آبگوشت بزباش همدان
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
آبگوشت بزباش همدان را از این سایت دریافت کنید.
آبگوشت بزباش
آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی و پایه استان همدان بوده که طعم خاص این آبگوشت و نام بزباش باعث شهرت این غذای همدانی گردیده است
آبگوشت بزباش غذاهای همدانی
آبگوشت بزباش
آبگوشت بزباش مواد لازم برای تهیه آبگوشت بزباش همدانی
خواندن این مطلب 2 دقیقه زمان میبرد
آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی و پایه استان همدان بوده که طعم خاص این آبگوشت و نام بزباش باعث شهرت این غذای همدانی گردیده است. از مواد غذایی طبخ شده در استان همدان می توان به ترحلوا همدان اشاره کرد.
فهرست مطالب [نمایش]
دستور پخت آبگوشت بزباش
مواد لازم
پیاز 2 تا 1 عدد لیمو عمانی 4 عدد دنبه گوسفندی 75 گرم
گوشت آبگوشتی 500 گرم
سیب زمینی متوسط 4 عدد
لوبیا سفید یا لوبیا قرمز 2 فنجان
مخلوط تره ، جعفری و شنبلیله 3۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
آبگوشت بزباش همدانی
طرز تهیه
برای تهیه آبگوشت بزباش ابتدا لوبیا سفید را در ظرفی آب بریزید و بگذارید ۵ ساعت در آب خیس بخورد و آب آن را دو بار عوض کنید. در قابلمه ای که برای جوشاندن آبگوشت بزباش انتخاب کردهایم، آن را گرم کنید. دنبهها را داخل آن میگذاریم و صبر میکنیم تا آب شود و سپس پیاز را پوست گرفته و آب آن را میگیریم و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم.
سپس گوشت را اضافه میکنیم. زردچوبه و فلفل و نمک را روی مواد بپاشید و گوشت را کمی تفت دهید. لوبیا سفید را داخل آبکش بریزید و بشویید و در قابلمه بریزید و با مواد مخلوط کنید و ۷ تا ۸ لیوان آب به مواد آبگوشت اضافه کنید. ریزیم. درب تابه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید تا گوشت سفید و حبوبات حدود ۳ ساعت بپزند. سپس لیموهای عمانی را شسته و مغزهای داخل آن را خارج میکنیم
داخل ظرف آب بریزید تا تلخی آن گرفته شود و سبزیها را تمیز کنید و بشویید و در آبکشی بگذارید تا آب آن کاملاً خارج شود و روی میز آشپزخانه یا در همزن بریزید. تا زمانی که له شود و سپس تابه را روی اجاق قرار دهید کمی روغن بریزید و سبزیجات را در روغن تفت دهید تا آب آن تمام شود و کمی تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و بعد از ۳ ساعت آب گوشت را اضافه کنید و گوشت و حبوبات را تست کنید.
اگر پخته بودند سبزی را اضافه کنید و لیمو عمانی را آبکش کنید و به مواد اضافه کنید و سیب زمینیها را پوست بگیرید و بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید و در قابلمه بریزید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه دیگر آبغوره بجوشد. بعد از پخت کامل تمام اجزای آبگوشت را مزه دار کنید تا در آخر مزه دار شود و اگر نمک کمی بود دوباره روی آبگوشت بریزید و ۵ دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید و این آبگوشت متفاوت و خوشمزه را در ظرفی بریزید. و با نان سنگک تازه بنوشید.
Rate this post
طرز تهیه آبگوشت بزباش ، غذای اصیل همدانی
آبگوشت بزباش یا آبگوشت قورمه سبزی، یکی از غذاهای اصیل و لذیذ همدان است که معمولا بهعنوان نذری تهیه و سرو میشود؛ البته خاستگاه این غذا را به خراسان نیز نسبت میدهند.
همه مطالب سلامتی دکوراسیون نکات حقوقی مد و زیبایی آشپزی گردشگری دانستنی ها روانشناسی ویدیو
طرز تهیه آبگوشت بزباش ، غذای اصیل همدانی
۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۶ 0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
آبگوشت بزباش یکی از انواع آبگوشتهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهر و طعم به آبگوشت سنتی یا همان دیزی شباهتی ندارد. اصالت این آبگوشت سنتی را به استانهای همدان و خراسان نسبت میدهند.
مواد لازم برای آبگوشت بزباش
۳۰۰ گرم گوشت گوسفند با چربی یا دنبه
۱۰۰ گرم لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی
۳۰۰ گرم سبزی قورمه (تره، جعفری، شنبلیله)
۲ عدد پیاز متوسط پوست کنده
سیبزمینی متوسط پوست کنده ۲ عدد
۲ قاشق مرباخوری گرد لیمو
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزی خوردن، ترشی یا سالاد شیرازی و نان برای سرو
طرز تهیه آبگوشت بزباش
مرحله اول
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آب آن را خالی کنید.
مرحله دوم
چربی یا دنبه گوشت را جدا کنید. سپس گوشت، لوبیا و یک عدد پیاز درسته را با مقدار مناسب آب در قابلمه بریزید و آن را روی شعله زیاد گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس شعله گاز را کم کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مواد بهخوبی بپزند.
مرحله سوم
سبزی قورمه را با کمی روغن بهخوبی تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و کمی روغن بیندازد.
مرحله چهارم
یک عدد پیاز نگینی خردشده را با دنبه و ادویهها در یک تابه تفت دهید تا زمانی که پیازها کاملا سبک شوند. سپس آنها را بهخوبی با هم بکوبید.
مرحله پنجم
پس از نیمپز شدن گوشت (حدود دو ساعت)، سبزی تفتدادهشده و مخلوط کوبیده دنبه و پیاز را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آبگوشت به مدت یک ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد. شما میتوانید در این مرحله به دلخواه پیاز درسته را از قابلمه دربیاورید.
مرحله ششم
پس از پخت کامل گوشت، سیبزمینی پوستگرفته، گرد لیمو عمانی و نمک را به آبگوشت بیفزایید.
مرحله آخر از آبگوشت بزباش
آبگوشت بزباش را مانند آبگوشت معمولی سرو کنید. آب آن را جداگانه به سر سفره بیاورید تا مهمانها به دلخواه در آن، نان تلیت کنند. گوشت آبگوشت را نیز بکوبید و نوش جان کنید. آبگوشت بزباش همدانی را با نان تازه و سبزی یا انواع ترشی سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: خرما پلو غذای سنتی و خوشمزه اهوازی را بخوانید.همچنین بخوانید:
چپلی کباب افغانی، کباب تابهای با طعم متفاوت
سایر مطالب در گروه آشپزی
پیشنهاد سردبیر
از دست این گربههای شیطون!
گربههای شیطون از دست این گربههای شیطون همچنین بخوانید: چه سرعت عملی دارن! ببینید …
تبلیغات
جدیدترین مطالب
راز جذابیت افراد در رابطه عاطفی +ویدیو
در این شرایط میتوان مهریه نداد
این بچهها واقعا شیرین هستن
بزرگترین اشتباه در رابطه عاطفی زنان با مردان +ویدیو
این وسایل هرگز مناسب خانه شما نیست!
عید امسال لباسهای خود را اینگونه ست کنید
در این روستای عجیب هیچ جادهای وجود ندارد
راهکارهای وا نرفتن کوفته را بدانید
تا پول به شوهرتان ندهید، طلاقتان نمیدهد
با هویج در خانه صابون بسازید و پوستتان را نرم کنید
مشاهده موارد بیشتر
درباره مجله دلتا
مجله دلتا یک مجله سبک زندگی می باشد و روزانه مطالب جدیدی در موضوعات سلامتی، آشپزی، دکوراسیون، گردشگری، مد و زیبایی، نکات حقوقی و دانستنی ها در آن منتشر میگردد. همچنین در بخش ویدیو سعی کرده ایم تا با انتخاب ویدیوهای جذاب اوقات مفرحی را برای مخاطبان فراهم آوریم.
مجله دلتا در شبکه های اجتماعی
اینستاگرام آپارات فیسبوک توئیتر یوتیوب لینکدین تلگرام
اپلیکیشن مجله دلتا
مجوزهای مجله دلتا
© کلیه حقوق برای مجله دلتا محفوظ می باشد و استفاده از مطالب سایت تنها با ذکر منبع و لینک مستقیم به مطلب مجاز است.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟