بازی پاسور هفت خبیث
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
بازی پاسور هفت خبیث را از این سایت دریافت کنید.
هفت خبیث
هفت خبیث
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
این مقاله به هیچ منبع و مرجعی استناد نمیکند. لطفاً با افزودن یادکرد به منابع قابل اعتماد برطبق اصول تأییدپذیری و شیوهنامهٔ ارجاع به منابع، به بهبود این مقاله کمک کنید. مطالب بدون منبع را میتوان به چالش کشید و حذف کرد.
"هفت خبیث" – اخبار · روزنامهها · کتابها · آکادمیک · جیاستور
این بازی، نوعی بازی با کارت است که در مناطق مختلف دنیا بازی میشود. این بازی در جمعهای ۲ نفر به بالا بازی میشود. برای حمع های بیش از پنج نفر معمولاً از ۲ دسته کارت استفاده میشود. نحوهٔ شروع بازی به این شکل است که به هر نفر یک سری برگه به هر تعداد که مایلید در جهت ساعتگرد داده میشود و سپس کارتهای باقیمانده را به پشت در وسط میگذارند و روترین کارت (اولین کارت روی دسته) از کارتهای روی زمین را کنار کارتهایی که از پشت هستند از رو قرار میدهند. اگر کارت برداشته شده از روی دسته جایزه دار باشد آن را داخل دسته گذاشته و دوباره کارت رویی را برمیداریم، این کار را آنقدر تکرار میکنیم تا کارت رویی جایزه دار نباشید و آن را به عنوان حکم روی زمین میگذاریم.
بازی به این شکل است که باید عدد یا خال حکم روی زمین را در وسط گذاشت. برای مثال اگر ۳ دل رو باشد اگر بازیکن کارت دل داشت دل بازی میکند در غیر اینصورت باید ۳ هر خال دیگری را بازی کند. اگر هیچکدام از این حالتها نباشد، باید یک کارت از زمین بردارد. اگر کارت برداشته شده با کارت روی زمین سازگار بود آن را در کنار کارت روی زمین قرار میگیرد، در غیر صورت آن کارت را درون دست خود قرار داده و نوبت نفر بعدی میباشد. البته میتواند کارت برداشته شده را هرچند اگر با کارت روی زمین سازگار باشد در دست خود نگه دارد و بازی نکند.
بازی تا جایی ادامه دارد که یک نفر تمام کارتهای درون دست خود را در روی زمین بگذارد و کارت هایش تمام شود. توجه شود که وقتی بازیکن تنها دو کارت دارد و یکی از آن دو را بازی میکند باید سریعا بگوید«تک کارت!». اگر بازیکن فراموش کند و بازیکن دیگری تک کارت او را بگوید، شخصی که «تک کارت!» گفتن را فراموش کرده باید یک کارت از روی دسته بردارد.
بازی اغلب به صورت حذفی انجام میگردد. به این صورت که هرکس زودتر برگه تمام کرد، نفر اول و ادامه افراد بازی را ادامه داده تا نفر آخر مشخص شود.
البته میتوان به صورت امتیاز منفی هم بازی کرد که پایین تر توضیح داده شده است.
قوانین[ویرایش]
قانونهای این بازی به دو صورت اصلی و فرعی تقسیمبندی میشود. قوانین اصلی همواره ثابت میباشند ولی میتوان با توافق بازیکنان از اجرای تمامی یا برخی از قوانین فرعی صرف نظر نمود.
قوانین اصلی نحوه ادامه بازی را مشخص میکنند. بازی از نفر بعد از نفر [کارت پخش کن] در جهت گردش عقربههای ساعت آغاز میشود و بر اساس اعداد و نوع کارتهایی که آخرین بازیکن بر زمین گذاشته ادامه مییابد. روند تغییر بازی بر اساس کارتها به صورت زیر است:
عدد ۱۰: جهت چرخش بازی را برعکس میکند.
عدد ۷: اگر فردی عدد ۷ بیاورد، نفر بعدی او باید ۲ کارت جریمه بردارد.
تبصره: با رو شدن عدد ۷ برای اولین بار، اگر بازیکن کارت ۷ داشته باشد، بازی میکند و نفر بعدی باید ۴ کارت بردارد و همینطور ادامه دارد . در غیر اینصورت باید ۲ کارت از روی زمین بردارد. بعد از برداشتن ۲ تا کارت، اگر هفت در کارت هایی که برداشته باشد آن را میاندازد و نفر بعد ۲ کارت برمیدارد چون زنجیره هفت اصلی پاره شده و زنجیره جدیدی از هفت آغاز گشته است.
عدد ۸: جایزه دارد و باید یک کارت دیگر که هم خال کارت 8 یا یک هشت دیگر از خال دیگری بیاندازد.
تبصره: استفاده از جایزه چه بهصورت گذاشتن یک کارت از دست خود، یا از کارتهای رو نشده بر روی کارت روشده روی زمین است.
سرباز: این کارت روی کارت هم رنگ خودش میتواند بیاید. بازیکنی که سرباز بیاورد میتواند حکم را به دلخواه خودش تغییر دهد.مثلا اعلام میکند حکم دل است و بازیکن بعدی باید هر کارتی از خال تعیین شده بازی کند. در ضمن حکمی که تعیین میکند به خال خود سرباز ربطی نداشته و میتواند هر چه که خواست بگوید.
عدد۲: اگر شخصی عدد ۲ را بازی کند میتواند دسته کارتش را به سمت نفری دلخواه گرفته و بازیکن مقابل یک کارت به دلخواه از دسته کارت آن برمیدارد.
کارت آس(تک): هرکس آس بیاندازد نوبت نفر بعدیش میسوزد.
تک کارت: وقتی بازیکنی یک ورق دارد، باید با صدای بلند بگوید «تک کارت!».
تبصره: (بازیکنی که تک کارت نگفته باشد و پیش از متوجه شدن سایر افراد از این موضوع برگهای خود را تمام کند، مشمول جریمه نمیشود)
هر اشتباهی در اجرای قوانین اصلی که در حین بازی انجام میشود، برداشتن یک کارت جریمه توسط شخص خطاکار شامل میشود.
قوانین فرعی:
تخلفات اضافی که شامل جریمه میشود: بدون نوبت بازی کردن، تأخیر در بازی کردن، گفتن کلمه من و …
نحوهٔ امتیازدهی[ویرایش]
هنگامی که یکی از بازیکنان تمامی کارتهای بازی خود را تمام کرد بازی به اتمام میرسد و همه افراد حاضر با توجه به کارتهای باقی مانده دستشان امتیاز منفی میگیرند. هر یک از کارت ها امتیاز خاصی دارد که به صورت زیر میباشد.
برگهای ۲ تا ۱۰ امتیاز منفی برابر شماره کارت خود دارند. (غیر از برگ هفت خبیث که ۱۴ امتیاز منفی دارد)
برگ بی بی ۳ امتیاز منفی دارد
برگ شاه ۴ امتیاز منفی دارد
برگ آس ۱۱ امتیاز منفی دارد
برگ هفت خبیث ۱۴ امتیاز منفی دارد
برگ سرباز ۲۰ امتیاز منفی دارد
در صورتی که نفر تمام کننده بازی با سرباز بازی را تمام کند, امتیازهای منفی دست هر بازیکن در آن دور دو برابر میشود.
منابع[ویرایش]
رده: بازیهای مرتبط با ورق
آموزش بازی هفت خبیث · جدید ۱۴۰۲
بازی هفت خبیث نوعی بازی است که با کارت انجام می شود و در ایران طرفداران زیادی دارد در ادامه این بخش آموزش بازی هفت خبیث را برای شما منتشر کرده ایم
آموزش بازی هفت خبیث
دسته بندي : سرگرمی, خبرهای متفرقه
تاريخ : 10 نوامبر
بازی هفت خبیث یا (UNO نام انگلیسی آن) نوعی بازی آلمانی است که با کارت انجام می شود و در ایران به یک بازی پر طرفدار تبدیل شده است ؛ این بازی در جمع های ۲ نفر به بالا بازی می شود. در ادامه این بخش آموزش بازی هفت خبیث را برای شما کاربران گرامی شرح داده ایم.آموزش بازی هفت خبیث
نحوهٔ شروع بازی به این شکل است که به هر نفر یک سری برگه (معمولاً ۷ برگ) در جهت پادساعتگرد داده میشود و سپس کارتهای باقیمانده را به پشت در وسط میگذارند و روترین کارت از کارتهای روی زمین را کنار کارتهایی که از پشت هستند از رو قرار میدهند.
بازی به این شکل است که باید یا آن عدد مورد نظر یا آن خال را در وسط گذاشت. برای مثال اگه ۳ دل رو بود اگر بازیکن کارت دل داشت دل بازی میکند در غیر اینصورت باید ۳ یک خال دیگر را بازی کند. اگر هیچکدام از این حالتها نباشد، باید یک کارت از زمین بردارد.
اگر کارت برداشته شده با کارت روی زمین سازگار بود آن را در کنار کارت روی زمین قرار میگیرد، در غیر صورت آن کارت را درون دست خود قرار داده و نوبت نفر بعدی میباشد. بازی تا جایی ادامه دارد که یک نفر تمام کارتهای درون دست خود را در روی زمین بگذارد. در این زمان، آن شخص برنده است و دور بعد بازی از او شروع میشود. همچنین کارتهای باقی مانده دست افراد به صورت امتیاز منفی شمرده میشود.
برای خاتمه بازی باید مقدار حداکثر امتیاز منفی یا حداکثر تعداد دست بازی (یا هر چیز دیگر به صورت توافقی) مشخص شود؛ و هر کس به این امتیاز برسد یا شرایط دیگر انجام شد، بازی تمام است و کسی که کمترین امتیاز منفی را دارد، برنده میباشد.
یک نکته که وجود دارد این است که زمانی که دوبرگ دست شماست و یکی عدد هشت باشد و جایزه شما نیز هم خال یا عدد برگه زمینه باشد لازم نیست تک برگ گفته شود.
بازی را میتوان به صورت حذفی و بدون شمردن امتیاز منفی انجام داد. به این صورت که هرکس زودتر برگه تمام کرد، نفر اول و ادامه افراد بازی را ادامه داده تا نفر آخر مشخص شود. در این حالت وقتی تعداد افراد دو نفر شد، طبق منطق بازی علاوه بر برگه ۸، برگهٔ آس نیز جایزه به حساب میآید و شخصی که این برگه را روی میز قرار داد، میتواند برگهٔ دیگری هم روی میز بگذارد.
نکته ای که وجود دارد این است که اگر دوبرگ دستتان باشد و یکی هشت باشد و جایزه شما نیز هم خال یا عدد زمینه باشد باید تک برگ بگوید و جایزه خود را بیندازد و پایان بازی را اعلام کند نکته: اگر کسی دو کارت آخرش ۸ و یک باشد باید تک برگ را بگوید و گرنه باید جریمه شود.
قوانین بازی
قانونهای این بازی به دو صورت اصلی و فرعی تقسیمبندی میشود. قوانین اصلی همواره ثابت می باشند ولی میتوان با توافق بازیکننان از اجرای تمامی یا برخی از قوانین فرعی صرف نظر نمود.
قوانین اصلی نحوه ادامه بازی را مشخص میکنند. بازی از نفر بعد از نفر کارت پخش کن در جهت گردش عقربههای ساعت آغاز میشود و بر اساس اعداد و نوع کارت هایی که آخرین بازیکن بر زمین گذاشته ادامه مییابد.
روند تغییر بازی بر اساس کارتها به صورت زیر است:عدد ۱۰: جهت چرخش بازی را برعکس میکند.عدد ۲: یکی از افراد بازی را یک برگ جریمه بر می دارد.عدد ۷: با رو شدن عدد ۷ برای اولین بار، اگر بازیکن کارت ۷ داشته باشد، بازی میکند در غیر اینصورت باید ۲ کارت از روی زمین بردارد. بعد از برداشتن ۲ تا کارت، برای نفر بعدی عدد ۷ یک عدد معمولی در نظر گرفته میشود و بازی ادامه پیدا میکند.تبصره: با روشدن عدد هفت، اگر بازیکن عدد ۷ بازی کند، نفر بعد باید ۴ تا کارت بردارد و اگر وی هم ۷ بازی کند، نفر بعدی باید ۶ تا کارت بردارد و بههمین روال دو کارت اضافه میشود. پس از برداشتن جریمه و شروع بازی توسط نفر بعد اگر مجدد عدد ۷ رو کند جریمه تعلق گرفته و روند بازی همانند قبل میباشد.عدد ۸: جایزه دارد و کسی که هشت بگذارد باید یک کارت دیگر هم بگذارد. اگر شخص مورد نظر نمیتوانست کارت دیگری بگذارد، مانند شخصیاست که نوبتش شده و نمیتواند کارتی روی زمین بگذارد؛ بنابراین باید جریمه بردارد.
آس: نوبت نفر بعد را میسوزاند و نفر بعد از آن باید بازی کند.سرباز: بازیکنی که سرباز بیاورد میتواند حکم را به دلخواه خودش تغییر دهد. زمانی که یه برگ وسط هست (بجز ۷) و بازیکنی که نوبتشه برگی که با اون همخوانی داشته باشه، نداره، اما سرباز توی برگه هاش هست میتونه سرباز بیاد. زمانی که سرباز اومد حکم رو هم میتونه عوض بکنه. مثلاً اگه برگه وسط دل هستش میتونه بگه حکم اسپیک شده.تک کارت: وقتی بازیکنی یک ورق دارد، باید با صدای بلند بگوید «تک کارت!».تبصره: (بازیکنی که تک کارت نگفته باشد و پیش از متوجه شدن سایر افراد از این موضوع برگهای خود را تمام کند، مشمول جریمهنمیشود)
هر اشتباهی در اجرای قوانین اصلی که در حین بازی انجام میشود، برداشتن یک کارت جریمه توسط شخص خطاکار شامل میشود.
قوانین فرعی:قانون اول: تخلفات اضافی که شامل جریمه میشود: بدون نوبت بازی کردن، تأخیر در بازی کردن و یا اینکه فرد کلمه “من” را بگوید که در این صورت فرد مجبور به برداشتن یک کارت میشود و …قانون دوم: اگر شخصی آخرین کارتی که روی زمین قرار داد، ۸ بود، باید جایزه کارت خود را نیز بگذارد و با توجه به این موضوع که دیگرکارتی در دست ندارد، باید از روی زمین جریمه بردارد و درصورت توان آن کارت را روی زمین قرار دهد و برنده شود. هنگام برداشتن
جریمه باید تک کارت بگوید؛ ولی قانونی هم وجود دارد که در هر شرایطی بازیکنی که عدد۸ داشت میتواند از جایزه خود صرف نظر کند و مشمول جریمه نشود اما اگر صرف نظر نکرد باید کارت بردارد.
قانون سوم: اگر شخص A آخرین کارتی که روی زمین قرار داد عدد ۷ بود، باید بازی تا زمانی که شخصی ۷ نداشت ادامه پیدا کند، به این صورت کهاگر نفر B کارت ۷ داشت، روی زمین بگذارد و نفر C اگر ۷ داشت روی زمین بگذارد تا جایی که نوبت شخصی شد و ۷ نداشت. در این
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟