بررسی تارا اتومات
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
بررسی تارا اتومات را از این سایت دریافت کنید.
بررسی مشخصات تارا اتوماتیک 1400
مشخصات تارا اتوماتیک 1400 - 1402 به همراه تست کارشناسی مشخصات فنی خودرو بررسی ایراد مشکلات معایب و مزایا تارا اتوماتیک 1400 - 1402 با امکان مقایسه
مشاهده قیمت تارا اتوماتیک
یکشنبه 28 اسفند 1401
مشخصات تارا اتوماتیک
130 دیدگاه مشاهده قیمت روز
اگر روی همان موتور TU5P تارا دندهای، گیربکس 6 دنده دنا پلاس توربو اتومات را نصب کنید، حاصل کارتان خودرویی بنام تارا اتوماتیک است؛ محصولی که زمستان 1400 به بازار کشورمان راه یافت. تارا اتوماتیک، حدود 100 کیلوگرم سنگینتر از تارا دندهای است اما اعداد و ارقام منتشر شده توسط ایران خودرو، نشان میدهد که شتاب حدود 0.5 ثانیه و مصرف سوختش نیز حدود 0.3 لیتر تغییر کرده. به لحاظ فنی، تغییر محسوس دیگری در این خودرو رخ نداده اما به لحاظ تجهیزات، ایران خودرو اکثر امکاناتی که از تارا دندهای حذف کرده بود، برای تارا اتومات از آنها استفاده کرده است. بعنوان مثال: ایربگهای جانبی اضافه شدهاند و رینگ خودرو نیز از فولادی به آلومینیومی تغییر یافته. آینههای جانبی از نوع تاشو برقی هستند. دوربین عقب به مالتیمدیا افزوده شده و تنظیم صندلیهای جلو که قبلا از نوع دستی بود، حالا از نوع برقی است. روکش صندلیها از پارچه، به چرم و پارچه تغییر کرده و روکش چرمی به غربیلک فرمان هم افزوده شده. سانروف، سنسور نور (اتولایت) و سنسور باران از دیگر تجهیزات تارا اتوماتیک هستند. ایران خودرو همچنین گفته که تارا اتومات، اولین محصول تولید داخل این شرکت است که سیستم کیلس استارتر در آن وجود دارد.
ادامه... مشاهده 233 آگهی
رانندگی و عملکرد فنی
طراحی ظاهری کابین و امکانات ارزش در مقابل قیمت کیفیت
مزایای تارا اتوماتیک
پلتفرم ملی IKP1 موتور TU5 پلاس
بهبود امکانات نسبت به مدل دندهای
گیربکس مشترک با دنا اتومات
معایب تارا اتوماتیک
عدم بهبود کیفیت نسبت به مدل دندهای
محدودیت رنگهای انتخابی
اشتراک در واتس اَپ اشتراک در تلگرام
قیمت قیمت بازار مشاهده قیمت امروز
وضعیت در بازار ایران
مدلهای موجود 1400 تا 1402
مشخصات فنی
محور محرک دیفرانسیل جلو گیربکس 6 دنده اتوماتیک پیشرانه 4 سیلندر TU5 پلاس حجم موتور 1.6 لیتر
عملکرد فنی
قدرت 113 اسببخار گشتاور 144 نیوتنمتر شتاب 13 ثانیه سرعت 190 کیلومتر برساعت مصرف ترکیبی
7.3 لیتر در صد کیلومتر
ابعاد و اندازه ها
نوع بدنه سدان جمع و جور نوع شاسی یکپارچه نسل (کد اتاق) نسل اول (K132) طول 4519 میلیمتر عرض 1953 میلیمتر ارتفاع 1466 میلیمتر فاصله محوری 2652 میلیمتر وزن 1268 کیلوگرم حجم باک 50 لیتر چرخ جلو R16 چرخ عقب R16 سایر ویژگیها رینگ آلومینیومی
سیستم کمکی راننده
کروز کنترل کروز کنترل هوشمند
کنترل ایستایی در سربالایی
کنترل سرعت در سرازیری
کنترل کشش کنترل پایداری ضد واژگونی اتو پارک حالت رانندگی سایر ویژگیها
مشاهده قیمت تارا اتوماتیک
130 دیدگاه
Ghanian(125 روز پیش)دوستان من تارا اتومات برنده شدم سفید نداره الان مشکی بگیرم یا طوسی؟کودم و بهتر میخرن؟
Say205 (120 روز پیش)سلیغه خودت مهمه ولی مشکیش خیلی شیکه اگه سرامیک هم بشه که دیگه حرفی نداره
Sorena13 (120 روز پیش)مشکی
Majid20222(125 روز پیش)دوستان میشه راهنمایی کنید تو رنج قیمتی ۶۰۰ تا ۶۲۰ تارا اتومات صفر بگیرم یا خودروی چینی مثل آریزو ۵ یا تیگو ۵ یا لیفان ۸۲۰
JjjjAmir (122 روز پیش)تارا بخر هم بازار داره هم به صرفه تره از لحاظ نگهداری و تعمیرات
CitroenXsara (121 روز پیش)فضا تارا و تیگو. استهلاک و ظاهر لیفان و اریزو
تارا اتوماتیک
در این مقاله از مجله همراه مکانیک به بررسی مشخصات فنی تارا اتوماتیک، آپشن ها و مزایا و معایب تارا اتومات خواهیم پرداخت.
تارا اتوماتیک | بررسی جامع و مشخصات فنی تارا اتومات
حسین باباپور مرداد 26, 1401
تارا اتوماتیک یکی از جدیدترین سدانهای ساخت شرکت ایران خودرو است که طی سال ۱۴۰۱ به بازار آمده و از جمله تولیدات ملی این شرکت محسوب میشود. اگر تصمیم به خرید تارا در نسخه اتومات دارید، در ادامه با «مجله خودرو همراه مکانیک» همراه باشید تا مشخصات فنی تارا اتوماتیک به همراه امکانات و دیگر ویژگیهای این سدان جمعوجور را به آگاهی برسانیم.
معرفی تارا اتوماتیک
تارا اتوماتیک در اصل حاصل افزوده شدن موتور TU5P به همراه گیربکس شش دنده اتوماتیک DAE (گیربکس دنا پلاس توربو اتومات) روی بدنه فیس لیفت شده یکی از محصولات پژو است. پلتفرم این خودرو اصالتا متعلق به پژو ۳۰۱ بوده و در ایران با کد IKP1 شناخته میشود. ماشین تارا اتوماتیک از اواخر زمستان ۱۴۰۰ بهتدریج در جادهها رویت شد تا به عنوان یک محصول کاملا جدید شانس خود را برای رقابت با خودروهای میانقیمت بازار بسنجد.
مشخصات فنی تارا اتومات
ایران خودرو به تازگی دستی به سروگوش موتور تیوفایو کشیده، پسوند پلاس به انتهای نام آن اضافه کرده و آن را به عنوان موتور تارا اتوماتیک روانه میدان کرده است. ضمیمه شدن سامانه متغیر زمانبندی سوپاپ به علاوه برخی بهروزرسانیهای دیگر باعث شده قدرت این موتور افزایش پیدا کند و راندمان سوخت آن بهتر از گذشته شود. این موتور ۱.۶ لیتری قدرتی برابر ۱۱۳ اسب بخار و گشتاور 144 نیوتن متر ارایه میدهد. گیربکس تارا اتوماتیک نیز همان جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک دنا پلاس توربو است. شتاب تارا اتوماتیک حدود ۱۳ ثانیه عنوان شده و مصرف سوخت آن هم ۷.۳ لیتر اندازهگیری شده است.
نام خودروتارا اتوماتیکنوع موتورچهار سیلندر خطی– 16 سوپاپ – تنفس طبیعی
حجم موتور1587 CC
حداکثر قدرت113 اسب بخار در 6000 دور
حداکثر گشتاور146 نیوتن متر در 4500 دور
جعبه دندهشش دنده اتومات 6AT
انتقال قدرتمحور جلو
شتاب 0-10013ثانیه
بیشترین سرعت190 Km/h
مصرف ترکیبی7.29 L/100km
ظرفیت باک50 لیتر
سیستم تعلیقجلو مکفرسون – عقب میله پیچشی
ترمزجلو دیسکی (خنک شونده) – عقب دیسکی
ابعاد (mm)4519*1953*1466
وزن (KG)1268
گنجایش صندوق640 Lit
آپشن های تارا اتوماتیک
میشود این طور گفت هرقدر ایران خودرو تا اینجا برای دیگر محصولات پرفروش خود آپشن کم گذاشته است، روی تارا اتوماتیک جبران کرده و بیشتر امکانات رفاهی مورد نیاز یک خودروی اقتصادی امروزی را عرضه کرده است. کروز کنترل، کنترل کشش و پایداری، سامانه مالتی مدیا با نمایشگر لمسی، سانروف، صندلی برقی و چهار کیسه هوا مهمترین آپشن های رفاهی و ایمنی این خودرو را تشکیل میدهند.
این موارد جزو ضروریترین تجهیزات رفاهی و ایمنی یک خودروی خانوادگی امروزی هستند که باید در تمامی محصولات نصب شوند تا حداقل میزان رفاه و ایمنی برای سرنشینان فراهم شود. در ادامه کلیه آپشن های تارا اتومات آورده شده است:
سيستم ترمز ضد قفل ABS و EBD ، سيستم كمكي ترمز (HBA)، سيستم كمك در سربالايي (HSA)، سيستم كنترل پايداري الكتريكي (ESC)، سيستم كنترل كشش TCS، چهار کیسه هوا، فرمان برقی نمایشگر لمسی 7 اینچی، دیلایت، آینههای تاشونده برقی راهنمادار، سنسور پارک و دوربین عقب، صندلي راننده 6 حركته (4 حركت برقي 2 حركت دستي) و صندلي سرنشين جلو 4 حركته (2 حرکت برقي و 2 حرکت دستي)، سيستم پايش فشار باد تايرها (TPMS)، كروز كنترل، سنسور نور و باران، ورود بدون كليد (دستگيره كرومي لمسي) و دكمه خاموش /روشن، سانروف، بازكن قفل در صندوق عقب از داخل، بازکننده درب صندوق عقب از راه دور، نشانگر تعويض دنده GSI، فرمان برقی با کلیدهای کنترل
تجربه رانندگی تارا اتومات
یکی از بهترین ویژگیهای رانندگی با تارا اتومات، هندلینگ و چسبندگی مطلوب آن است که هنگام عبور آب از مسیرهای منحنی و پیچدرپیچ بیشتر به چشم میآید. علاوه بر عملکرد مناسب پلتفرم تقریبا بهروز این خودرو، میتوان این موضوع را به حضور سیستمهای کنترل کشش و پایداری مرتبط دانست. گیربکس و موتور تارا اتوماتیک زوج نسبتا هماهنگی را تشکیل دادهاند، به نحوی که مواردی مثل کُپ پدال گاز و تاخیر در عملکرد جعبه دنده چندان شما را آزار نخواهد داد. اگر تصمیم به فروش فوری خودرو خود دارید، میتوانید از خدمت فروش فوری همراه مکانیک استفاده کنید.
ترمزها اطمینان خاطر بالایی به راننده اعطا میکنند و ماشین تارا اتومات را در فاصله ایمن از حرکت بازمیدارند؛ این مورد باعث میشود یک تجربه رانندگی نسبتا رضایتبخش برای کاربر شکل بگیرد. کیفیت سواری تارا اتوماتیک و میزان نرمی سیستم تعلیق نیز در حدی بینابین بوده و چندان خشک به نظر نمیرسد. البته میزان کوبش ردیف عقب میتواند کمی فراتر از حد انتظار باشد.
قیمت ایکو تارا اتومات
در حال حاضر (مرداد۱۴۰۱) قیمت تارا نسخه اتوماتیک از سوی ایران خودرو معادل 416 میلیون تومان اعلام شده است، این در حالی است که قیمت حدودی این خودرو در بازار آزاد به 595 میلیون تومان میرسد.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟