این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    بوته بادام هندی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    بوته بادام هندی را از این سایت دریافت کنید.

    بادام هندی

    بادام هندی

    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

    بادام سودانی

    بادام هندی، رده‌بندی علمی فرمانرو: گیاهان راسته: افراپسانان تیره: پستگه‌ایان گونه: نام دوبخشی

    بادام هندی (نام علمی: ) درختی گرمسیری و همیشه‌سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می‌کند. این درخت می‌تواند تا ارتفاع ۱۴ مایل دریایی رشد کند.

    دانهٔ آجیلی بادام هندی بر خلاف سایر دانه‌های آجیلی، حاوی نشاسته به‌میزان ۱۰ درصد وزن خویش است. این موضوع باعث می‌شود که با جذب آب تواند باعث تغلیظ سوپ و آبگوشت و دسرهای سنتی حاوی شیر شود. بادام هندی سرشار از کالری است، به‌طوری‌که هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی ۵۵۳ کیلوکالری انرژی است.

    دانه‌های بادام هندی را در حالت نارس و زمانی هم که پوسته‌اش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت می‌کنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج می‌سازند. البته آنها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزش‌آور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا آثار مضر آن از بین برود. چنین دانه‌هایی را در مناطقی از هندوستان همراه با نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند و خاک رُس مصرف می‌کنند.

    بذرهای به زمین افتادهٔ بادام هندی در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقه‌چه‌هایی می‌کنند که توسط باغداران جمع‌آوری و به‌صورت خام و پخته، به‌ویژه در ایالت «کرالا»ی هند مصرف می‌شوند.

    از تولید تا مصرف[ویرایش]

    بادام هندی در مناطق گرمسیر رشد می کند. این بادام در واقع یک میوه است که توسط درختی همیشه سرسبز تولید می شود. این درخت می تواند سیب بادام هندی نیز تولید کند و حداکثر ۱۴ مایل دریایی رشد کند. دانه های بادام هندی را زمانی که هنوز سبز و نارس هستند برداشت می کنند. پس از برداشت به دلیل اینکه پوست میوه هنوز کاملا سفت نشده آن را توسط یک چاقو می برند و مغز میوه را جداسازی می کنند. سپس مغز را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا اثرات مضر آن از بین برود و قابل مصرف شود.[۱]

    فواید[ویرایش]

    کاهش فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون

    لاغری و کاهش وزن

    پیشگیری از گرفتگی رگ ها و سلامت قلب

    سم زدایی و درمان کبد چرب و بیماری های مربوط به کبد

    پیشگیری از تولید سنگ صفرا

    سرشار از آنتی اکسیدان و به همین سبب تاثیر گذار در پیشگیری از انواع سرطان

    سلامتی دهان، دندان و لثه ها

    بهبود سیستم گوارشی و کمک به هضم غذا

    تقویت توانایی باروری در آقایان

    کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

    محافظت از ماهیچه و استخوان ها

    کمک به بهبود فرآیند خواب آرام و کافی

    درمان کم خونی

    سلامتی سیستم عصبی (مغز و اعصاب)

    حفظ سلامت پوست و مو[۱]

    مضرات مصرف بی رویه[ویرایش]

    در صورت مصرف بیش از حد این آجيل عوارضی برای شما به وجود می آید، از جمله:

    سنگ کلیه سنگ صفرا

    کاهش جذب کلسیم و پوکی استخوان

    همچنین حالت های آلرژی نیز می تواند در افراد حساس پدید آید.[۱]

    خارش بینی گرفتگی بینی تورم لب ها

    جدول ارزش غذایی[ویرایش]

    جدول ارزش غذایی بادام هندی خام

    تشکیل دهنده اصلی مقدار در ۱۰۰ گرم

    کالری ۵۵۳ کیلوکالری

    کربوهیدارت ۳۰.۱۹ گرم

    چربی ۴۳.۸۵ گرم پروتئین ۱۸.۲۲ گرم فیبر ۳.۳۰ گرم قند ۵.۹۱ گرم آب ۵.۲۰ گرم

    کلسترول ۰.۰۰ میلی گرم

    جدول ارزش غذایی بادام هندی خشک و بوداده شده با نمک

    تشکیل دهنده اصلی مقدار در ۱۰۰ گرم

    کالری ۵۷۴ کیلوکالری

    کربوهیدارت ۳۲.۶۹ گرم

    چربی ۴۶.۳۵ گرم پروتئین ۱۵.۳۱ گرم فیبر ۳.۰۰ گرم قند ۵.۰۱ گرم آب ۱.۷۰ گرم

    کلسترول ۰.۰۰ میلی گرم

    ویتامین‌ها[ویرایش]

    ویتامین های بادام هندی خام

    نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم

    ویتامین A ۰ میلی گرم

    ویتامین C ۰.۵ میلی گرم

    ویتامین D ۰ میلی گرم

    ویتامین K ۳۴.۱ میکروگرم

    ویتامین E ۰.۹۰ میلی گرم

    B1 ۰.۴۲ میلی گرم B2 ۰.۰۶ میلی گرم B3 ۱.۰۶ میلی گرم B4 ۰ میلی گرم B5 ۰.۸۶ میلی گرم B6 ۰.۴۲ میلی گرم B9 ۲۵ میکروگرم

    ویتامین B12 ۰ میلی گرم

    ویتامین های بادام هندی خشک و بوداده شده، با نمک

    نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم

    ویتامین A ۰ میلی گرم

    ویتامین C ۰.۳ میلی گرم

    ویتامین D ۰ میلی گرم

    ویتامین K ۳۴.۷ میکروگرم

    ویتامین E ۰.۹۲ میلی گرم

    B1 ۰.۲۰ میلی گرم B2 ۰.۲۰ میلی گرم B3 ۱.۴۰ میلی گرم B4 ۶۱ میلی گرم B5 ۱.۲۲ میلی گرم B6 ۰.۲۶ میلی گرم B9 ۶۹ میکروگرم

    ویتامینB12 ۰ میلی گرم

    منابع[ویرایش]

    ↑ پرش به بالا به:

    ۱٫۰ ۱٫۱ ۱٫۲ سارا مرتضوی. «بادام هندی | جدول ارزش غذایی و سایر اطلاعات درباره بادام هندی».[]

    مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «Cashew». در ، بازبینی‌شده در ۲۵ نوامبر ۲۰۱۴.

    پورکاظم، اسماعیل: بادام هندی ۲. ترجمه از مقالهٔ نظیر در ویکی‌پدیای انگلیسی.

    کتاب بادام هندی :صادق نکویی از قاضی -مانه و سملقان -خراسان شمالی

    پیوند به بیرون[ویرایش]

    در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ بادام هندی موجود است.

    بادام هندی

    این یک مقالهٔ خرد زیست‌شناسی است. می‌توانید با گسترش آن به ویکی‌پدیا کمک کنید.

    رده‌ها: بادام هندیآجیل و دانه‌های خوراکیپسته‌ایاندرختان در برزیلدرختان در سورینامدرختان در کلمبیادرختان در گویاندرختان در گویان فرانسهدرختان در ونزوئلاروغن‌های نباتیصمغ‌هاکشاورزی مناطق حاره‌ایآرایه (زیست‌شناسی) نام‌گذاری‌شده توسط کارل لینهگیاگان سرادوگیاهان توصیف‌شده در ۱۷۵۳ (میلادی)گیاهان دارویی آمریکای جنوبیمحصولات کشاورزی نشأت گرفته از برزیلفهرست سرخ IUCN از گونه‌های کمترین نگرانی

    منبع مطلب : fa.wikipedia.org

    کاشت بادام هندی

    اطلاعات رشد درخت بادام هندی کدامند؟ چگونه درخت بادام هندی پرورش دهیم؟ شرایط اقلیمی لازم برای کاشت بادام هندی کدامند؟ مراقبت از درخت بادام هندی چگونه است؟

    ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.

    Skip to content مشاهده کنید:

    کاشت بادام هندی – چگونه درخت بادام هندی پرورش دهیم؟

    Home  /   کاشت بادام هندی – چگونه درخت بادام هندی پرورش دهیم؟

    20 فروردین 1401ندا نقدی 2 ШЇЫЊШЇЪЇШ�Щ�

    فهرست مطالب

    اطلاعات رشد و کاشت بادام هندی

    کاشت بادام هندی از جزایر کارائیب و شمال شرق برزیل سرچشمه می گیرد. اما امروزه در چندین نواحی گرمسیری دیگر جهان، بیشتر در آفریقا، هند و آسیای جنوب شرقی نیز کشت می شود. درختان بادام هندی می توانند تا ارتفاع 6-12 متر رشد کنند. برگ های همیشه سبز آن بیضی شکل، چرمی و سبز تیره است.

    درخت بادام هندی

    میوه های این درخت یا سیب بادام هندی، مانند فلفل دلمه ای بیضی شکل و به رنگ زرد، نارنجی یا قرمز می باشد که خوراکی نیست. میوه واقعی، آن چیزی که ما آن را بادام هندی می نامیم، به انتهای سیب بادام هندی متصل شده است.

    برای خرید بادام هندی می توانید به بخش فروش بادام هندی هتمت مراجعه فرمایید.

    چگونه از بذر، درخت بادام هندی پرورش دهیم؟

    درختان بادام هندی را می توان از طریق بذر و پیوند پرورش داد. برای تکثیر آن از بذر، به یک مهره (دانه) بدون پوست بالغ نیاز دارید. این دانه ها تا 4 ماه زنده می مانند. اگر بذر تازه درخت را جمع آوری کرده اید، آن را به مدت 3 روز در آفتاب خشک کنید و قبل از کاشت یک شب در آب خیس کنید و سپس بکارید. بذرها از 4 روز تا 3 هفته جوانه می زنند.

    بذر بادام هندی

    شرایط اقلیمی لازم برای کاشت بادام هندی

    درختان بادام هندی گرمسیری هستند و نسبت به سرما بسیار حساس می باشند. درختان در طیف گسترده ای از مناطق آب و هوایی بین عرض های جغرافیایی 25 درجه شمالی و جنوبی رشد می کنند. اگرچه بادام هندی می تواند دمای بالا را تحمل کند، اما میانگین ماهانه 25 درجه سانتی گراد به عنوان بهینه در نظر گرفته می شود. بارندگی سالانه 1000 میلی متر برای رشد درخت مناسب است، در صورتیکه 1500 تا 2000 میلی متر نیز می تواند بهینه در نظر گرفته شود.

    درخت بادام هندی سیستم ریشه ای توسعه یافته ای دارد و می تواند شرایط خشکی را تحمل کند. بارش باران در فصل گلدهی به دلیل آنتراکنوز و کپک زدن باعث از بین رفتن گل می شود. در هنگام برداشت، باران و هوای ابری باعث پوسیدگی و منع جوانه زدن بادام ها می شود. آجیل زمانی که روی خاک مرطوب قرار می گیرد در عرض 4 روز جوانه می زند.

    الزامات رشد درخت بادام هندی

    آفتاب

    درخت بادام هندی به حداقل 6 ساعت نور مستقیم خورشید نیاز دارد. در سایه به کندی رشد می کند و میوه نمی دهد.

    خاک

    برای کاشت بادام هندی، خاک شنی با سطح pH در حدود 5-6.5 مناسب است. هرگز درخت بادام هندی را در خاک غنی از رس پرورش ندهید. در مورد درخت بادام هندی در حال رشد، خاکی که استفاده می کنید باید به خوبی زهکشی شده باشد تا آب به آرامی در آن جریان یابد.

    کاشت بادام هندی

    اب

    درختان بادام هندی پس از استقرار، اگر به طور منظم آبیاری شوند، میوه بیشتری تولید می کنند. در طول تابستان هر هفته دو بار عمیق آبیاری کنید که البته لازم است میزان آبیاری را در فصل زمستان کاهش دهید. آبیاری بیش از حد می تواند به درخت بادام هندی آسیب برساند یا حتی آن را از بین ببرد، بنابراین فقط در صورتی آبیاری کنید که خاک خشک شده باشد و اجازه دهید خاک، بین دوره های آبیاری خشک شود.

    کود

    در کاشت بادام هندی، درخت برای رشد و تولید میوه نیاز به استفاده منظم از کود دارد. در طول فصل رشد هر دو ماه یکبار از کود در اطراف پایه درخت استفاده کنید. همچنین سالی یکبار کمپوست یا کود دامی مزرعه ای به وزن حدود 15 کیلوگرم روی سطح خاک به درخت بالغ بریزید.

    مراقبت از درخت بادام هندی

    هرس

    درختان بادام هندی را به طور مرتب هرس کنید تا شاخه های ضعیف، مرده، درهم تنیده و آلوده به بیماری یا آفات را از بین ببرید. همچنین شاخه های پر ازدحام را قطع کنید تا رشد قوی تری داشته باشید.

    مالچ پاشی

    برای جلوگیری از رشد علف های هرز و حفظ رطوبت، اطراف درخت بادام هندی خود را با مواد آلی مالچ پاشی کنید.

    آفات و بیماری ها

    درخت بادام هندی اگر از سلامت خوبی برخوردار باشد، عموماً عاری از آفت است. آفات عمده ای که به آن حمله می کنند عبارتند از: پشه چای، کرم ساقه و ریشه، ماینر برگ و شکوفه وبر.

    برداشت و پردازش آجیل بادام هندی

    بادام هندی زمانی برداشت می شود که سیب های بادام هندی صورتی یا قرمز و پوسته های بادام هندی خاکستری می شوند. پس از برداشت، سیب بادام هندی از مغز جدا می شود. بادام هندی بدون پوست تا 2 سال قابل نگهداری است. هنگام فرآوری بادام هندی در خانه باید از دستکش و عینک ایمنی استفاده کرد.

    پردازش و فراوری بادام هندی

    چگونه در خانه بادام هندی پرورش دهیم؟

    بذر بادام هندی تازه را برای جوانه زدن در خاک شنی و عمق 10 سانتی متری بکارید، زیرا به راحتی جوانه می زنند. از خاک های رسی اجتناب کنید و اطمینان حاصل کنید که آبیاری با جریان آزاد را امکان پذیر می کند زیرا قطع شدن آب می تواند منجر به آسیب رساندن به درخت شود.

    درختی که از دانه ها رشد می کند 3 تا 5 سال طول می کشد تا اولین میوه های خود را تولید کند. توصیه ما این است که یک گیاه گلدانی را از نهالستان خریداری کنید. به این ترتیب لازم نیست آنقدر منتظر بمانید.

    اگر چندین درخت می کارید، آنها را در فاصله 9.1 متری از هر کدام بکارید تا از فضای کافی برای رشد اطمینان حاصل کنید.

    بادام هندی نمی تواند در مناطقی با بارندگی یا باد شدید دوام بیاورد، اما می تواند در دماهای بسیار گرم تا 50 درجه سانتیگراد (122 درجه فارنهایت) رشد کند. به همین دلیل، مناطق گرمسیری که بسیار گرم هستند و میزان بارندگی متوسطی دارند، ایده آل هستند. اگر باران زیاد باشد، ریشه ها غرق می شوند و درخت می میرد.

    منبع مطلب : hatmat.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید