اهانت به پیامبر در هند
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
اهانت به پیامبر در هند را از این سایت دریافت کنید.
محکومیت عربی
اهانت سخنگوی حزب حاکم هند به ساحت نبی اکرم (ص) اعتراض و محکومیت کشورها و طرفهای مختلف بینالمللی را به همراه داشت و درپی افزایش اعتراضات به این اقدام حزب مذکور از تعلیق عضویت سخنگوی خود خبر داد.
دوشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۸
دستهبندی: آسیا،خاورمیانه
کد خبر: 1401031610645
خبرنگار : 71610
محکومیت عربی- اسلامی اهانت سخنگوی حزب حاکم هند به پیامبر (ص) و ترند شدن هشتگ«الا رسول الله»
اهانت سخنگوی حزب حاکم هند به ساحت نبی اکرم (ص) اعتراض و محکومیت کشورها و طرفهای مختلف بینالمللی را به همراه داشت و درپی افزایش اعتراضات به این اقدام حزب مذکور از تعلیق عضویت سخنگوی خود خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، سازمان همکاری اسلامی در بیانیهای این اقدام "نوبور شارما"، سخنگوی حزب "بهاراتیا جاناتا" را محکوم کرد و خواستار مقابله جدی مقامات دولت هند با چنین اقداماتی شد.
این سازمان همچنین از جامعه بینالمللی به ویژه نهادهای سازمان ملل و شورای حقوق بشر خواست تا اقدامات لازم را برای مقابله با اقدامات علیه مسلمانان در هند انجام دهند.
وزارت خارجه عربستان سعودی هم توهین مقام مسئول در حزب حاکم هند به پیامبر گرامی اسلام (ص) را محکوم کرد.
در بیانیه این وزارتخانه آمده است: تأکید میکنیم که مخالف هرگونه هتک حرمت به نمادها و شخصیتهای دینی اسلامی هستیم.
ریاض همچنین از اقدام حزب حاکم هند در تعلیق از کار سخنگوی خود استقبال کرد.
فتحی حماد، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز در واکنش به این اهانت گفت: اظهارات مقام رسانهای حزب حاکم هند و توهین به حضرت محمد صلی الله علیه و آله در شرایطی اتفاق افتاده که کمپین نفرت و توهین به مسلمانان در هند تشدید شده است.
وی در ادامه از سکوت و سیاست دوگانه نظام جهانی در برخورد با مسائل مربوط به مسلمانان انتقاد کرد.
محمد عبد السلام، سخنگو و رئیس هیات مذاکرهکننده جنبش انصارالله یمن نیز در صفحه کاربری خود در توییتر نوشت، اهانت به حضرت محمد (ص) محکومشدنی و غیر قابل قبول است.
وی در ادامه افزود، اهانت به پیامبر اکرم (ص) به مثابه ورشکستگی اخلاقی است و جایگاه پیامبران و رسالت آنها مسألهای قابل احترام و مورد تکریم تمامی امتها و ملتها است.
در پی اهانت این حزب حاکم در هند به پیامبر اکرم (ص) کشورهای عربی و اسلامی خواستار تحریم هند و تولیدات این کشور شدند.
احضار سفیر هند در قطر و کویت
در همین راستا وزارت امور خارجه قطر سفیر هند در دوحه را احضار کرده و یادداشت اعتراضی در مورد اظهارات توهینآمیز سخنگوی حزب حاکم این کشور علیه پیامبر اسلام را به وی ابلاغ کرد.
در بیانیه وزارت خارجه قطر آمده است، این اظهارات تحقیرآمیز که باعث برانگیختن حساسیتهای مذهبی میشود، توهین به مسلمانان سراسر جهان بوده و نشانه جهل آشکار از نقش محوری دین اسلام در توسعه تمدنها در سراسر جهان از جمله در هند است.
وزارت امور خارجه قطر از دولت هند خواسته بابت این اظهارات توهینآمیز عذرخواهی و آن را محکوم کند.
وزارت امور خارجه کویت هم در اقدامی مشابه سفیر هند در این کشور را احضار کرده و پیام یادداشت اعتراض آمیزی را به وی تحویل داد.
وزارت خارجه کویت همچنین خواستار برکناری مقام مذکور و عذرخواهی رسمی به دلیل این اهانت شد.
ترند شدن هشتگ #إلا_رسول_الله_یا_مودی
اعتراضات به توهین مقام هندی به پیامبر اسلام به شبکههای اجتماعی نیز کشیده شده است.
کاربران شبکههای اجتماعی با ترند کردن هشتگی با عنوان «الا رسول الله یا مودی» به این توهین پاسخ دادند.
تعلیق سخنگوی حزب حاکم هند
به دنبال افزایش و گسترده شدن اعتراضات به این توهین، حزب حاکم هند نیز در بیانیهای به شدت هرگونه اهانت به هر چهره و شخصیت دینی را محکوم کرد.
این حزب در بیانیهای نوشت: در طول هزاران سال از تاریخ هند، بهاراتیا جاناتا به همه ادیان احترام گذاشته است.
حزب حاکم هند همچنین از تعلیق عضویت فرد اهانت کننده به پیامبر اسلام (ص) از این حزب خبر داد.
سخنگوی حزب حاکم هند نیز در توییتی در راستای توجیه این اهانت مدعی شد که وی این اظهارات را در پاسخ به اهانت به یکی از خدایان هندو بیان کرده است.
وی در این توییت با عذرخواهی نوشت: اگر سخنان من باعث نگرانی یا جریحه دار کردن احساسات مذهبی کسی شد، اظهارات خود را بدون قید و شرط پس میگیرم.
همچنین مناطق مختلف هند طی جمعه و بعد از برگزاری نماز جمعه شاهد تظاهرات گسترده مسلمانان علیه اظهارات سخنگوی حزب حاکم این کشور بود.
انتهای پیام
خبرنگار حمید محمدطاهری
دبیر منصوره زالی
اخبار مرتبط
پاکستان اظهارات توهین آمیز سخنگوی حزب بهاراتیا جاناتا را محکوم کرد
نخستوزیر پاکستان اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) را محکوم کرد
هند خانههای معترضان مسلمان را تخریب میکند
تظاهرات مسلمانان جهان علیه اهانت به پیامبر (ص)
در اعتراض به اهانت مقام هندی،
برجهای قطر مزین به عبارت "إلا رسولالله" شد
نظرات
سیاستمدار هندی در مورد قرآن و پیامبر اسلام چه گفت که به مسلمانان برخورد؟
وزارت خارجه آمریکا نیز در گزارش اخیر خود درباره آزادی مذهبی در جهان، یادآور شده بود که برخی مقامهای هند تعرضهای فزاینده به مردم و اماکن مذهبی در این کشور را نادیده میگیرند یا حتی از آنها حمایت میکنند. با این حال، ایالات متحده نام هند را در فهرست سیاه خود قرار نداد.
هندوستان
سیاستمدار هندی در مورد قرآن و پیامبر اسلام چه گفت که به مسلمانان برخورد؟
نظرهانگارش از یورونیوز فارسی • ۰۶/۰۶/۲۰۲۲
پوستری از نوپور شرما زیر پای مسلمانان خشمگین - کپی رایت AP Photo
اظهارات دو مقام حزب حاکم هند در خصوص دین اسلام و برانگیختن خشم مسلمانان و کشورهای اسلامی، دولت نارندرا مودی، نخست وزیر را با تهدید به مخاطره افتادن روابط سیاسی و اقتصادی کشورش با کشورهای اسلامی حاشیه خلیج فارس به عنوان شرکای تجاری مهم و منبع اصلی تامین انرژی رو به رو کرد.
نوپور شرما، سخنگوی وقت حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا» (BJP) اخیرا طی یک مناظره تلویزیونی در مواجهه با آن چه تمسخر و اهانت به خدایان و الهههای هندو به ویژه «الهه شیوا» از سوی شرکت کننده مسلمان ارزیابی کرد، گفت که آیا او نیز باید به تمسخر روایت قرآن در مورد اسب پرنده و مسطح بودن زمین بپردازد؟ سپس خانم شرما در ادامه سخنان خود به شبهه موجود در برخی روایتها در مورد ازدواج پیامبر اسلام با دختری خُردسال(عایشه) اشاره کرد.
سپس ناوین جیندال، رئیس بخش رسانهای واحد دهلی این حزب ملیگرا نیز پیامی توییتری با محتوای تحقیرآمیز درباره ارزشهای مذهبی منتشر کرد.
در مواجهه با خشم مسلمانان نسبت به این اظهارات و ارسال پیامهای تهدیدآمیز، خانم شرما در یک پیام توییتری نوشت که اظهاراتش در واکنش به توهین به الهه هندوها «شیوا» بوده ولی اگر بیانات او به هر نحوی، موجب ناراحتی و خدشهدار شدن احساسات دینی فردی شده، بی قید و شرط سخنان خود را پس میگیرد.
آقای جیندال نیز از نوشته خود ابراز پشیمانی کرد و از مردم عذرخواهی کرد ولی حزب حاکم بهارتیا جنتا با برکناری سخنگوی خود، عضویت خانم شرما را معلق کرد و آقای جیندال را نیز اخراج کرد. این حزب در بیانیهای رسمی نیز تاکید کرد که «به همه ادیان» احترام میگذارد.
البته وزارت خارجه آمریکا نیز در گزارش اخیر خود درباره آزادی مذهبی در جهان، یادآور شده بود که برخی مقامهای هندوستان تعرضهای فزاینده به مردم و اماکن مذهبی در این کشور را نادیده میگیرند یا حتی از آنها حمایت میکنند. با این حال، ایالات متحده نام هند را در فهرست سیاه خود قرار نداد.
انتشار کاریکاتورهای پیامبر اسلام؛ نظر شهروندان ایران و فرانسه چیست؟
طراح سوئدی که کاریکاتور پیامبر اسلام را کشیده بود در تصادف جان باخت
کشورهای اسلامی از عربستان سعودی و ایران گرفته تا کویت، قطر و پاکستان روز یکشنبه با صدور بیانیههای مختلف یا احضار سفرای هند، سخنان سخنگوی سابق حزب بهارتیا جنتا را محکوم و به آن اعتراض کردهاند.
به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندیدبرخی کارشناسان بر این باورند که اظهارات خانم شارما و آقای جیندال بازتاب دو قطبی عمیق مذهبی است که هند طی سالهای اخیر دچار آن شده است. با این حال، آنها تاکید دارند که اگر مقامهای ارشد این کشور از اظهارنظر عمومی در خصوص آن چه از سوی کشورهای اسلامی «توهین به مقدسات» ارزیابی شده، بپرهیزند، روابط اقتصادی و سیاسی گرم این کشور با جهان عرب و ایران به خطر خواهد افتاد.
ارزش تجارت هند با کشورهای شورای همکاری خلیج فارس (GCC) در سال میلادی گذشته، ۸۷ میلیارد دلار گزارش شده است. میلیونها نیروی کار هندی در این کشورها کار میکنند و میلیونها دلار حواله ارسالی آنها به کشور یکی از منابع درآمدی مهم خانوادههای آنها به شمار میرود. همچنین ایران و سایر دارندگان منابع نفت و گاز منطقه منابع اصلی تامین انرژی هند هستند.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟