این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    اسماعیل حاتمی کیا

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    اسماعیل حاتمی کیا را از این سایت دریافت کنید.

    با اسماعیل حاتمی‎کیا درباره ابراهیم حاتمی‌کیا

    «در همان نگاه اول، سیمایش رابطه پدر و فرزندی با ابراهیم حاتمی‎کیا را لو می‎دهد. کمی که با او همکلام می‎شوی، می‎بینی شباهت‎ها فقط ظاهری نیست. ابراهیم حاتمی‎کیا را به عنوان یک سینماگر انقلابی، مولف و صادق قبول دارد و اعتقادات پدر را به دیده احترام می‎نگرد.»

    یکشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۲:۱۸ GMT 22:48

    سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۳۹۵ / ۰۹:۱۹

    دسته‌بندی: رسانه دیگر

    کد خبر: 95090200815 منبع : فضای مجازی

    با اسماعیل حاتمی‎کیا درباره ابراهیم حاتمی‌کیا

    «در همان نگاه اول، سیمایش رابطه پدر و فرزندی با ابراهیم حاتمی‎کیا را لو می‎دهد. کمی که با او همکلام می‎شوی، می‎بینی شباهت‎ها فقط ظاهری نیست. ابراهیم حاتمی‎کیا را به عنوان یک سینماگر انقلابی، مولف و صادق قبول دارد و اعتقادات پدر را به دیده احترام می‎نگرد.»

    به گزارش ایسنا، تارنمای شبکه آی فیلم در ادامه نوشت: «اسماعیل حاتمی‎کیا اما نمی‎خواهد آقازاده سینما باشد. او اگر چه علاقه به هنر را از پدر به ارث برده اما مسیری متفاوت از ابراهیم حاتمی‎کیا را برای خود ترسیم کرده است. به قول خودش آدمی «تکنیکاله» است! دنیای او دنیای تکنولوژی و فنون مختلف است. فیلم ساختن مسئله‎اش نیست و آن را به اهلش سپرده. اسماعیل به پشت صحنه بیشتر علاقه  دارد. حالا اسم او نه با فیلم ساختن و نام بزرگ پدر که با تولید یک کار هنری جدید بر سر زبان‎ها افتاده: «آرت بوک» (Artbook) مجموعه‎ای که برای اولین بار در ایران تولید شده است. اسماعیل حاتمی‎کیا در گفت‎وگو با آی فیلم از تجربه جدیدش با ما سخن می‎گوید؛ تجربه‎ای سخت اما ماندگار.

    گزیده‌ای از این گفت‌وگو را در زیر می‌خوانیم:

    - «آرت بوک» در تعریف لغوی به معنای «کتاب هنری» است و شاید واژه غریبی در فرهنگ ما باشد اما در حقیقت باید این گونه بگویم که آنچه در آرت بوک اهمیت دارد، مجموعه‎ای از تصویر و گرافیک است.

    - در سینمای ایران مجموعه‎های مختلفی داشتیم به نام «فیلم‎ نگاره».  در این مجموعه‎ها، فیلمنامه کار به صورت کامل شرح و تصاویری از پشت صحنه فیلم گنجانده می‎شود. در «فیلم نگاره‎ها» بار اصلی به عهده تکست یا همان نوشتار است اما «آرت بوک» پدیده‎ای کاملا متفاوت است که معمولا در مورد پروژه‎هایی تهیه می‎شود که به اصطلاح سینمایی‎ها «بیگ پروداکشن» (پروژه سینمایی عظیم) هستند.

    - وقتی شما آرت بوک را ورق می‎زنید، قرار است ساختار گرافیکی با شما صحبت کند نه متن کتاب. البته گاهی مثلا ۷۰ درصد آرت بوک تصویر و بقیه موارد از متن تشکل شده است؛ گاهی هم آرت بوک شامل پنجاه درصد تصاویر و پنجاه درصد متن اصلی کتاب است.

    - روال صحیح این بود که در زمان اکران فیلم «بادیگارد» آرت بوک فیلم هم تهیه می‎شد.

    - ایده این کتاب هنگام اکران «بادیگارد» به ذهنم رسید و به پدرم پیشنهاد کردم.

    - «بادیگارد» به لحاظ پروداکشن در سینمای ایران مثال‎زدنی است و شامل جلوه‎های ویژه میدانی و بصری کاملی است. ما دوست داشتیم این اطلاعات را  با علاقمندان سینما تقسیم کنیم.

    - هدف من این بود که همه بخش‌های مهم فیلم مثل بدلکاری و ویژوال افکت‎ها (جلوه‎های ویژه) در این کتاب مطرح شود و نمی‎خواستم صرفاً به نوشته و متن بسنده کنم. سخت بود که برای تمام لحظات فیلم بتوانیم تصاویر مرتبط پیدا کنیم. الان که فکر می‎کنم می‌بینم تصمیم سخت و کار دشواری بود.

    - به لحاظ متن و گرافیک می‎توان (با نمونه‌های جهانی) دست به مقایسه زد اما به هر حال صنعت چاپ در کشورهای دیگر بسیار پیشرفته است؛ در حالی که ما برای چاپ با مشکلات عدیده‎ای دست و پنجه نرم می‎کنیم.

    - قبل از شروع پروژه، در شهر کتاب با نمونه‎ای برخورد کردم. آرت بوکی که برای فیلم اودیسه ۲۰۰۰ که نزدیک به دو دهه قبل ساخته شده گردآوری شده بود. برای من بسیار جالب بود که چه تیم بزرگی برای این کار دور هم جمع شدند. حتی ناسا هم برای تهیه این کتاب همکاری کرد. در سینمای خودمان از این دست موارد نداریم. وقتی فیلمی اکران شد پرونده‎اش هم بسته می‎شود و تنها چیزی که باقی می‎ماند، تعدادی عکس است.

    - فیلمساز باید در مورد چیزی که به تصویر کشیده می‎شود دغدغه داشته باشد. تا دغدغه شکل نگیرد فیلم‎سازی مفهومی ندارد. تا زمانی که حرفی برای گفتن در سینما ندارم به فیلم‎سازی فکر نمی‎کنم اما شاید سال‎ها بعد حرف‎هایی داشته باشم که بخواهم در سینما بیان کنم.

    - هر کاری کنی باز بحث ربط دادن به خانواده مطرح است و من نمی‎توانم نفی کنم اما من آدم تکنیکاله هستم. به امور فنی بسیار علاقمندم. البته علاقه به هنر را از پدر به ارث برده‎ام.

    - ماندگاری در عالم هنر بسیار سخت است. دلیل سخت بودنش این است که اگر توانایی نداشته باشی، هر چه قدر هم حمایت شوی از جایی به بعد لو می‎روی.

    - هنر باید در ذات تو باشد. من برای اثبات خودم تلاش می‎کنم، اما نام ابراهیم حاتمی‎کیا بزرگ است و برای این که از زیر سایه او خارج شوم باید مرارت‎های زیادی را به جان بخرم.

    - از فیلم‎های پدرم «به رنگ ارغوان»، «آژانس شیشه‎ای» و فیلم «چ» و در مورد سایر فیلم‎های سینما به نظرم فیلم «محمد رسول‌الله» مجید مجیدی می‎توانست مثل یک دایرالمعارف از آرت بوک قوی برخوردار باشد و چه حیف که ندارد.

    انتهای پیام دبیر محمد علیجانی

    موضوعات داغ روز

    دولت بانك مركزي محیط زیست اسلام و مسیحیت شکارچی غیرمجاز نظام بانکی سیلیکون ولی حقوق و دستمزد

    نظرات

    منبع مطلب : www.isna.ir

    اسماعیل حاتمی‌کیا

    معرفی کامل اسماعیل حاتمی‌کیا ، عکاس سینما و تلویزیون شامل گالری عکس ها و ویدئوها اسماعیل حاتمی‌کیا ، بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا ، زندگی نامه اسماعیل حاتمی‌کیا ، حواشی اسماعیل حاتمی‌کیا ، فیلم ها و سریال های اسماعیل حاتمی‌کیا ، ازدواج اسماعیل حاتمی‌کیا ، خانواده اسماعیل حاتمی‌کیا ، جوایز اسماعیل حاتمی‌کیا ، سریال های اسماعیل حاتمی‌کیا ، فیلم های اسماعیل حاتمی‌کیا

    منظوم هنرمندان اسماعیل حاتمی‌کیا

    ‏اسماعیل حاتمی‌کیا‏

    ورود به فاز ویرایش Ismail Hatamikia 0 دنبال میشه عکاس منشی صحنه

    اسماعیل حاتمی‌کیا، عکاس، منشی صحنه سینما و تلویزیون، در آثاری همچون فیلم سینمایی «بادیگارد»، فیلم سینمایی «به وقت شام» و فیلم سینمایی «چ (چمران)» فعالیت داشته است.

    بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا:

    اسماعیل حاتمی‌کیا عکاس سینما و تلویزیون ایران است. از مهم‌ترین آثار اسماعیل حاتمی‌کیا می‌توان به فعالیت در فیلم بادیگارد، فیلم به وقت شام و فیلم دهلیز اشاره کرد.

    اسماعیل حاتمی‌کیا کار حرفه‌ای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1387 در فیلم دعوت به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا به عنوان عکاس فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم بادیگارد، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای اسماعیل حاتمی‌کیا محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون محمدرضا فروتن، مهناز افشار، مریلا زارعی و آناهیتا نعمتی را تجربه کرد.

    اسماعیل حاتمی‌کیا در سال 1394 دوره‌ی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم اسماعیل حاتمی‌کیا در این سال، فعالیت در فیلم بادیگارد به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا محسوب می‌شود.

    شاید یکی از مهم‌ترین بخش‌های بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا فعالیت در فیلم بادیگارد بوده است. اسماعیل حاتمی‌کیا سال 1394 فیلم بادیگارد به عنوان عکاس فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. اسماعیل حاتمی‌کیا توانست با فعالیت در فیلم بادیگارد تجربه حرفه‌ای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربه‌ای نظیر پرویز پرستویی، بابک حمیدیان، مریلا زارعی و محمود عزیزی توانست سطح کاری او را متحول کند.

    اسماعیل حاتمی‌کیا علاوه‌بر فیلم بادیگارد، سال 1396 در فیلم به وقت شام نیز فعالیت داشته است. اسماعیل حاتمی‌کیا این‌بار با ابراهیم حاتمی‌کیا یعنی کارگردان فیلم به وقت شام و هنرمندانی چون بابک حمیدیان، هادی حجازی‌فر، لیث مفتی و پیر داغر همکاری داشت.

    با اینکه اسماعیل حاتمی‌کیا را بیشتر بعنوان عکاس می‌شناسیم، اما در حرفه‌های دیگر نیز فعال بوده است. اسماعیل حاتمی‌کیا علاوه‌بر عکاس به‌عنوان منشی صحنه نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهم‌ترین اثر اسماعیل حاتمی‌کیا در حرفه‌ی منشی صحنه، فیلم دهلیز است.

    در بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا آثار مهمی وجود دارد. اگر می‌خواهید با بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا و زندگی حرفه‌ای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار اسماعیل حاتمی‌کیا در منظوم سر بزنید. همه 5 اثر مهم اسماعیل حاتمی‌کیا در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار اسماعیل حاتمی‌کیا در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها داده‌اند. در واقع هر چقدر اسماعیل حاتمی‌کیا در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمره‌ی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا درخشان‌تر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم بادیگارد محسوب می‌شود و اثری که در بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم دعوت محسوب می‌شود.

    اگر در مورد بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا نکات بیشتری می‌دانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران اسماعیل حاتمی‌کیا کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیق‌تر در مورد بیوگرافی اسماعیل حاتمی‌کیا، آثار اسماعیل حاتمی‌کیا، جوایز اسماعیل حاتمی‌کیا، همکاران اسماعیل حاتمی‌کیا، گالری عکس اسماعیل حاتمی‌کیا، قد اسماعیل حاتمی‌کیا، وزن اسماعیل حاتمی‌کیا، رنگ چشم اسماعیل حاتمی‌کیا، وضعیت تأهل و همسر اسماعیل حاتمی‌کیا، فرزندان اسماعیل حاتمی‌کیا، حواشی اسماعیل حاتمی‌کیا و کودکی اسماعیل حاتمی‌کیا می‌دانید حتما برای ما ارسال کنید.

    نمایش بیشتر

    گالری عکس اسماعیل حاتمی‌کیا (4 تصویر)

    مشاهده همه اضافه کردن تصویر

    گالری ویدئوی اسماعیل حاتمی‌کیا (0 ویدئو)

    اضافه کردن ویدئو

    سوابق کاری اسماعیل حاتمی‌کیا

    اضافه کردن اثر به سوابق اسماعیل حاتمی‌کیا

    عکاس (5 اثر) پنهان شدن 7.1 به وقت شام (1396) 7.4 بادیگارد (1394) 6.8 چ (چمران) (1392) 6.8 دهلیز (1391) 6.2 دعوت (1387) منشی صحنه (1 اثر) پنهان شدن 6.8 دهلیز (1391)

    مشخصات اسماعیل حاتمی‌کیا

    اطلاعات زندگی پنهان شدن ملیت: ایران دین: اسلام مذهب: تشیع

    حواشی اسماعیل حاتمی‌کیا (0 حاشیه)

    اضافه کردن حاشیه

    هنوز کسی برای «اسماعیل حاتمی‌کیا» نظری نگذاشته است. اولین نفری باشید که نظر می‌دهید

    نظرات مردم (0 نظر)

    منبع مطلب : www.manzoom.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 9 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید