این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    آموزش شیرینی مشهدی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    آموزش شیرینی مشهدی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی مشهدی یا مربایی خوشمزه وحرفه ای به روش قنادی ها

    شیرینی مشهدی که با نام های مختلفی اون را می شناسیم مثل شیرینی آلمانی یا شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی بدلیل ماندگاری بالا می تواند گزینه خوبی در لیست شیرینی ها نوروزی باشد.

    طرز تهیه شیرینی مشهدی یا مربایی خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی ها

    طرز تهیه شیرینی مشهدی یا مربایی خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی ها طرز تهیه شیرینی مشهدی یا مربایی

    شیرینی مشهدی که با نام های مختلفی اون را می شناسیم مثل شیرینی آلمانی یا شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی بدلیل ماندگاری بالا می تواند گزینه خوبی در لیست شیرینی ها نوروزی باشد. شیرینی مشهدی را می توانید با انواع مرباها یا سس شکلاتی پر کنید و به دلخواه روی شیرینی ها را از پودر پسته یا نارگیل استفاده کنید. این شیرینی از دو لایه ی روی هم قرار گرفته تشکیل می شود. اگر روغن قنادی در منزل داشتید می توانید جایگزین روغن جامد کنید فقط روغن جامد را یکبار بگذارید تا ذوب شود سپس داخل ظرف شیشه ای ریخته تا کمی خنک شود سپس داخل یخچال برای این نوع شیرینی ها داشته باشید. برای رسیدن به نتیجه دلخواه همیشه سعی کنید تمام مواد را اندازه بگیرید ما در دستور امروز هم به گرم و هم به پیمانه تمام مواد را نوشتیم تا اگر ترازو در منزل نداشتید پیمانه کنید. امروز در پارسی دی شیرینی مشهدی بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

    مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی

    پودر قند ۱۰۰ گرم (۱پیمانه)

    روغن جامد ۳۰۰ گرم (۱و۱/۳پیمانه)

    آرد ۶۰۰ گرم (۵ و ۱/۳پیمانه)

    شیر ۶۰ میلی (۱/۴پیمانه)

    شربت بار ۶۰ میلی (۱/۴پیمانه) یا عسل

    تخم مرغ درشت ۱ عدد

    وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    مارمالاد یا ژله مغزی (بریلو) به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه شربت بار

    شکر ۱ لیوان آب ۱/۲ لیوان گلاب ۱ ق غذا خوری

    زعفران به مقدار لازم

    طرز تهیه شیرینی زبان خانگی خوشمزه با خمیر هزارلا به روش قنادی

    شیرینی زبان یکی از سنتی ترین شیرینی های ما ایرانی ها می باشد که بسیار خوشمزه بوده. شیرینی زبان جزء شیرینی ها خشک محسوب می …

    طرز تهیه شیرینی مشهدی

    مرحله اول : تهیه شربت بار

    ابتدا شکر و آب را باهم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد و غلیظ شود، سپس بعد از غلیظ شدن نوبت اضافه کردن گلاب و زعفران است آن ها را افزوده و پس چند دقیقه که شربت بار به غلظت رسید از روی حرارت بردارید.

    مرحله دوم : هم زدن روغن و پودر قند

    روغن و پودر قند را داخل ظرفی ریخته و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید تا نرم و پوک شود سپس تخم مرغ را به همراه وانیل افزوده و هم می زنیم در انتها شربت بار را به همراه شیر اضافه کرده و با افزودن هر کدام چند ثانیه هم بزنید( نیاز به همزدن زیاد نیست در حدی که مواد مخلوط و یکدست شوند کافی می باشد).

    مرحله سوم : اضافه کردن آرد

    حالا آرد را که از قبل الک کردیم را طی چند مرحله به مواد اضافه می کنیم تا جمع شود اصلا نباید خمیر را با دست ورز بدهید وگرنه شیرینی مشهدی خشک می شود کمی با نوک انگشت ورز داد تا خمیر جمع شود سپس روی خمیر را بپوشانید و برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

    مرحله چهارم : کاتر زدن خمیر

    پس از استراحت خمیر آن را بین دو نایلون به کمک وردنه به ضخامت ۲ میل باز کرده و به دلخواه کاتر بزنید ( باید دو نوع کاتر بزنید یکی ساده یکی میان تهی که این لایه ها روی هم قرار می گیرند) شیرینی ساده را داخل یک سینی و میان تهی را داخل سینی دیگر بچینید.

    مرحله پنجم : پخت شیرینی مشهدی

    شیرینی ها ساده را در فر از قبل گرم شده قرار دهید بمدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شود سپس سینی شیرینی ها میان تهی را نیز در فر قرار داده تا پخته شوند سپس از فر خارج کرده وقتی خنک شدند روی قسمت سوراخ دار کمی شربت بار بزنید و در مغز دلخواه،پودر نارگیل یا کنجد بزنید،و روی قسمت ساده هم مارمالاد یا بریلو بزنید و دو قسمت را روی هم قرار دهید. شیرینی مشهدی خوشمزه ما حاضر شد. نوش جان

    طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خوشمزه و حرفه ای با دستور پخت ویژه

    شیرینی رول دارچینی یا نان رول دارچینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی می باشد. این شیرینی خوشمزه بسیار مقوی بوده و مناسب …

    نکات کلیدی در تهیه شیرینی مشهدی

    این مقدار مواد حدود ۸۰ عددشیرینی به شما خواهد داد.

    حتما در بین پخت شیرینی ها را چک کنید اگر زودتر از تایم گفته شد طلایی شد خارج کنید.

    اگر با دست ورز دهید شیرینی ها بعد از پخت خشک می شوند.

    برای تهیه در فر برقی یا توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.

    می توانید در تابه دو طرفه و یا فر دست ساز نیز این شیرینی را تهیه کنید.

    برای انسجام بهتر بعد از قالب زدن شیرینی را برای ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه شیرینی بهشتی ترد و خوشمزه و چند رنگ ویژه عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی شکری کرمانشاه خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی پنجره ای خانگی خوشمزه به سبک قنادی ها مرحله به مرحله

    3.9 (77.93%) 29 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده

    طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز

    طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی

    طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ خیلی راحت و ساده ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند و روغن مایع در خانه گام به گام

    12 دیدگاه Hoori Bamdad 2 سال پیش

    با سپاس و دورود ، خسته نباشید ، من تازه شما رو پیدا کردم ، خیلی خوشحالم ، فعلآ سئوال ندارم ، سپاسگزارم

    2 پاسخ Author مونا مصطفوی 2 سال پیش

    در پاسخ به  Hoori Bamdad

    سلام .ممنون -2 پاسخ پرسا 2 سال پیش

    از چه روغن جامدی ؟میشه از روغن صاف هم استفاده کرد؟

    از روغن نیمه جامد چطور ؟

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

    طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی

    طرز تهیه کاپ کیک زرشک خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

    طرز تهیه کاپ کیک زرشک کیک زرشک یک کیک بسیار خوشمزه و مقوی است که به راحتی در فر تهیه می شود. این کیک را در قالب های کاپ کیک تهیه می …

    طرز تهیه کیک میوه خشک خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

    طرز تهیه کیک میوه خشک کیک میوه خشک یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با انواع میوه های خشک تهیه می شود. این کیک خوشمزه برای عصرانه و …

    طرز تهیه کوکی زنجبیلی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

    طرز تهیه کوکی زنجبیلی کوکی زنجبیلی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

    طرز تهیه شیرینی مربایی

    شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی کشمشی

    شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود

    مواد لازم شیرینی مربایی

    آرد قنادی ۲ و ¼ پیمانه

    پودر قند نصف پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره ۱۵۰ گرم

    وانیل نصف قاشق چایخوری

    مارمالاد یا مربا با طعم دلخواه

    دستور پخت شیرینی مشهدی

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی مربایی آلمانی ابتدا کره و پودر قند را با داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن ۵ دقیقه می زنیم تا پوک و سفید رنگ شود. در ادامه تخم مغر و وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن می زنیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند.

    مرحله دوم

    حالا آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید. مواد را نیاز نیست بیش از حد مخلوط کنیم، در همین حد که آرد با دیگر مواد یکدست شود کافی است.

    مرحله سوم

    توجه داشته باشید که ورز دادن و مخلوط کردن بیش از حد خمیر باعث می شود که خمیر به روغن بیفتد که در این صورت شیرینی ها پس از پخت خشک می شوند. در ضمن این خمیر نیازی به استراحت ندارد و پس از آماده شدن خمیر به سراغ مرحله بعدی می رویم.

    طرز تهیه شیرینی بهشتی

    شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود

    مرحله چهارم

    حالا خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس هر قسمت خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار می دهیم و با وردنه روی سطح کار پهن می کنیم. ضخامت خمیر با ۳ میلی متر باشد. حالا با قالب یا کاتر مورد نظرمان خمیرها را قالب می زنیم.

    مرحله پنجم

    حالا با یک سر ماسوره وسط نصف شیرینی ها را برش می زنیم و خارج می کنیم. در ادامه شیرینی را با کاغذ روغنی زیرشان داخل سینی فر می چینیم، توجه داشته باشید که هنگام انتقال شیرینی ها به سینی فر مراقب باشید که تغییری در شکل ظاهری شیرینی ها ایجاد نشود.

    مرحله ششم

    فر را از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس شیرینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزند. هنگام پخت از کنار فر تکان نخورید چون این شیرینی خیلی حساس است و زود خشک می شود.

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی

    شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است

    مرحله هفتم

    پس از قرار دادن در فر مراقب باشید که زیر شیرینی ها که کمی رنگ گرفت آنها را از فر خارج کنید و نگذارید زیاد قهوه ای شود چون شیرینی خشک می شود. پس از پخت صبر می کنیم شیرینی ها خنک شود سپس با مارملاد دلخواه بین شیرینی را پر می کنیم.

    مرحله هشتم

    برای بین شیرینی ها می توانید از انواع مرباها و مارمالادها به سلیقه خود استفاده کنید. پس از اینکه شیرینی ها آماده شد آنها را به وسیله پودر پسته یا هر چیزی دیگری به سلیقه خود تزیین می کنیم. این شیرینی را می توانید تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

    نکات پخت شیرینی مربایی

    پخت شیرینی در توستر

    برای پخت شیرینی در توستر باید آنرا از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۵۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود سپس یک کاسه آب جوشدر توستر قرار دهیم و شیرینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در توستر یا فر برقی قرار دهیم تا آماده شوند.

    طرز تهیه شیرینی ساوارین

    شیرینی ساوارین یکی از انواع شیرینی ها ساده و بسیار خوشمزه فرانسوی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود

    پخت شیرینی بدون فر

    برای پخت این شیرینی در تابه دو طرفه ابتدا تابه را روی حرارت قرار می دهیم و شعله پخش کن زیر تابه قرار می دهیم تا کاملا گرم شود سپس دو لایه کاغذ روغنی کف تابه می گذاریم و شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم در تابه قرار می دهیم تا بپزد.

    آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 مرداد 1399

    منبع :img from instagram.com/cake_venus

    مطالب مرتبط

    منبع مطلب : chishi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 9 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید