این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    باسلوق طرز تهیه

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    باسلوق طرز تهیه را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

    طرز تهیه باسلوق ساده خوشمزه و کشدار به روش بازاری باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو

    طرز تهیه کوکی لاهیجان تابه ای ساده و خوشمزه بدون فر

    طرز تهیه کوکی لاهیجان تابه ای کوکی لاهیجان بدون فر یکی از روش های پخت این کوکی خوشمزه است که برای کسانی که فر ندارند مناسب است، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

    طرز تهیه فلن چیز کیک دسر خوشمزه و مخصوص سوئدی

    طرز تهیه فلن چیز کیک فلن یک دسر بسیار خوشمزه است .این دسر یک دسر سوئدی هست که امروزه در تمام جهان درست می شود و بسیار خوشمزه است که حالت آن …

    طرز تهیه شیرینی ساوارین خوشمزه و مجلسی به روش فرانسوی

    طرز تهیه شیرینی ساوارین شیرینی ساوارین یکی از انواع شیرینی ها ساده و بسیار خوشمزه فرانسوی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

    طرز تهیه باسلوق

    باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود. باسلوق در برخی شهرها به صورت سنتی تهیه می شود و به همین دلیل به عنوان سوغات این شهرها شناخته می شود. علاوه بر این باسلوق به عنوان یک شیرینی مناسبتی هم شناخته می شود که در فصل زمستان تهیه می شود و در برخی مناسبت های خاص مانند عید نوروز به عنوان شیرینی پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد. باسلوق به صورت سنتی با رنگ های سفید و زرد تهیه می شود، اما امروزه با اضافه کردن رنگ های طبیعی و رنگ های مجاز خوراکی باسلوق با رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه پف پفی

    پف پفی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه های بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم باسلوق نشاسته نصف لیوان آب سرد ۱٫۵ لیوان شکر نصف لیوان ژله رنگی ۱ بسته گلاب ۳ قاشق غذاخوری

    کره نصف قاشق غذاخوری

    دستور تهیه باسلوق

    مرحله اول

    برای تهیه باسلوق خانگی ابتدا نشاسته را به همراه یک و نیم لیوان آب سرد داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه شکر را به همراه پودر ژله اضافه می کنیم و مواد را به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند.

    مرحله دوم

    مواد را باید به حدی مخلوط کنیم که دانه های نشاسته به طور کامل در آب حل شوند. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم با یک قاشق هم می زنیم تا کمی غلظت پیدا کند و روان نباشد.

    مرحله سوم

    پس از اینکه مایه باسلوق غلظت پیدا کرد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از مخلوط شدن گلاب، کره را که از قبل از یخچال بیرون گذاشته بودیم را اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که مایه باسلوق از قابلمه جدا شود.

    طرز تهیه مارشمالو

    مارشمالو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود

    مرحله چهارم

    پس از اینکه مایه باسلوق کاملا به غلظت رسید و از قابلمه جدا شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا قالب مورد نظرمان را با سلفون یا پلاستیک می پوشانیم و پلاستیک را با روغن کمی چرب می کنیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله مایه باسلوق را با قطر حدودا ۱٫۵ تا ۲ سانتی متر به صورت یکدست روی پلاستیک درون قالب پهن می کنیم. حالا قالب حاوی باسلوق را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا باسلوق آماده شود.

    مرحله ششم

    پس از گذشت ۶ ساعت قالب حاوی باسلوق را از یخچال خارج می کنیم، سپس باسلوق را به صورت مکعب های مربع شکل برش می زنیم و داخل پودر نارگیل یا نشاسته ذرت می غلتانیم تا رطوبت شان گرفته شود، سپس سرو می کنیم.

    طرز تهیه ماقوت

    ماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد

    نکات تهیه باسلوق

    باسلوق رنگی

    اگر می خواهید باسلوق را در رنگ های متنوع داشته باشید باید از پودر ژله با رنگ های متنوع استفاده کنید. مثلا می توانید مقدار مواد را بالا ۴ برابر کنید و به جای استفاده از یک پودر ژله از رنگ های متنوعی استفاده کنید تا در پایان باسلوق در ۴ رنگ داشته باشید.

    کشدار شدن باسلوق

    اگر می خواهید باسلوق های شما کشدار شوند و حالت ژله ای بیشتری داشته باشند می توانید پودر ژلاتین هم در مواد خود استفاده کنید. برای مقدار مواد بالا باید یک قاشق غذاخوری ژلاتین استفاده کنید تا باسلوق کشدار تری داشته باشید.

    بد طعم شدن باسلوق

    باسلوق از شیرینی های است که ممکن است با رعایت نکردن یک نکته کوچک خراب شود و طعم نامطبوعی بگیرد. یکی از دلایلی که باسلوق ما طعم خوبی ندارد این است که باسلوق را با حرارت زیاد درست کرده ایم.

    اگر مواد باسلوق را با حرارت زیاد درست کنیم طعم و بوی خامی نشاسته از بین نمی رود و به دلیل اینکه نشاسته خام است باسلوق ما طعم خوبی نخواهد داشت. پس برای داشته باسلوق خوشمزه حتما زمان بگذارید.

    آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آذر 1399

    منبع :img from samaneh_din - sweet_homesamira

    مطالب مرتبط

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه باسلوق بازاری و فوری خوشمزه به صورت ژله ای در منزل

    طرز تهیه باسلوق بازاری و فوری خوشمزه به صورت ژله ای در منزل باسلوق یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی

    طرز تهیه باسلوق بازاری و فوری خوشمزه به صورت ژله ای در منزل

    طرز تهیه باسلوق بازاری و فوری خوشمزه به صورت ژله ای در منزل طرز تهیه باسلوق

    باسلوق

    باسلوق یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می توانید سرو کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید.

    با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باسلوق تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی باسلوق با پارسی دی همراه باشید.

    طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم باسلوق

    شکر ۲۰۰ گرم آب سرد ۲ لیوان گلاب نصف فنجان مغز گردو ۱۰۰ گرم پودر نارگیل ۱۰۰ گرم نشاسته گل ۱۰۰ گرم

    روغن مایع ۱ قاشق چایخوری

    دستور پخت

    طرز تهیه باسلوق

    برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.

    برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته ای داخل آب نماند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.

    شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.

    پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.

    پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.

    4 (80.55%) 2164 votes

    source : farzane75_hmp

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه ژله بستنی یلدایی شیک و خوشمزه و ساده با 3 بسته پودر ژله

    طرز تهیه باسلوق رولتی زعفرانی مغزدار خیلی ساده و خوشمزه با نشاسته گل

    طرز تهیه باسلوق ژله ای ساده و مجلسی با نشاسته مخصوص شب یلدا

    طرز تهیه ترافل پرتقالی خیلی ساده و شیک و خوشمزه مناسب پذیرایی

    طرز تهیه ژله میوه ای در پوست هندوانه خوشمزه و شیک بدون نیاز به قالب ویژه شب یلدا

    طرز تهیه کرم بستنی فوق العاده خوشمزه و شیک به صورت قالبی با ژله و خامه

    طرز تهیه ژله هندوانه لیوانی ساده و شیک با شکلات چیپسی ویژه شب یلدا

    طرز تهیه آجیل بار بسیار خوشمزه و مقوی و کم هزینه برای مهمانی و پذیرایی

    طرز تهیه ژله انار لیوانی خیلی ساده و راحت با ژله آلوورا و دانه های انار مخصوص شب یلدا

    طرز تهیه فرنی کدو حلوایی کره ای برای نوزاد و بزرگسال خوشمزه و مقوی مناسب پاییز

    طرز تهیه دسر راحت یلدایی خیلی خوشمزه و ساده با نشاسته و شیر گام به گام

    طرز تهیه حلوای خرمالو فوق العاده نرم و لطیف و خوشمزه با کره و روغن مایع

    16 دیدگاه معصی 1 سال پیش سلام

    من دقیقا طبق دستور شما درست کردم ولی چرا وقتی میخوریم، تو دهن حالت خمیریه و میچسبه؟

    12 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به  معصی

    زمان بیشتری داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد یا می توانید کمی ژلاتین به مواد اضافه کنید تا سفت تر شود.

    3 پاسخ محمدمهدی 11 ماه پیش

    در پاسخ به  مونا مصطفوی

    پودر ژلاتین را در چه زمانی اضافه کنیم

    0 پاسخ Admin مونا مصطفوی 11 ماه پیش

    در پاسخ به  محمدمهدی

    این دستور بدون ژلاتین می باشد

    4 پاسخ مریم 1 سال پیش

    آیا نشاسته گل با نشاسته ای که از سوپرمارکت میخریم متفاوت است؟

    9 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به  مریم

    نشاسته گل پودری نمی باشد و بهتر است از عطاریا تهیه کنید تا هم تازه باشد و مزه ترشی به باسلوق ندهد

    -7 پاسخ مژده 8 ماه پیش

    در پاسخ به  مونا مصطفوی

    خیلی خیلی ممنون

    مواد زیاد و مختلفی در این طرز تهیه نیاز نیست، در ضمن خیلی ساده و راحت هم میباشد

    2 پاسخ Admin مونا مصطفوی 8 ماه پیش در پاسخ به  مژده نوش جان 0 پاسخ یلدا 1 سال پیش

    میشه با نشاسته ذرت هم درست کرد؟

    4 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به  یلدا نه فقط نشاسته گل -2 پاسخ الهه 1 سال پیش

    میتونیم به جای ژلاتین گلوکز اضافه کنیم؟

    4 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به  الهه

    خیر چون کاملا ساختار متفاوت دارند گلوگز باعث کشدار شدن و زلاتین باعث سفت شدن باسلوق می شود

    -2 پاسخ محمد 11 ماه پیش

    باسلوق خیلی خوب است هرهرهرهر

    5 پاسخ محمدمهدی 11 ماه پیش

    پودر ژلاتین را در چه زمانی باید اضافه کنیم

    1 پاسخ هدی 10 ماه پیش

    میشه نشاسته گندم اضافه کرد؟ نشاسته گل به راحتی گیر نمیاد.

    1 پاسخ Admin مونا مصطفوی 10 ماه پیش در پاسخ به  هدی

    از عطاری می توانید به راحتی تهیه کنید. نشاسته گندم کیفیت لازم را برای تهیه ی باسلوق نداره

    2 پاسخ

    آخرین مطالب

    طرز تهیه تست بادمجان و قارچ (گیاهی) خیلی خوش طعم و ساده بدون گوشت و مرغ

    طرز تهیه ژله بستنی یلدایی شیک و خوشمزه و ساده با 3 بسته پودر ژله

    طرز تهیه باسلوق رولتی زعفرانی مغزدار خیلی ساده و خوشمزه با نشاسته گل

    منبع مطلب : parsiday.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید