در این مرحله آبغوره را کم کم اضافه می کنیم و با مواد ترشی مخلوط می کنیم، اضافه کردن آبغوره را تا زمانی که ترشی حالتی لطیف پیدا کند ادامه می دهیم. در پایان ترشی ما نه باید خیلی آبکی باشد، نه اینکه خیلی سفت باشد.

    مرحله پنجم

    این ترشی به محض اینکه مواد را ترکیب کنیم، اماده سرو است. البته بهتر است ترشی اماده شده را چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا طعم مواد با هم ترکیب شود. اگر به سبزی های محلی شمالی دسترسی دارید به جای شوید از چوچاق و خالواش استفاده کنید.

    مرحله ششم

    نکته دیگر در مورد طعم این ترشی است، این ترشی خوشمزه بیشتر از اینکه مانند دیگر ترشی ها طعم ترش داشته باشد طعم دودی دارد و مطمئنا کسانی که به غذاهایی مثل میرزا قاسمی و کال کباب علاقه دارند این ترشی را نیز می پسندند.

    طرز تهیه سیر ترشی

    سیر ترشی یکی از انواع ترشی های بسیار محبوب و پرمصرف در میان ایرانیان است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد

    آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 مرداد 1399

    منبع :img from instagram.com/golo.sadaf

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    پیوستن به گروه

    مطالب جدید

    طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی با سبزیجات به روش ترکیه ای

    طرز تهیه کوکی کریسمس خوشمزه و ساده به روش بازاری

    طرز تهیه معطر پلو با ماهیچه خوشمزه به روش مجلسی

    طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر خوشمزه به روش مجلسی

    طرز تهیه کیک سه شیر خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

    منبع مطلب : chishi.ir

    آموزش طرز تهیه نازخاتون با رب انار

    برای طرز تهیه نازخاتون با رب انار باید پوست گوجه را هم بگیرید. یک روش راحت وجود دارد و آن اینکه گوجه را به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس کمی که خنک شد

    غذای گیاهی

    آموزش طرز تهیه نازخاتون با رب انار

    توسط Admin فروردین ۳۱, ۱۴۰۰ مشاهده

    دریافت کرفس

    از جمله انواع ترشی‌های سنتی ایران که در بین مردم شمال هم محبوبیت زیادی هم دارد، نازخاتون مازندرانی‌هاست. برخی این ترشی را با رب انار و برخی هم با تمر هندی درست می‌کنند. اما مواد اصلی ترشی بادمجان کبابی با گوجه عبارت است از گوجه، آبغوره، بادمجان، سیر و ریحان است. شما می‌توانید این نوع ترشی را به عنوان چاشنی غذاهای خود میل کنید. در ادامه با کرفس همراه شوید تا شما را با طرز تهیه نازخاتون با رب انار آشنا کنیم.

    بیشتر بخوانید: طرز تهیه زیتون پرورده شمالی و مواد تشکیل دهنده آن

    فواید و خواص نازخاتون

    ترشی بادمجان کبابی نازخاتون به دلیل موادی که در آن استفاده می‌شود، سرشار از ویتامین‌های A، B، C و E است. همچنین این چاشنی لذیذ مقادیری از اسید فولیک، آهن، فسفر، امگا ۳، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و پروتئین را نیز در خود جا داده است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این ترشی حتی به بهبود خلق و خو هم کمک زیادی می‌کند.

    از دیگر خواص این ترشی می‌توان به خونسازی در زنان بارداری، تقویت حافظه، کنترل کلسترول و فشارخون اشاره کرد. خوب حالا اگر برای درست کردن ترشی نازخاتون قانع شده‌اید، به سراغ مرحله بعدی این چاشنی برویم.

    طرز تهیه نازخاتون با رب انار

    برای درست کردن این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

    بادمجان: ۴ عدد گوجه فرنگی: ۳ عدد

    رب انار یا تمبر هندی: یک قاشق غذا خوری

    آبغوره و یا سرکه: ۳ قاشق غذا خوری

    نعناع خشک شده: ۱ قاشق خوری

    گل پر: به مقدار لازم

    سیر: ۲ بوته

    برای طرز تهیه نازخاتون مازندرانی به صورت زیر عمل کنید:

    بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج پلو با مرغ. همراه با نکات پخت

    مرحله اول: کباب کردن بادمجان

    بادمجان کبابی طعم بهتری به چاشتی شما می‌دهد. برای این کار ابتدا بادمجان را تمیز کرده و بشویید. برای کباب کردن نیازی به گرفتن سر بادمجان یا قسمت سبز آن نیست. حالا شما می‌توانید بادمجان را روی اجاق و یا روی منقل کباب کنید. همچنین می‌توانید از فر یا توستر هم استفاده کنید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه و زمان را روی ۱۵ دقیقه بگذارید.

    برای کندن پوست بادمجان از یک چاقوی مناسب استفاده کنید. اجازه دهید بادمجان کمی خنک شود و سپس پوست را به طور کامل از گوشت بادمجان بگیرید. به طوری که سیاهی بر روی آن باقی نماند. در نهایت بادمجان را روی تخته ساطوری و خرد کنید.

    مرحله دوم: آماده کردن گوجه

    برای طرز تهیه نازخاتون با رب انار باید پوست گوجه را هم بگیرید. یک روش راحت وجود دارد و آن اینکه گوجه را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس کمی که خنک شد، پوست آن را با دست به راحتی بکنید و خرد کنید. اگر به این کار علاقه‌ای ندارید، پوست گوجه را با همان چاقوی تیز بگیرید و بعد هم خرد کنید.

    بیشتر بخوانید: ۲ روش برای طرز تهیه دمپخت گوجه با سیب زمینی

    مرحله سوم: پختن بادمجان

    برای درست کردن ترشی نازخاتون مازندرانی‌ها باید آن را هم بپزید. برای این کار ابتدا بادمجان ساطوری را داخل یک ظرف بریزید و رب انار و آبغوره و یا سرکه را هم به آن اضافه کنید. شعله را کم کنید تا به جوش بیاید و غلیظ شود. برای پختن بادمجان به آب نیازی ندارید زیرا خودش آب می‌اندازد.

    مرحله چهارم: اضافه کردن مواد به نازخاتون ترشی محلی

    حالا سیر را پوست بگیرید و بشویید. برای اینکه طعم سیر بیشتر و زودتر وارد ترشی شود، آن را رنده و یا له کنید. بعد نعناع خشک و گلپر را هم به سیر بزنید و هر سه مواد را داخل بادمجان بریزید. آن را مدام هم بزنید. وقتی آب ترشی کم و غلیظ شد، گوجه را هم اضافه کنید. آن را هم بزنید و بعد از نرم شدن گوجه، شعله را خاموش کنید.

    فوت و فن درست کردن نازخاتون مازندرانی

    شما می‌توانید به جای رب انار، از ۲ قاشق غذاخوری آب انار هم استفاده کنید.

    برای خوش طعم شدن نازخاتون ترشی محلی می‌توان از ریحان و یا سبزی‌های محری مثل چوچاق، زلنگ و خالواش استفاده کنید. البته این سبزی‌ها مخصوص مناطق شمال است.

    بعد از طرز تهیه نازخاتون با رب انار، آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد میل کنید.

    برای تزئین این چاشنی از گردو و دانه‌های انار استفاده کنید.

    برای اینکه طعم آن را ملس کنید، می‌توانید یک قاشق غذاخوری شکر هم داخل آن بریزید.

    دریافت کرفس

    آدرس ایمیل‌تان را وارد کنید تا از مقالات جدید و تخفیفات ویژهٔ کرفس مطلع شوید

    2

    ADMIN

    مطلب قبلی

    طرز تهیه زیتون پرورده شمالی و مواد تشکیل دهنده آن

    مطلب بعدی

    خواص نخود فرنگی ، از سلامت دستگاه گوارش تا خاصیت ضدالتهابی!

    مطالب پیشنهادی ما برای شما

    نظر دادن

    منبع مطلب : blog.karafsapp.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 10 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید