این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    باسلوق میوه ای

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    باسلوق میوه ای را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه باسلوق میوه ای فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار

    طرز تهیه باسلوق میوه ای خوشمزه و خوش طعم در منزل به همراه نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل را در این مطلب مشاهده خواهید کرد.

    با این دستور ساده، باسلوق های میوه ای فوق العاده خوشمزه درست کنید

    ندا خوشرو ۱۱ دی ۱۴۰۰ ۰

    در این آموزش با طرز تهیه باسلوق میوه ای به همراه نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این شیرینی بی نظیر نهایت لذت را ببرید.

    باسلوق یا راحت الحلقوم از انواع شیرینی و سوغات مخصوص مراغه و اراک و ملایر است و شما می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه باسلوق میوه ای از نشاسته و شکر و آب و گلاب و پودر نارگیل و پودر ژله استفاده می شود.

    باسلوق و مسقطی با نشاسته از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار هستند و اگر شما به تهیه انواع شیرینی در منزل علاقه مند هستید بهتر است این نوع شیرینی های ساده را نیز برای مناسبت های خاص در منزل تهیه کنید.

    مواد لازم

    شکر : ۱ لیوان آب : ۱.۵ لیوان نشاسته : ۱.۲ لیوان گلاب : ۲.۳ لیوان

    پودر نارگیل : به مقدار لازم

    پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه : به مقدار لازم

    طرز تهیه باسلوق میوه ای در منزل

    ابتدا نشاسته را درون ۱.۵ لیوان آب سرد حل کنید سپس پودر ژله و شکر و گلاب را به نشاسته حل شده اضافه کنید.

    همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

    مواد مخلوط شده را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا محلول نشاسته قل بزند و سفت شود.

    مایه شیرینی باسلوق را درون یک سینی به ضخامت ۱.۵ سانت بریزید سپس سینی حاوی مایه شیرینی را درون یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون یخچال بیرون آورید و با کمک چاقو برش بزنید سپس مایه شیرینی را قالب بزنید و درون پودر نارگیل بغلطانید و در ظرف مناسبی برای سرو بچینید.

    نکات طلایی برای تهیه شیرینی باسلوق

    بهترین طعم ژله برای تهیه باسلوق میوه ای ژله لیمو و یا ژله پرتقال است.

    اگر تمایل دارید باسلوق میوه ای رنگ بی نظیری داشته باشد بهتر است از ژله توت فرنگی برای تهیه باسلوق میوه ای استفاده کنید.

    می توانید باسلوق میوه ای را به صورت گرد شکل دهید و وسط باسلوق گردو و یا ۱.۲ انجیر و … قرار دهید.

    در طرز تهیه باسلوق میوه ای می توانید از پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه استفاده کنید و مواد لازم برای تهیه این شیرینی را نصف کنید و با رنگ های مختلف پودر ژله ترکیب کنید و به این ترتیب باسلوق های میوه با رنگ های مختلفی را تهیه کنید.

    اگر تمایل دارید طعم پودر ژله را به خوبی حس کنید بهتر است گلاب را از دستور تهیه باسلوق میوه ای حذف کنید.

    برای گرد کردن باسلوق میوه ای نیازی به زیاد ماندن مایه شیرینی درون یخچال نیست کافی است مایه شیرینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده کف دست های خود را خیس کنید سپس مایه شیرینی باسلوق را به شکل گرد در آورید.

    دستور تهیه باسلوق با شیر

    همانطور که گفتیم باسلوق یا راحت الحلقوم یکی از دسر های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به روشهای مختلف و با مواد ساده ای مثل نشاسته، شکر، ژله های رنگی، شیر یا آب و… تهیه می شود، باسلوق را می توان با آب پرتقال، شیره انگور، پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین نیز تهیه کرد و به عنوان دسر مجلسی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده نمود، در ادامه برای  یادگیری آموزش تهیه باسلوق شیری همراه ما شوید.

    مواد لازم

    شیر/ ۲ لیوان نشاسته/ ۱۰۰ گرم

    روغن مایع/ یک قاشق چای خوری

    شکر/ ۲۰۰ گرم گلاب/ نصف لیوان

    زعفران/ یک قاشق چای خوری

    پودر کاکائو/ یک قاشق غذا خوری

    روش تهیه باسلوق شیری

    در داخل یک ظرف تفلون مناسب، نشاسته را با شیر سرد مخلوط کرده و حل کنید، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته به طور کامل در شیر حل شده و گلوله نشود.

    بعد از اینکه مخلوط شیر و نشاسته کاملا حل شدند، زعفران، گلاب، پودر کاکائو و شکر و روغن را به آن بیفزایید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظی بدست آید به طوری که به حالت خمیری در وسط ظرف جمع شود، اکنون آن را از روی حرارت بردارید.

    در مرحله بعدی روش تهیه باسلوق شیری، هنگامی که مخلوط باسلوق سرد شد، قالب مناسبی را آماده کنید و کف آن را چرب کنید، سپس مخلوط باسلوق را داخل آن بریزید و سپس حدود چند ساعت داخل یخچال قرار دهید، زمانی که باسلوق شیری کاملا سفت شد، آماده شده و می توانید آن را از یخچال خارج کنید و نوش جان نمایید.

    نکته : اگر تمایل به تهیه باسلوق دو رنگ دارید، می توانید در مرحله مخلوط کردن نشاسته و شیر، مقداری از این مخلوط را در ظرف دیگری بریزید و داخل یک ظرف را زعفران افزوده و به دیگری کاکائو اضافه کنید.

    منبع مطلب : arga-mag.com

    طرز تهیه باسلوق میوه ای سوغاتی با طعم بی نظیر و شیرین

    باسلوق میوه ای یکی از شیرینی های های خوشمزه و خوش پخت و سوغات مراغه و اراک و ملایر به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند.

    دسر و شیرینی‌آشپزی

    طرز تهیه باسلوق میوه ای سوغاتی با طعم بی نظیر و شیرین

    توسط Na در ژوئن 24, 2018

    باسلوق میوه ای یکی از شیرینی های های خوشمزه و خوش پخت و سوغات مراغه و اراک و ملایر به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه باسلوق میوه ای آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد باسلوق میوه ای را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این شیرینی خوشمزه را آماده کنید و به عنوان عصرانه ای خوشمزه میل نمایید.

    @=img=@#=img=#

    باسلوق میوه ای

    همانطور که در بالا گفته شد باسلوق یا راحت الحلقوم  از شیرینی و سوغات مراغه و اراک و ملایر محسوب می گردد و شما می توانید به راحتی این شیرینی بی نظیر را در منزل برای پذیرایی از مهمان هایتان با یک سرای مواد کم هزینه تهیه نمایید و از طعم خوب آن لذت ببرید. باسلوق میوه ای نیز از نشاسته و شکر و آب و گلاب و پودر نارگیل و پودر ژله تهیه می گردد.

    لازم به ذکر است که باسلوق و مسقطی با نشاسته از شیرینی های بسیار پرطرفدار می باشند و اگر به تهیه انواع شیرینی علاقه مند دارید توصیه می کنیم این نوع شیرینی را هم امتحان کنید.

    مواد لازم باسلوق میوه ای

    شکر : 1 لیوان آب : 1.5 لیوان نشاسته : 1.2 لیوان گلاب : 2.3 لیوان

    پودر نارگیل : به مقدار لازم

    پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه : به اندازه لازم

    مطالب مرتبط

    چرا رسیدن به موفقیت مانند آشپزی کردن است؟

    نوامبر 21, 2018

    بهترین روش ها و ترفندهای دم كردن انواع چای

    نوامبر 19, 2018

    طرز تهیه باسلوق میوه ای

    در گام نخست برای تهیه باسلوق میوه ای باید نشاسته را داخل 1.5 لیوان آب سرد حل نمایید و بعد پودر ژله و شکر و گلاب را به نشاسته ای که حل کرده اید بیفزایید.

    در گام بعدی تمامی این مواد را با هم خوب مخلوط نمایید.

    سپس مواد ترکیب شده را روی حرارت گاز بگذارید تا محلول نشاسته سفت گردد.

    در گام بعدی مایه شیرینی باسلوق را داخل یک سینی با ضخامت 1.5 سانت قرار دهید و بعد سینی که شامل مایه شیرینی است را داخل یخچال حدود 2 الی 3 ساعت بگذارید و بعد سینی را از داخل یخچال خارج کرده و با چاقو باسلق را برش بزنید بعد مایه شیرینی را قالب بزنید و داخل پودر نارگیل غلطانده و در ظرفی بچینید.

    @=img=@#=img=#

    نکات مهم برای تهیه شیرینی باسلوق

    لازم به ذکر است که بهترین طعم ژله برای تهیه باسلوق میوه ای ژله لیمو و یا ژله پرتقال محسوب می گردد.

    برای رنگ بی نظیر باسلوق میوه ای بهتر است از ژله توت فرنگی استفاده کنید.

    لازم به ذکر است که باسلوق میوه ای را به صورت گرد نیز می توانید در آورید و وسط باسلوق گردو و یا نصف انجیر بگذارید.

    اگر می خواهید که طعم پودر ژله را خوب حس نمایید باید گلاب را از دستور باسلوق میوه ای خارج نمایید.

    لازم به ذکر است که برای گرد نمودن باسلوق میوه ای مایه شیرینی نباید درون یخچال زیاد بماند. بهتر است که مایه شیرینی را به مدت 15 دقیقه درون یخچال بگذارید و بعد روی کف دست را خیس نموده و مایه شیرینی باسلوق را گرد کنید.

    @=img=@#=img=# @=img=@#=img=#

    اشتراک گذاری

    منبع مطلب : 5asr.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید